İlginçtir… Gecenin bir yarısı beni parmak uçlarıyla çözmeye çalışan, her kelimemde kaybolan o adam, sabah olunca sanki hafızasını sıfırlıyor. O büyülü kelimeler, o tutkulu satırlar bir rüyanın parçasıymış gibi buharlaşıyor. Demek ki modern çağın aşkı; Wi-Fi bağlantısıyla var, alarm sesiyle yok oluyor. Acaba diyorum, gerçekten mi çekim vardı aramızda, yoksa sadece uykusuzluğun cilvesi miydim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
11 ayErkeğin alacağını alıp senden uzaklaşması peçete gibi görmesi sıfır duygu sıfır haz o mesajlaşma sonunda kendinden cikanlarla senide dışarı atması başka bişey değil, böyle durumlarda erkekler duygusallık kurmaz kurmuş gibi yapar amaç belli hedef belli iş bitti sen kimsin 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ayNe güzel ve içten anlatmışsın… O gece yarısı yakınlıkları bazen gerçekliğin değil, duyguların loş ışıkta giydiği bir kostüm gibi gelir insana. Biri sana kelimelerinde kayboluyor gibi bakarken sabah seni tanımıyormuş gibi davranıyorsa, insan ister istemez sorgular: "Ben mi uydurdum her şeyi, yoksa o mu unuttu kasıtlı?" Belki de haklısın; modern çağın aşkı bildirim sesiyle başlıyor, sessize alınmış hislerle bitiyor. Ama şu bir gerçek: sen o gecede vardın, hissettin, bağlandın. Bu sana aitti. Onun sabahki unutkanlığı senin derinliğini küçültmez. Bazen en gerçek anlar, sadece kısa ömürlüdür. Bu yaşadığın bir cilve mi, bir yanılgı mıydı zamanla anlarsın… ama senin duygun gerçektir, bu da yeterince değerli.
14 Yorumla
Soran11 ayEvet, belki de bazı anlar sadece kendi zamanında anlamlı. Fazlasını aradıkça eksiliyor. Biz kadınlar için o geceyarısı kostümünün ardında duygular hep canlı, hep orada. Ne yaşandıysa, ben yaşarken gerçekti. Kalanı sorgulamak yerine, hissettiğimi sahiplenmek daha dürüst geliyor, haklısın.
Bazen bazı şeyler kısa sürer ama iz bırakır — anlamı zaman değil, his belirler. Bu hissime sahip çıkıp gerisine çok da anlam yüklemeli, teşekkür ederim, güzel bir bakış açısıyla olaya bu yönden bakmam gerektiğini anladım.
Bu cevap yıldızlanmali ✨
Cevap sahibi11 ayAynı yıldız senin için de geçerli
Soran11 ayTeşekkür ederim 😇 Yıldızımız bol olsun ✨
Cevap sahibi11 ayTeşekkür ederim hanımefendi :)
Maslowun ihtiyaclar hiyerarşisine göre ihtiyaç duyulan şeye ulaşılana kadar istek zirvede dır ulaşıldığında ise tabana iner ta ki yeniden ihtiyaç oluşana kadar. Bu hayatın bütün alanlarında geçerlidir. Sexting de aşk ta buna dahildir. Mecnun leylaya kavuşsaydi yine düşermiydi çöllere ya Ferhat delermiydi o dağları. Ulaşana kadar hersey
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı.
11 ayUykusuzluğun cilvesi, gece bitince herkes rüyaya sabah olunca reel hayata, yazmaz aramaz sormaz gece boşluğa düştüğünde kendinle kaldığında yazacağı ilk insansın
02 Yorumla
Soran11 ayVe cevap vermeyeceğim de ilk insan 😊
- 11 ay
İsabet olur bence de :) 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayBazı insanlar için bu yolda kurulan bağ amaç oluyor bazıları içinse araç. Amaç için bu bağı kuranlar istediği şeyi aldıklarında istediği sonuca ulaştıklarında gerçek benliklerini ortaya koyabiliyor. Araç olarak kuranlar ise keşfin ve hazzın tadını yaşamaya devam ediyor. Günümüzde insanlar yüzeysel tarzları daha çok benimsiyor keşif ve derinlik yerine. Bu durumda da yaşanan bundan farksız bir şey değil. Ve şu da var tabi bazı insanlar için hazzı getiren duygular oluyor bazısı için ise sonuç odaklı anlayışı. Açıkçası her iki cinsteki insanlar da bolca var burada.
