Sevişirken yakalanma korkusu olayın hazzını her zaman arttırır. O anda yaşadığınız adrenalini asırlar sonra bile net bir şekilde hatırlarsınız. Yakalanma korkusu ve izlendiğini bilme hissi, tartışmasız zevki ikiye katlar. Birkaç dakikalık yabancı mekan sevişmesi, evde saatlerce sevişmeye bedeldir. Adrenalin diyorum tek geçiyorum... ;) Rahat rahat sevişmeyi mi seviyorsunuz, yoksa yakalanma korkusu ile sevişmeyi mi?
bir takım ayıp ayıp sitelere girmekten var geç. Oradaki saçma kategoriler gerçeği yansıtmaz. Bak bu ayıp ayıp site işinden vaz geç yoksa bir gün kendini parmakla rahatlatırken pat diye annen odana girecek rezil olacan travma yaşayacan. Bırak bu işleri.
Yakalanma korkusu çok başka bir şey ya! Ormanda yaparken en ufak bir yaprak hışırtısında sağa sola bakmak, hızlı hızlı işi bitirmeye çalışmak ama bir türlü bitirememek... En çok zevk aldığım aktivite.
Yasaklı olan, yasak olan her şey daha cazip gelir. Bir arabada, soyunma kabininde, tuvalette veya ne bileyim işte yakalanma riskinin çok olduğu herhangi bir yerde yapılan seks insana daha farklı zevk ve haz veriyor. O haz ile tenlerin birbirine çarpışı, kalp ritmi ile uyum sağlamak, yakalanma korkusu insanı deli ediyor. Daha fazla istiyorsun o yüzden. Cevabım belli benim
Rahat sevişmek daha güzel oluyor her şeyin tadını alacak kadar vakit oluyor ancak bazen adrenalin ve değişiklik lazım yakalanma korkusu ile yaşanan sevişmenin de tadı güzeldir ya da birilerinin gizliden gizliye gördüğünü hissederek sevişmek...
Valla erkek her halükarda zevk alabilen varlık. Ama kadın için aynı şeyi söyleyemem. Kadının zevk alması uğraş ve özen istiyor. Ve o yakalanma korkusu içinde erkek kadınla uğraşmaya vakit bulamaz. Yanı sorunun cevabı erkek zevk alır. Ama kadın almaz diye düşünüyorum
Yakalanma korkusu iyi değil ama , bazen anlık sevişmek aşırı heyecanlı oluyor. Ben AVM asansörunde yaptım asansörü durdurupta, teknik ekip gelip açana kadar işi hallettik ama ter içinde kalmıştık 😜😜 durduğumuz kat iç çamaşırı kati, asansör önünde bkleyen en az 10 kadın personel hepsi kız, beyaz pantolon dan belli olan ıslaklık cabası ama müthiş zevkli 🔥🔥🔥😉😉
Yakalanmak mi? 4 sene tekstil hayatım oldu 2009-2013 arası kumaş deposu aksesuarhane gizlice girdiğim soyunma odası daha sayayım mi? Sabah mesaisine kalan gozde ile personel müdür odasında kamera karşısında felan 😂
Merhaba Ben şahsım olarak adrenalinle dolu olan yaşantıyı çoktan terk ettim eskiden çok çok karışık ve Aksiyonlu olaylar yaşadık ama şimdi rahat Relax ve sakin olarak birlikteliği tercih ediyorum.
Elbette adrenalin yakalanma korkusuyla beraber o zevki yaşamak muhteşemdir. Ama ben sevişirken birisinin beni girmesini ve gizli gizli izlemesini benim nasıl zevk alarak kadınımı sertçe becerdiğimi izlemesini, görmesini isterim.
Yakalanma korkusu da güzel ama bunun kim olduğu da önemli. Örneğin kız kucağımda iken ve tam orgazmı yaşarken annesi yakalarsa hoş olmaz. Sonuçta p*rno filmlerde ya da yurtdışında değiliz. Aaa devam edin hadi ben bölmeyeyim demez hiç bir aile. Evli dahi olunsa gördü mü ayıplarlar ve en büyük riskte aile ile yaşanan evlerde olur çünkü yatak odasına bile pat diye girerler.
rahat sevısmek elbette guzel ve tercıhen rahat olmak ıster herkez. ama adrenalın ve heyecan verıcı seylerde ılıskıyı dınc tutar halka acık yerlerde kacamaklar guzel oluyor
Sana kesinlikle katılıyorum. Bu güne kadar en çok zevk aldığım sevişmeler, adrenalini yüksek olanlardı. Söylediklerinin tamamının altına imzamı atarım.