Cinsel Yaşam Normal zamanda mesajlara geç cevap verip cinsellik olunca anında cevap veren manita normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Normal de yavaş cevap verip cinsellik olunca anında cevap veren manita Güncellemeler1 yıl Mesaja Normal zamanda mesajlara geç cevap verip cinsellik olunca anında cevap veren manita normal mi? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KaranlıkBilge Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok normal çünkü cinsellik olunca kontrol başka bir şeye geçiyor. Ancak bu normallikten dolayı bir oturup düşünmen lazım. 0 8 Yorumla KaranlıkBilge 1 yıl Öyle işte. Yorumla Soran 1 yıl Niye peki diğer mesaj normal mesaj geç cevap veriyor Yorumla KaranlıkBilge 1 yıl Çünkü sana normal zamanda vakit ayıracak kadar güçlü duyguları yok. Cinsellik konusu her açıldığında, ne kadar sık açıldığı fark etmeksizin onlara anında cevap veriyorsa mesele budur; kullanılmak. Yorumla Soran 1 yıl Anladım... Yorumla KaranlıkBilge 1 yıl Üzülme. Konuşalım. Detaya gireriz. Can sıkmaya değecek şeyler değil. Yorumla Soran 1 yıl boş ver zaten... kimse beni o şekilde sevmez hep kullaniliyorum... Yorumla KaranlıkBilge 1 yıl Hep mi? Konuşalım. Seni bırakmam. Gece gece canın sıkıldı zaten senin. Gönlünü sevelim biraz. Anlat içini dök sen gizliden. Yorumla Soran 1 yıl İstek attim Yorumla
yusuf485 Takip Et Bilge Yaş: 30 1 yıl Bı kadının tenini sevmeden önce yüreğini sevmek gerektiğini bilmiyor yüreğini sevdirecek birini arıyor san buralardayim 0 0 Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Menfaatini dusunuyordur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla muhasebeuzms 1 yıl Kendi menfatini cinsellik onun isine geliyordur yukseltiyordur kendini aziyordur Yorumla
melenri Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 33% 1 yıl Değil bunu sende biliyorsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Odf Yorumla KaranlıkBilge 1 yıl Diğer mesajlara bakmamak da biraz öyle sanki. Yorumla Soran 1 yıl @KaranlıkBilge nasıl yani Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Evet öyle kullandırma kendini 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl İstediği şeyi net şekilde gostermis sana aslında 0 0 Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. O zman istediği oluyor oyuzden hizlaniyor 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Erkek işte normal değil ama normal 😀 0 0 Yorumla
KurtHanı Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 71% 1 yıl Sevmiyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Seviyorum diyor Yorumla KurtHanı 1 yıl Demeyle mi oluyor bu işler Yorumla Soran 1 yıl Pic kurusu o zaman Yorumla KurtHanı 1 yıl Net cinsellik için kullandırma kendini Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla KurtHanı 1 yıl Hatta engelle gitsin Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olabilir 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Mesajda bu kadar fark olması Yorumla Çelixsxsxxx 1 yıl İyi de cinsellik sıcak yaşanan bir şey yani atıyorum şu anda şöyle yapıyorum diyipte 30 dakika sonra yazarsa anlamsız Yorumla Soran 1 yıl Tamam da diğer mesaj niye geç cevap veriyor Yorumla Çelixsxsxxx 1 yıl Bunu ona soracaksın Yorumla Soran 1 yıl ... Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. abaza iste *msalak 0 0 Yorumla
Aslanlaraslanı Takip Et Guru Yaş: 25 1 yıl ahahahha bayılırm 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Mesajda bu kadar fark olması Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Gayet normal 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Mesajda bu kadar fark olması Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesajların ss sini cekip at bakalım ne kadar fark var? Yorumla Soran 1 yıl Messaj arasında ki süreden bahsediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O ozaman seni sadece seks için istiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çok normal çünkü cinsellik olunca kontrol başka bir şeye geçiyor. Ancak bu normallikten dolayı bir oturup düşünmen lazım.
Öyle işte.
Niye peki diğer mesaj normal mesaj geç cevap veriyor
Çünkü sana normal zamanda vakit ayıracak kadar güçlü duyguları yok. Cinsellik konusu her açıldığında, ne kadar sık açıldığı fark etmeksizin onlara anında cevap veriyorsa mesele budur; kullanılmak.
Anladım...
Üzülme. Konuşalım. Detaya gireriz. Can sıkmaya değecek şeyler değil.
boş ver zaten... kimse beni o şekilde sevmez hep kullaniliyorum...
Hep mi? Konuşalım. Seni bırakmam. Gece gece canın sıkıldı zaten senin. Gönlünü sevelim biraz. Anlat içini dök sen gizliden.
İstek attim
Bı kadının tenini sevmeden önce yüreğini sevmek gerektiğini bilmiyor yüreğini sevdirecek birini arıyor san buralardayim
Menfaatini dusunuyordur
Nasıl yani
Kendi menfatini cinsellik onun isine geliyordur yukseltiyordur kendini aziyordur
Değil bunu sende biliyorsun
Odf
Diğer mesajlara bakmamak da biraz öyle sanki.
@KaranlıkBilge nasıl yani
Evet öyle kullandırma kendini
İstediği şeyi net şekilde gostermis sana aslında
O zman istediği oluyor oyuzden hizlaniyor
Erkek işte normal değil ama normal 😀
Sevmiyor
Seviyorum diyor
Demeyle mi oluyor bu işler
Pic kurusu o zaman
Net cinsellik için kullandırma kendini
Evet
Hatta engelle gitsin
Olabilir
Mesajda bu kadar fark olması
İyi de cinsellik sıcak yaşanan bir şey yani atıyorum şu anda şöyle yapıyorum diyipte 30 dakika sonra yazarsa anlamsız
Tamam da diğer mesaj niye geç cevap veriyor
Bunu ona soracaksın
...
anormal
abaza iste *msalak
ahahahha bayılırm
Gayet normal
Mesajların ss sini cekip at bakalım ne kadar fark var?
Messaj arasında ki süreden bahsediyorum
O ozaman seni sadece seks için istiyor