10 Yorumla
11 ayben de senin gibi aynı durumları yaşıyorum, halbuki uyum saglamıssın devamı hic yoktan gelsin karsılıklı tatmin edilmeye devam edilsin 2 insan birbirini, anlam veremiyorum gercekten, hic mantıgı yok zaten normal insan bulmakta bile zorlanırken bu noktada bütünlesip biraraya gelen insanlar ertesi gün neden yok olurlar ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
11 aykalemin çok güçlü, güzel ifade ediyorsun. sexting konusunda da bu güçlü yanınla eminim çok iyisindir. umarım bir gün karşılıklı yaparız. sevgiler
02 Yorumla
Soran11 ayKonuştuğum kişiler yasatiyor gibisin derler sadece yazarak dahi görüntü ses olmadan bile yapıp delice keyif alanlar olmustu fakat bu duruma anlam veremiyorum , karşımdaki en az benim kadar kelime oyunu yapabilen, zeki, hayal gücü kuvvetli olmalı, aslında öyle kişileri sectigim için benim de beklentim yüksek oluyor, mutlu sona ulaşıyoruz da fakat sonrasına sabaha buhar olup uçuyor adam , bir baktım başkasını takibe almış örneğin, hiç böylesini hissetmedim diyen adamın böyle yapması , üzdü 🙂
- 11 ay
ben daha çok kalemi bu kadar güçlü duygularını rahatlıkla ifade edebilen biri olmandan etkilendim. bilirsin maalesef Türkçe bile bilmiyor yaklaşık herkes :( ama durumunun anlaşılır yanları var bunları eminim sen de düşünmüşsündür. yapay zeka ile bile sexting yapıldığı bir dünya da bu bağın hiç olmaması anlaşılır olmalı senin için de, doğrudur demiyorum. Anlaşılır olmalı diyorum. bir de sanal da onlar ne kadar gerçekti ki ertesi güne bir kalıntıları kalsın? ben açık açık gizli olmandan rahatsızım. bence gizli olmaktan çıkıp bana yazmalısın.
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Her insan ayrı bir tasarımdır. Yansımaları farklı olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Gece azgınlığı kral hepsi çok anlam yükleme , bir erkeğe inanmaman gereken iki an var biri gece vakti biri sarhoşken
13 Yorumla
Soran11 ay😂 farkındayım, fakat duygusal varlıklariz anla be, tenden önce ruh
Soran11 ay😄 aman dikkat bir de istemeye gitme söz falan verip
11 ayBunu sadece erkekler değil kadınlar da yapıyor. Sexting yaparak 9 ay konustugum kisi de oldu, sadece bir gecede 4 kez yaptığım kızın sabah benimle konuşmadığı da oldu. Her insan aynı değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
11 ayKızlarda da var bu durum. Ben de hiç sevmiyorum bu olayı. Belki de fazla anlam yüklediğimizden, üzülen biz oluyoruz hep.
02 Yorumla
Soran11 ayBen saygısızlık olarak görüyorum, zaten beklentide olduğum olacsgim biri değil sadece aynı enerjiyi yakaladigim zeki hoşsohbet bir insana denk gelip , muhteşem bir sexting sonrası, paylaşılan hiçbir anın anının htri yok demek ki diye düşünüyor insan
- 11 ay
Kesinlikle haklısınız
Asosyal çılgın bakirenin sanal seks aşkı buraya kadar. Reelde vuruşmaya yönel yavrum, bırak sanal saçmalıkları
01 Yorumla
Soran11 ay🤣 bakire değilim 16 yıldır , ve f*ck var benim 😉
11 ayKaç zamandır böyle bu kişi ve bu kişiyle Ne kadar süredir ilişkin var ayrıca yani ilk yaptığınız sekstek miydi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
11 ayo anöık bir zevk ve istek olduğu için oluyor devamında arkadaş gibi konuşup arada tekrar alevlenecek ciddi bir ilişki istiyorsan buluşacaksın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
11 ayYa da evdekinin uyanmasıyla ortada kalanlardan mıydın
04 Yorumla
Soran11 ayHahaha hayır değil,, evli değildi 😄
- 11 ay
:))) senin bahtına hep de değil dediklerin çıkıyor
Soran11 ayGerçekten , şöyle söyleyeyim sohbet kafa dengi gülmekten karnına ağrılar giriyor her kknuda konuşup sohbet ediyorsun sabaha kadar, sonrası mutlu son, fakat hakikaten son 🤣
- 11 ay
O da senin şansın demek ki :)))
11 ayroman yazsana sen :D maşallah beceriklisin bu konuda.
