Utangaç bir partner ile seks yapar mısınız?

Öf oramı elleme, burama dokunma. Soyunacağım bakma, lütfen arkanı dön asjkjllgk. Ayy bi de şey var ışığı kapat 🙃
Utangaç bir partner ile seks yapar mısınız?

Öf oramı elleme, burama dokunma. Soyunacağım bakma, lütfen arkanı dön asjkjllgk. Ayy bi de şey var ışığı kapat 🙃
Seks güçlü bir dürtüdür. Kimse doğuştan arsız olmuyor. Girişken olmak, çekinmemek birer kişillik özelliği olsa da kazanılmış davranışların sonucudur. Zamanla bu sorun da büyük oranda çözülür. Tabi burada çekingen kişinin partnerinin de çekingen olmaması şart. Tecrübeli ve sabırlı biri bu sorunu çözer. Tecrübeyle sabittir.
Utangaç bir kadınla karşılaşırsam eğer onun rahatlaması ve psikolojik olarak rahatsızlık duymaması için onunla seks öncesi konuşurum. Ama asla kendini soymasına izin vermem. Küçük oyunlar oynayarak kendim elbiselerini çıkarırım. Utangaç halleri ona oral yapınca kendiliğinden gidecek ve isteği artacaktır. Erkeklerin yapması gereken bu durumlarda parmaklarını ve öpücükleri hassas noktalara temas ettirmek. Partnerimiz ister istemez kendini ilişkiye bırakacaktır. 🤭🤭 horoz gibi ilişkiye başlarsanız karşınızdaki hangi partner olursa olsun sizi bırakır. Önce dereden su gelecek. 😁
Yapamadık ama Utangacız zaten ama bilgisiz değiliz dibine kadar her şeyi öğrendik fakat bu utangaçlık
O anlarda utanmaktan çok acaba şunu yaparsam canı acır mı, şunu dersem tepkisi ne olur gibi daha çok onu incitirmiyim düşüncesine dönüşür.
Yoksa zaten iki kişi olması gereken o yerde onun için hazır zaten neyin utangaçlığını yaşayalım
Arada ufak tefek utanma kabulüm de yok efendim arkanı dön, ışığı kapat, yanıma doğru çıplak gelirken elleriyle göğüslerini tutması, oramı buramı elleme demesi vb çekemem. Giyinir çıkarım evden.
Cevap
86Cevap
Ben utangaç biriyim. Utangaç kadından utanırım 🤣🤣🤣
Evet yaparım tabi ki de
Utanmak insani bir duygu. Tıpkı arsızlik gibi.
YANİ İNSAN BIR MUDDET BÖYLE OLABILİR. HURRA DİREK SOYUNAN İNSAN IÇİNDE ÇOK İYI İZLENİM OLUŞMAZ KAFAMDA. HER ZAMAN OLMADIGI TAKTIRDE PARTNER VE EŞ SEVGİLİ BUNA ANLAYIŞ MÜSAMA GÖSTERMELİ. GÖSTERMEYENLER ZATEN ONUNE GELENLE YAPIYOR.
Libidon yüksekse şiddetli hazdan dolayı utangaçlığın kalmıyor zaten çünkü insan arzularına karşı gelemez ben utangaç bir adam istemem şahsen kadınlara yakışıyor biraz bazı kadınlar utangaç olduğundan değil bilerek utanıyor ama istediğini belli edercesine utanmaktan bahsediyorum 🤣 kadınlara yakışıyo ama adamlara yakışmıyo bence bu benim fikrim.
Soruda bahsedilen şekilde olunca benim libidom ölüyor ama dediğin gibi arzuladığın kişiye karşı sakin veya çok hırçında yaklaşsan her türlü bir noktaya varıyor.
ben utangaç biriyim ve utancımdan ağzımı bile açamam ki bu söylediklerini söyleyeyim 😂 sadece erkeğin davranışlarına itaat edebilirim o an bi de inlerim en fazla zevkten
Zevk aldıkça bu durum ortadan kalkar yani utangaçlık ama dominant bir erkeğin olursa itaat mecbur edersin zaten sürekli 😅
Utangaç olan bendim sürekli bir şeylerle kendimi örtmeye çalışırdım. O durtuden kurtulamadim uzun süre. Utanmana gerek yok diye telkin etmeye çalıştı hep. İlk birkaç seferimizde ciddi anlamda tatmin olmadı çünkü hiçbir şey bilmiyordum. Yönlendirmeye ve adım adım öğretmeye çalıştı. Şimdi eseriyle gurur duyuyo jdjdjf
Neden olmasın başlangıçta öyle oluyor zaten ama sonrasında içlerinden kaplan çıkıyor. Tabi çıkarmasını bilene 🤭
Alkışlıyorum.
