Kondom takıcak ama vajinamın girişine sürtünsün istemiyorum üstüne sürtünsün ama gözümde canlanmıyor yani napıcam ben sırt üstü mü yatıcam oda vajinamın dış dudaklarına sokup çıkarıcak mı? Hamilelikten korkmasam girişine sürtünmesine de izin veriridim😔Ama olmaz prezervatif bile olsa kuruntu yapıyorum...
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Adam boşaldığı anda kumar oynamış olursun. Spermin ölmesi 72 saati buluyor. Hareket eden bir şey sonuçta. Mutlaka bir yolunu bulur anlayacağın. Hsshhs ne eziksiniz hamilelik istemiyorsan ya mastürbasyon yapıcan ya da herif topları kesicek
Okumadın heralde kondom takıcak? Ayrıca sürtünme? Boşalınca geri çeker ama sonuç olarak kondom var çekmese bile ne olacak kanka biraz akıllı konuş aq
Hshshahs bana akıllı konuş diyene bak kuruntu yapmaktan ne hallere düşmüşsün komiksin. Geri çekme yöntemi falan hikaye. Yazık adamcağız senin gibi bi zavallıya nasıl ikna oldu kim bilir... utanmasan kondom patlat çıkar diye çift taktıracaksın ahahahahshhs
Anal yapıyoruz zaten ne anlatıyon sen? Sırf o zevk alsın diye anala müsade eden birisiyim boş yapmasan mı😀 anal yapacak cesarete sahip bile değilsindir. Ben sadece hamilelikten korkuyorum yani geleceğimi de düşünüyorum.
Başıma beka almamak için önlem alıyorum
Ayrıca keşke çift taksa haklısın 😀
Anal mı shshhs sana yazık değil mi g*tüne niye sokturuyon neyse azıcık bilgi vereyim sperm öldürmek için kremler var alıp sürebilirsin kayganlaştırıcı görevi görür hmm sende doğum kontrol kullan hormonları teptiriyor ama zevk işte yapacak bi şey yok adamına söyle düzgün taksın kondomu ters takmaması lazım rahat edemez çift takarsa çatlar bacım adamınki de can yani kangren mi olsun
Klitoris girişi yok bu arada işediğin delik, vajinal giriş ve popiş deliği var shshsh adamın turşuyu dik sürerken elin kayarsa girer diye düşünüyor musun hiç hshshahs düşününce bi komik geldi
Ayakta yapmaya karar verdim bacım söyledigin şeyler çok saçma? Ayrıca o bahsettiğin krem ilişkiye girerken sürülüyor bxjwhxowbslwn Ha bide iki kondom tabikide takamaz herkesi kendin gibi cahil mi sanıyon? Yaşin belki benden büyüktür ama senin yaşın kadar cinselliğim olmuştur herşeyin farkındayım sadece panik yapıyorum neyin ne olduğunu da biliyorum sürtünme ile hamile kalınmaz kolay değildir bunuda biliyorum ama insanların cevapları hoşuma gidiyor olamaz mı rahatlıyorum? Senin gibi cahiller bi zahmet yorum yapmasın😀Ayrıca merak etme sevgilim işini bilen birisi anal yaparken bile canımı yakmamak için krem aldı. Hem alıştığım artık rahatça anal yapabiliyorum☺️Ha bide sperm öldürmek için krem dedin de aklıma geldi kondomun içinde sperm öldürücü krem var zaten bacım biraz araştır bunları belkide ilerde lazim olur senin bilmediğin daha çok şey biliyorum. Bide sperm 72 saat yaşıyor demişsin UWKXBQKXBQKXHWKSJ o vajina içinde geçerli tatlım sperm dış ortamda Max bir kaç dakikada ölürler çünkü dışardaki eşyalar ile temas ederler... Bir bilgi daha vereyim😀Vajina asitik bir ortamdır spermler vajina dışında yaşayamazlar bu yüzden içine girip boşalması ve beklemesi gerekiyor çünkü spermler vajina girişine temas ettikleri anda ölürler asit yüzünden... Bunları da öğretmiş oldum sana lazım olur😚
Ayrıca çok safsın klitoris nasıl yok bacım? Vajina ortası varya hani ince uzun? Orası klitoris oluyor senin bahsettiğin yani işediğimiz yer delik oluyor Hwpxbwkxhoqhxwl Bacakları birbirine değdirip dümdüz yatınca ister ister vajina şişiyor yani benimki öyle oluyor ve klitorise git gel yapabilir
Klitoris girişi yok dedim canım klitorisin ne olduğunu biliyorum yanlış anlamışsın hshshahs paragrafını da okumaya gerek duymadım masallarınla ilgilenmiyorum 😘 klitorisin ne olduğunu Google'a yaz azıcık anatomi bilgin artar canısı. Senin gibi birine göre saf ve temiz olmam gayet normal hayatım ☺️
Klitoris girişi var demedim sen anlamıyon heralde bacaklarını birleştirince üstüne git gel yapabilir yani klitorise sürtünebilir? Ayrıca çok temizsen cinsellik katagorisinde neysin var bacım
Evet tertemiz bir bakireyim. Diğer yorumlarına bakıp güldüm günümü gün ettin. Sanki kısır olsan her gün patlatırdın gibi bir Vibe aldım senden shshhshs adamına bol bol sabır diliyorum
Evet kısır olsam her gün veririrm sevdiğim adama ne var bundaa
Ayrıca bakire değilsin bu konularla çok içli dışlısın. Ona bakılırsa bende bakireyim ama sadece zar duruyo
Hshsh herkesi kendin sanma. Sen bakire falan değilsin. Sevdiğin adama kendini sunmuşsun artık bakireyim diyemezsin. Bakirelik zarla olmuyor cahil cahil konuşma. Adamın bakir değil sende bakire değilsin.