02 Yorumla
Soran11 ayBiliyorum 😎 yazılarım var 😉
- 11 ay
gerçekten mi? görmek isterim kalemin iyiymiş
Gizli Üye(25-29)11 ayAbla sen benden bile çok bağ kurmuşsun be valla üzüldüm çok içten yazmışsın
32 Yorumla
Soran11 ay🤣🤣🤣
Gizli Üye(25-29)11 ayBiliyor musun buna benzer şeyleri bende yaşadım, okuyunca kendimi gördüm sanki, zor bir süreç ama kurtuldum ya sonunda
Sende ki son durum nedir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayDemekki sadece istedigi anda o sekle burunebiliyor diger turlu umrunda degilsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayduygu beslememek , zaten amaçta o değilmi doğru olan sanki o gibi
00 Yorumla
11 ayama her seksing yaptığın kişiler de öyle olmuyor mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
11 ayEnteresan, genelde bu cümlelerin aynısını erkekler kurmaz mı?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Bir eli apış arasında kurulan cümlelere takılı kalmanın ne anlamı var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 782 cevap paylaştı.
11 ayCinselliğin kitabında yer alır şehvetli gönül okşayıcı sözler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayİyi bir sexting olmamış seninkisi o tutku devam etmeli
02 Yorumla
Soran11 ayGerçekten çok iyiydi , defa kez farklı kişilerle yapmış biri olarak iki kişide bu durumu yaşadım , işte o kişi bu kişi dedim ama yok
Cevap sahibi11 ayBen merak ettim sesli mi?
11 ayYok yukseldigi zaman kulaninan birisin
61 Yorumla
Soran11 ay🥺
Gizli Üye(36-45)11 ayEvet ve hiç sevmediğim bir şey. Sen öyle yapmıyorsan ne güzel !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySen benim prmaklarımı hissetsen başkasını istemezsin bir daha be her zaman aynı yoğunlukta
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayS*xtingi bu kadar edebi anlatacak kadar ne yaşamış olabilirsin be kadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDediğin şey kullanma amaçlı zaten aç kapa bitti duygu olması için reel olması lazım aşk olması lazım ten uyumu olması lazım ki seni unutmasın
00 YorumlaBenim f*ck boddymle öyle değil sexting yaparız gece ertesi gün yine sohbetimizide ederiz takılırızda
02 Yorumla
Soran11 ayf*ck farklı bir olay
11 ayGece kendini boşlukta his ediyor o boşluğu seninle dolduruyor gündüz olunca da boşluğu başka yerlerde dolduruyor olmalı
00 YorumlaDuygusal bağ kurma sdece zevk almaya odaklan sekstg yaparken
00 Yorumlagece gece yaşarsın ve sabah olunca aynı şevkle uyanmazsın, genel olarak sebep bu olabilir
00 Yorumla
11 ayHiç sevmem ben yaaa çok canım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayDemek ki doğru insanla birlikte değilsin
Sexting, herkesle yapılmaz..
09 Yorumla
Soran11 ayOldukça seçici olduğumu düşünüyorum 😊
Cevap sahibi11 aySeçici olduğunuz halde böyle biriyse demek ki doğru kişi değil
Gece başka, gündüz başka olması doğru değil bana göre..
Soran11 ayEvet bu defa yanlış seçim yaptim o halde
Cevap sahibi11 ayDoğruları bulmak için yanlış yapmak lazım
Duygusallık olmadan Sexting yapılmaz
O yüzden kendine kızma derim.
Karşı taraf bencilik yapmış, saygısızlık yapmış
Bir hanımefendiye saygısızlık yapılmaz
Saygı duyulur.- 11 ay
Çok güzel açıklamışsıniz, sizin gibi erkeklerin var olduğunu bilmek güzel.
Soran11 ayEvet kesinlikle, beklediğim ve ondan istediğim böyle bir yaklaşımdı, bir daha yazarsa da ben yokum zaten 😊
Cevap sahibi11 ayHaha ya ciddi misin sen, hala yazarsa diyorsun
Yapmayın bunu kendinize lütfen
Size saygısızlık yapan biri, hiç yazmasına bile izin vermeyin derim.
Tek gece olan bir şey miydi
Soran11 ayHayır yazacağını biliyorum nasılsın yazacak bir şey yazacak , tabi ki iletişime geçmeyeceğim , hoşsohbet bir arkadaştı benim için sadece bir gece konuşmadık, sadece sexting içerikli konuşmadık, direk engeli basmak kabalık gibi geldi , sessiz kalmak doğrusu gibi düşünüyorum , nasıl yaklaşmalı sizce 😊
Cevap sahibi11 ayHm şimdi oldu, öncelikle kendinden emin misin? Yazınca cevap vermem diyor musun?
Aldığın kararı uygula kararlı ol derim, ayrıca anlıyorum seni kolay değil tabi ki konu sadece Sexting değil her şeyi konuşup konuşup paylaşıyorsun bu olması gereken
Fakat karşılığı bu değil, çekip gitmek olmamalı işine geldiği gibi kafasına göre yazamaz
Duygusallık kısmında senin gibiyim, zordur karşılık olmadığın da insanı üzüyor
Sessiz kal kararlı ol.
Üzüldüğüm noktalardan biri de, siz ve sizin gibi insanları bulmak zor denk gelemiyor
Bazılarına denk gelir ama kıymet bilmez böyle
11 aySen hiç yapıyor musun peki
08 Yorumla
Soran11 ayAynı şeyi bir başkasına mi, zaten ben sohbete değer biri değil mesajlasmam dahi bu şekilde yapmadım hiç
- 11 ay
Yanş o anlık azgınlıkla oldu o zaman yaşlarınız kaç peki
Soran11 ay30-35 aralığında
- 11 ay
O adam seni o an kullanmış bırakmış duygu bekleme ondan senin yaşın kaç peki
- 11 ay
Adam evlimiydi oeki
Soran11 ayHayır evli kişilerle prensip gereği böyle diyaloglara girmem
- 11 ay
Bencede girme ta senim yaşın kaç merak ettim sen olgun mu seviyorsun birde
Soran11 ayBen 30 , genelde 28-35 aralığında oldu
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bir kaç sefer aynısı mı oldu
09 Yorumla
Soran11 ayİki farklı kişide oldu evet
Soran11 ayBilemem olabilir , konuşurken kullanildigimu hiç düşünmedim sabaha dek keyifli bir şekilde. Her konudan konuşup o kıvama gelmiştik örneğin
Soran11 ayEvet keyif almak için zaten , yoksa o şekilde bir iletişimde hayatımın aşkını bulacağım hayaline kapilmadim elbette 😊
Soran11 aySohbet sürseydi her şeyden konuşup her şeyi paylaşıp zaman zaman sexting de yapardık ben öyle sanmisim 😊
Soran11 ayBelki de, olası 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ay:D :D :D orgazm sonrası mola sessizlği
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayAlacağını alıyor gece sabahta aklına gelmiyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yanağındaki o büyü bozuluyor
00 YorumlaAnlık bir şey çünkü o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Boşaldıktan sonra bitiyor her şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAcı ama gerçek işte bulamadık şöyle düzenli bi sxting arkadaşı
00 YorumlaBrn her zaman hatırlarım her an her sabiye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
11 ayBen hiç yapmadım nasıl bir his kimseye komuşmadım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
11 ay3 boyutlu gözlüğü cikartmis
00 Yorumla
11 ayGecelik libidosuna denk gelmişsğn
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHiç yapmadım aşırı merak ediyorum ya şu olayi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySextingin acı gerçeği.
12 Yorumla
Soran11 ayNiye böyle ya insan kendini b. k gibi hissediyor
Cevap sahibi11 ayFazla takılma
Gizli Üye(36-45)11 ayGenellikle kızlar ortadan kaybolur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEvet genelde böyle oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
11 ayBende öyle olmuyor ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
11 ayHerkes öyle değil 🙂
02 Yorumla
Soran11 ayHerkesle aynı kefeye koymadigim insanlar yapmasın bari ama
- 11 ay
Orası öylede ben sevdiğim insanı arzular konuşurum ama her zamanda seks olmaz gezmek piknik yapmak sinema gitmek isterim
Sen olayı yanlış anlamışsın 😂
02 Yorumla
Soran11 ayNe gibi 😊 sevgili olacağımi, onun için özel olacağımı elbette düşünmedim hiç kimse için
Gizli Üye(25-29)11 ayBekar mısın
21 Yorumla
Soran11 ayE herhalde 😊
11 aybu ne derin bir sexting aşkı ve bağlılıktır
00 Yorumlaİstersen birlikte yapabiliriz
00 Yorumla
11 ayYaşlar kaç ki ve yaptığı ayıp
00 YorumlaAh be güzelim ya
00 YorumlaShshhshs libido bitti bağ bozuldu
00 YorumlaAlakası yok
00 YorumlaYükselmenin cazibesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayMerak'a bak 😅 abazalara kurban gitmeyin
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sexting'e giden yolda kurulan duygusal bağ, neden sabah olunca sessizliğe yenik düşüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat