Ben arkadaşımla yaşıyorum şimdi o gitti birkaç gün yok ve ben eski sevgilimi özledim 1 senelik ilişkiyi onun hataları yüzünden ben bitirmiştim. 1 buçuk ay önce ayrıldık ayrıldıktan sonra 2 kez falan konuştuk ama barışmak için bir çabası yok şu an. Ben onu buraya çağırsam ne düşünür
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsellik istediğini düşünür. Barışmak için herşeyi yapmaya hazır olduğunu düşünür
saçma olur ve diyelimki çağırdın sekste yaptınız sabahına belki sen pişman olacaksın ya da o bu sefer gidince kendini kullanılmış hissedeceksin ama güvenilir biri olmasıda bir artı
Sadece libidon yuksek Şu an sakin ol ve oyle dusun. Bence cagirma pisman olursun. Bir ayrilik kararina durduk yere varilmaz. Ve de caba gostermeyen erkek asik degil sana. Ona birsey olmaz ama sana olur. Duygularinla oynanir
Bence hiç mantıklı değil ilerde daha çok pişman olursun onu çağıracağına ben gelsem daha iyi
Konuşmak dışında başka şeyler olacağını düşünür Acaba beni mi deniyor diye de düşünebilir
Ay hayır ya git başkasını bul onu çağır bitmiş gitmiş adamı çağırma kendini bir şey zanneder
Gelir sevişirsiniz Çakar gider
Kötü düşünür mü peki sonrasında
Yani kötü düşünmez oh vallahi iyi oldu zevkimi aldım paketledim der yani zevkine bakar seni kötü düşünmez yani sevişirsen sonra bitti gitti ondan sonra da yazar tabi sana görüşelim edelim ama cinsellik için yani bittiyse bitmiştir bol bol sevişir sevişmek istersin ailen de evde yoksa kalır hatta yani bulmuş kızı niye bıraksın pompalar durur açık ve net sen de istiyorsan ver gitsin yani
O öyle biri değil libidosu çok düşün zaten sevişmekten de anlamıyor
Eve çağırırsan yatakta barışırsınız
Verecek misin bebeğem 😏
Mantıklı değil çağırma
Asil sen ne dusunuyon
Sadece kayar
Basar gecer ne dusuncek
FB olursunuz artık
Sen ne istiyorsun