Ya senin algılama sorunun Var heralde? Bakireyim derken zarım duruyo dedim? Ruhen bakire değilim zaten herkesi kendiniz gibi iki yüzlü mu sanıyonuz kendimi bakire sandığım yok zaten
Bende bakireyim yazıp sonradan kendimi bakire sandığım yok demen... sen iyi değilsin hsjaajhs
Konfom takip dudaklarına sürebilir kalmadan sürebilir iyi bosaltmayi oral yaparak yapabilirsin. Genelde erkekler agza bosalmayi sever ama yeni tecrübesiyle onu başarabilirim bilemem
prezervatif varsa girmesine izin ver bari tam olsun
O kadar izin veremem
Hamile falan kalirm
kalmazsın zaten falloş olmuşsun çocuğa vere vere pozisyon dan pozisyona da giriyon seviyorsan da öndende yap ha yok pişman olurum güvenmiyorum diyorsan hiç yapma
Alakası yok ya korkmasam çoktan vermiştim aq pişman olmakla alakası yok zevkin pişmanlığı olmaz ve ona güveniyorum ama ben yaktıktan sonra sıkıntıdan çatlarim hamile kaldım korkusu ile yaşayamam yani
Sürtünmeye bile korkuyom dedigin şeye ba
kondom varsa sorun yok artı içine boşalsa bile kesin hamile olma diye bir şey yok halla olmadı doğum kontrol hapı kullan daha iyi olur kesin çözüm hemde önden yap içinde de kalmaz
Sürtünme mürtünme boş işler bunlar bacı ver kurtul işte sende o ışığı görüyorum.
Ben bütün kızlardan daha çok vermeyi istiyorumdur sevdiğim çocuğa ama korkuyommmm verememmmm. nowww🫠
Misyoner iyidir size. Ama önerim senin üstte olup sürtmen.
Tamamda üstte nasıl sürtücem içime girer
Girmez. Aleti arkaya yatırırsın.
Hmm mantıklı bu bak✨🫠
Kondoma sürtünücem yani🤦🏻♀️
17-18'den beri seks yaparım. Senin için en idealini söylüyorum.
Aynen. İstersen çıkarabilirsin. Aleti hissedersin.
Çıkarmam çünkü hamilelikten korunuyorum🤦🏻♀️Bide kondoma böyle sürtünsem hamile kalmam dimi üstte olduğum pozisyonda işte
Hamile kalmazsın.
Bacak omuza iyidir başı yukarı bakacak sekilde sürtsün
Bacağımı omuzalarına koysam üst tarafına mı sürtünücek? Ama ben p*rno filmlerinde görüyordum kız dümdüz yatağa yatıyor bacaklarını birleştiriyor ve sevgilisi klitorise sokup çıkarıyor bu daha mantıklı değil mi hamile kalmam zorlasir
Buradan yazinca sıkıntı oluyor ama evet o yontemde güzel ikisindede sorun olmaz benim dedigim daha cok zevk verir
Partinin uzansın sen onun üzerinde sürtün. Her ihtimale karşı da prezervatif kullansın partnerin
detaylı anlatmak göstermek gerekli anlarark zor ya
bu hayatı yapma derim ilerd eçok pişman olursun
Knk anal yapmışım bunumu yapamicak
Yapamicak
Ayrıca zevk niye pişmanlık olsun?
Asaniza bi poset olsun gebe kalabilirsin
aynı sorular neden çıkıyor devamlı
korkma
Korkmasam neler yapıcam
Benden daha ateşlisini bulamaz ama korkuyom işte
Sen üstte olcan
Kucakta