@Dünyadakiiiuzaylı teşekkür ederim sadece görüşümü belirttim 🙈
Olmasi gereken. İnsanda hâya duygusu hep olmalı. Bunu yadirgayan bi devre geldik.. maalesef
@Dünyadakiiiuzaylı hep olmalı diyemem o bana düşmez. Ama olanla da olmayanla da sorun yaşamam çünkü iş o duruma geldiyse belli bir filtreden geçmiştir. Bunu birazda taraflar ortak sağlar. Yeri gelir 1 günde tanışıp herşeyi yaşarsın yeri gelir aylarca sohbet eder sadece elini tutarsın. Hayat böyle bir şey.
Alnindan optüm.
Ya hayır... Utangaç olmaması için de deneyimli olması lazım. "Işığı söndür, oramı görme, onu yapma, şunu yapmamı isteme" diyen bir kadın çok itici...
Hayır. Utanması geçerse olur ama diğer türlü can sıkıcı bir durum.
çok fazla şey istiyorsa detayda yazılan gibi bayar bir süre sonra istek kaçar
utangaçlık güzeldir ama fazlası zarar
Evet yaparım ve bunu yaşadım. Nasıl davranacağını bilen biri ve utangaç partner için her şey harika oluyor.
Bence başlarda utangaç olup, sonra bir anda kendini bırakması efsane olur.
Seninle yapmazsa kim bilir kimle yapar öyle düşünceksin
Hayır sanmıyorum. Bana özgüvenli ve ne yaptığını bilen biri gerekli
Benim sevgilim baya utangaç ama yapıyoruz yinede. utangaç olması hoşuma gidiyor.
Sonrasında utangaçlığı üzerinden atabiliyorsa sorun yok
sürekli olur ise sıkıcı olur. hani ilk başlarda olabilir ama devam etmemeli
0 km araba gibi düşün genelde ilk yapıyorlar ve güzel oluyor. Sonradan arap atı gibi açılıyor 😅
Ben onu kıvama getiririm
Yaparım her türlü yok ederim utangaçlığı
Utangaç. Daha tatlımolur bazen ya daha azdırıcı olabilir k
utangaçlık değilde fazla nazlanırsa sıkıcı olabilir
Hayatta yapamam yatak odasında bırakırım onu direkt
Bu , tilkiye tavuk yer misin , sorusu ile eşdeğer bence
Ben zaten utangaçım karşımdaki de öyle olursa durum vahim
Zamanla kendini ona belli eder misin içindekileri yoksa hep mi geri durursun
Yapılır da çok yorar ya biriyle seks yapmayı göze alabiliyorsan bence sınırları zorlamali insan
😂😂
Utangaçla daha iyi olur aslında. Yanaklar bı kızlarır ısınır her yeri. Işıkta hafif Loş olursa zorla yaparsın herşeyi tam bir fantezi 😅
Kaç senelik evliyiz, karım hâlâ utanır benden. Neyseki arsızlık ben de zirve yapıyor.
Evime geldi ışığı açtırmıyor gündüz yorganın Altında yaptırıyor çok değişikti vücudunu gizledi
Niye bunları açıklarken ayy ayy diyorsun utanmak kadınlarda daha güzeldir
Ayy utangaç olması beni daha çok tahrik ediyor ya bide sonradan açılıyor en başta hiç utangaç değilmiş gibi hahahaha
Arap atı gibi açılıcaksa olur
bu bana birini hatırlatttı sen misin orkidem :D
Yapılır ama tercihim sınırsız ve dişiliğini gösteren bir partner olur.
Mevzu zaten zincirleri kırmak değil mi öyleyse onu aşmak basit iş
Hayır sevişirken utanan erkek çekemem.
Asla utanmam utansam o işi yapmam herhalde
Yaparız onların zevki ayrı
Ayrı bir tatlılığı olur
Mastürbasyon yap daha iyi ya 🤣😂🤦🤦
Aynı anda soğuma sebebi
O ne zaman kendini rahat hissederse..
Yaparım utanmak iyidir
Utangaçlık daha istekli olur
Alırız utangaçlığını
İmmm evettt tabi bu harika olurduu
Çok sıkar bee. Zevk falan kalmaz
Utangaç olması daha hoş olabilir
Offf bunu bir kere yaşadım berbat bir olay ya
Yatakta utanmaz artık ya
Kimseyle yapılacak şey değil 🤢
Sevmem o derece olanı tadında iyi
hiç sevmem utangaç birini
zamanla alışır onun için sorun yok bence
Denedim olmadı denemeyin
Benim yanımda arsızlaşır
Telepati ile mi sevişelim? O kadar da değil yani.
Utangac partner seks mi yapar?
Yavaş yavaş alışır yaparım.
valla tam da böyle biriyim