seks yapmaya çalışıyoruz ama her seferinde geriliyorum ve duvar gibi oluyor orası. sonra giriş olamıyor. bunun sebebi ne ve nasıl geçer
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Rahat olacağınız pozisyonlar deneyin. Kontrolün sizde olacağı pozisyonlar. Böylece hızı siz belirlersiniz ve acıdığı yerde durursunuz. Ayrıca oral sekse önem verin. Rahatlamak için ön sevişmeyi mümkün olduğunca uzun tutun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılkendi kendine geçmesi için senin psikolojik olarak kendini rahatlatman ve bunun için brlkide seksi öğrenmen gerek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGeçmez o öyle illaki doktora gitmen lazım kendin diyorsun kasıyorum kendimi diye
02 Yorumla
Soran1 yıliyi ön sevişmeyle olmaz mı
- 1 yıl
Sen kendini kasıyorsun mantığı o onun yani şunu düşünme uf şimdi girecek acıyacak öyle olcak böyle olcak diye düşünme rahatla sakinleş
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılNeyi stres ediyorsun kendine onu bulman lazım. Psikolojik olarak hazır hissediyor olman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAsko bu soruyu bir kac gun once de sormustun sanki anlatmistim ya
22 Yorumla
Soran1 yılo ben değildim
Cevap sahibi1 yılHmm baya baya benzer soruydu cunku tarifin bile o da boyle anlatmisti sanirim.
Tabi kendin atlatabilirsin, ki zaten biraz da kendinde biten bir sey psikolojik olarak ve kaslarini kasmamayi ogrenmen vs
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılGeçebilir tabi denedikçe daha rahat olursun korkular azalır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani senin iyice gevşemen lazım bunun icin uzun süreç bu
00 Yorumla
1 yılEğer ten uyumumuz yoksa ve tecrübesizlikte varsa çözülmez..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlen, ondan sonra yap. Bilinç altın sana yanlış yaptığını anlatmaya çalışıyor.
00 Yorumlaİnternette çok bilgi vandır eminim iyi araştır bence her şey senin elinde sanırım psikolojik bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılzor geçer, hiç geçmeyenleri biliyorum. benim manitada da var bence bu çok rahatsız ediyor beni bu aralar.
012 Yorumla
Soran1 yıliyi yalayınca girmiyo mu
Cevap sahibi1 yılkız ıslanmıyor daha doğrusu kendini çok kasıyor.
Cevap sahibi1 yılya ten uyumu da yok sanki aramızda bilmiyorum çok keyif alamıyorum nedense
Soran1 yılallah allah ya bende o sıkıntı yok asırı ıslanıyorum ama aşırı geriliyorum galıba
Cevap sahibi1 yılsen evli misin
Soran1 yılyok sevgilim
Cevap sahibi1 yılben ayrılıcam sanırım yakında yani bu sebepten dolayı ayrılmak da biraz ağır geliyor aslında ama kız zevk alıyor sevişmekten, ben boşlukla sevişiyor gibi hissiyattayım
Soran1 yıloral seks çemiyo mu
Cevap sahibi1 yılonu da çok iyi yapamıyor, şöyle yap şuna dikkat et habire komut verecem de anca o zaman bir şeye benzeyecek :D
Cevap sahibi1 yılistekli ama yok yani o kadar
Soran1 yılzor keçbiş olsun
Cevap sahibi1 yılsana da :D
Gizli Üye(36-45)1 yılBen 3 sene 8 ay yaşadım bu illeti sorun beceriksiz eş ve ten uyumu olmayan evlilikne yazık ki
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@puzzle89 geçti
Gizli Üye(30-35)1 yılKendi kendine asla geçmez ama eşinle beraber üstüne giderseniz geçer. Zaman alır ama geçer. Eşimde de vardı. Kademe kademe aştık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoktor tek çare ve bu kadar büyütüp dert ettiğine üzüleceksin uzman desteği al kendi kendine geçmez
02 Yorumla
Soran1 yıliyi ön sevişmeyle hallılmaz mı
Cevap sahibi1 yılOlmuyor İnan bana senin o şeyi yenmen lazım istersen çıkayım gizliden yaz bana
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimde bence oyleydi cok zorlandim hep kastim kendimi aylarca
12 Yorumla
Soran1 yıliyi ön sevişmeyle geçmiyor mu ne lazım
Cevap sahibi1 yılBenim ansızın beklemedik anda oldu çünkü izin vermiyordum yapalım diyince
Psikoterapi alman gerekiyor
10 Yorumla
1 yılBir fikir verebilirim
00 YorumlaBana duvar olsa dayanmaz deler geçerim
00 YorumlaTerapi alırsın ya da kafanda kendin çözersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tedavi olmalısın geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErbabı olmadan olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAnaldan yap geçer
00 Yorumla
1 yılAlkol iç biraz rahatla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçmez o tedavi ol
00 YorumlaKasıyorsun kendını
00 Yorumla
1 yılevli misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı