Cinsel Yaşam Cinsellikte en zevk aldığınız olay ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Cinsellikte en zevk aldığınız olay ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Boyun emme öpüşme göğüs emme ısırma uf canım çekti 🤭 18 9 Yorumla Soran 1 yıl Benimde Yorumla Çapkınkurtt 1 yıl Okudukça benimde canım çekti Yorumla ErdalK 1 yıl Benliksin. Yorumla kanarya001907 1 yıl Hiç zor değil Yorumla Mericeyn10 1 yıl Bizimde çekti Yorumla alwaysbefree 1 yıl Süpersin Yorumla Çapkınkurtt 1 yıl Harikasın kendine iyi bak morartmadan öperim boynunu ama memelerini resmen yerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kocam bana yeter hadi bb Yorumla Çapkınkurtt 1 yıl Mutluluklar bb Yorumla
-Sisu- Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Başlasak bitmez oha bide türkiyede bize sapik derler fantezisiz ülke 2 1 Yorumla Soran 1 yıl İmmmm Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Partnerim kasılırken hızlanıp içine boşalmak 2 8 Yorumla Soran 1 yıl Offf Yorumla Birrgariban 1 yıl Hoşun mı gitti :) Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Birrgariban 1 yıl Azmış durumdasın galiba Yorumla Soran 1 yıl Hihi Yorumla Birrgariban 1 yıl fazlasını burdan yazamıyorum kaldırılır Yorumla Soran 1 yıl Kaç cm Yorumla Birrgariban 1 yıl Özele Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% 1 yıl Vajina üstüne boşalma En çok zevk veren ağza boşalmak 2 8 Yorumla Soran 1 yıl İmmm Yorumla Çapkınkurtt 1 yıl Senin en sevdiğin ne ağzına boşalmasından zevk alırmısın buradan veya dmdnyaz Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Çapkınkurtt 1 yıl Bende isterim ağzına boşalmak şu an bile içim kıpır kıpır oldu 🙈🙉🙊 Yorumla Soran 1 yıl Sen ne alaka Yorumla Çapkınkurtt 1 yıl Bilmem bir an içimden geldiİstersen yorumuda sil Yorumla Soran 1 yıl Kaç cm Yorumla Çapkınkurtt 1 yıl Buradan olmaz takipleşelim Yorumla
poseydon694 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Genelde o ozel belgeyi ya mak baya iyi oluyor partner baya yükseliyor 2 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Karşılıklı oral iki kız tek erkek karşındakinin inlemesi bol bol titremesi sonra emmek yalamak 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl göğüs uçlarımın yalanması ve boşalan penis izlemek 13 6 Yorumla Soran 1 yıl Hihi 🤭 Yorumla tamitamina34 1 yıl boşalırken video çektim bu sabah :) Yorumla poseydon694 1 yıl Kral ayıp ya bu cümlen bu cümleyi senin ailenden birine söylediğini düşün edepsizlik yapma yuzden rica ediyorum Yorumla kanarya001907 1 yıl Süpersin Yorumla Mericeyn10 1 yıl Güzelmişş Yorumla phhml016 1 yıl Çok güzel Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Birleşme anında göz teması , öpüşmek , boynu ve memeyi emmek 0 0 Yorumla
HiçSaymaOnDokuzHarf Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hepsini partnerimin ağzına sokmaya çalışmak henüz alabilen çıkmadı. 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doggy pozisyonda sert yaparken partnerimin inlemesi ama bazen fırça yiyorum 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tabiki şu 😂😂 0 2 Yorumla Mericeyn10 1 yıl Bu ne beee Yorumla Mericeyn10 1 yıl İğrendim 🤢 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sertlik, argo, itaat ettirmek, hükmetmek, kadına herşeyi yapabilmek 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Annen öyle olunca sen doğdun iste Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anan da seni doğurmuş işte böyle ol diye. Yorumla Soran 1 yıl Annenin suçu bir zavallı doğurmuş. Orralik da erkeğim diye yezmen de komik hahs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi git sen millete mmmmm filan yaz hadi. Abazanlar kaldırsın bir taraflarını. Yorumla Soran 1 yıl Hadi by by Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl gırtlağına kökleyerek penisimi emmesi 2 10 Yorumla Soran 1 yıl İmmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet sever misin? Yorumla Soran 1 yıl Cook Yorumla Cevap sahibi 1 yıl öğğ öğğ sesleri eşliğinde, * tşklarımaa salyalar aka aka offfffffff canım çekti Yorumla Soran 1 yıl Benimde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yazsana Yorumla Soran 1 yıl By Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sg.. Yorumla Soran 1 yıl Yazsana 😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ne yazıcam Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tabiki giriş çıkış ve son boşalış 2 8 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani kadının içine boşalmak en çok zevk aldığım nokta Yorumla Soran 1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen? Yorumla Soran 1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin yok mu en çok zevk aldığın? Yorumla Soran 1 yıl Varr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nedir o? Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zaafımı tatmin eden partnerin olması derim sadece. 2 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Sonuna kadar içine sokup öyle kalmak 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Olurse Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Niye ölüyor ya Yorumla Soran 1 yıl Öyle Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Zevkten ölerse bilmiyorum artık Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 69 ve doggy. Senin? 1 7 Yorumla Soran 1 yıl her şey Yorumla ErdalK 1 yıl Ben her şeye varım :D Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla ErdalK 1 yıl Mevzu zevkse... Yorumla Soran 1 yıl İmm Yorumla ErdalK 1 yıl Sen ne seversin? Yorumla ErdalK 1 yıl İlla favorin vardır. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kucakta yapmak 8 6 Yorumla kanarya001907 1 yıl Bende bunu severim Yorumla HiçSaymaOnDokuzHarf 1 yıl Ayakta mı oturarak mı yatarken mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yatarken Yorumla HiçSaymaOnDokuzHarf 1 yıl güzel 😊 kontrol kimde olmalı yani partnerin mi alttan çalışsın yoksa sen mi kucağında dans etmek istersin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkiside güzel ama benim yapmam daha çok hoşuma gidiyo Yorumla HiçSaymaOnDokuzHarf 1 yıl deneyimin var yani bu konuda :) güzelmiş 😍pozisyon dışında en sevdiğin fantezi ne? Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Zevkin zirve anı. Yani boşalma anı 1 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kucak ve yüzüstü yatırıp yapmak 2 1 Yorumla Hairmafya 1 yıl Senin ne Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Orall 2 6 Yorumla Soran 1 yıl Kalın mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl İmmmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beğeniyorlar yani Yorumla Soran 1 yıl İmmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😃😃 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oral yaptırmak 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Orgazm 2 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ağza boşalma 2 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Oral ve doggy 1 0 Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Tamamı. 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ağza final 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hepsi 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. yaşamadım bilmiyorum 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Değişik şeyler 1 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. #rimming 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Boyun emme öpüşme göğüs emme ısırma uf canım çekti 🤭
Benimde
Okudukça benimde canım çekti
Benliksin.
Hiç zor değil
Bizimde çekti
Süpersin
Harikasın kendine iyi bak morartmadan öperim boynunu ama memelerini resmen yerim
Kocam bana yeter hadi bb
Mutluluklar bb
Başlasak bitmez oha bide türkiyede bize sapik derler fantezisiz ülke
İmmmm
Partnerim kasılırken hızlanıp içine boşalmak
Offf
Hoşun mı gitti :)
Evet
Azmış durumdasın galiba
Hihi
fazlasını burdan yazamıyorum kaldırılır
Kaç cm
Özele
Vajina üstüne boşalma
En çok zevk veren ağza boşalmak
İmmm
Senin en sevdiğin ne ağzına boşalmasından zevk alırmısın buradan veya dmdnyaz
Evet
Bende isterim ağzına boşalmak şu an bile içim kıpır kıpır oldu 🙈🙉🙊
Sen ne alaka
Bilmem bir an içimden geldi
İstersen yorumuda sil
Kaç cm
Buradan olmaz takipleşelim
Genelde o ozel belgeyi ya mak baya iyi oluyor partner baya yükseliyor
Karşılıklı oral iki kız tek erkek karşındakinin inlemesi bol bol titremesi sonra emmek yalamak
göğüs uçlarımın yalanması ve boşalan penis izlemek
Hihi 🤭
boşalırken video çektim bu sabah :)
Kral ayıp ya bu cümlen bu cümleyi senin ailenden birine söylediğini düşün edepsizlik yapma yuzden rica ediyorum
Süpersin
Güzelmişş
Çok güzel
Birleşme anında göz teması , öpüşmek , boynu ve memeyi emmek
Hepsini partnerimin ağzına sokmaya çalışmak henüz alabilen çıkmadı.
Doggy pozisyonda sert yaparken partnerimin inlemesi ama bazen fırça yiyorum
tabiki şu 😂😂
Bu ne beee
İğrendim 🤢
Sertlik, argo, itaat ettirmek, hükmetmek, kadına herşeyi yapabilmek
Annen öyle olunca sen doğdun iste
Anan da seni doğurmuş işte böyle ol diye.
Annenin suçu bir zavallı doğurmuş. Orralik da erkeğim diye yezmen de komik hahs
Hadi git sen millete mmmmm filan yaz hadi. Abazanlar kaldırsın bir taraflarını.
Hadi by by
gırtlağına kökleyerek penisimi emmesi
İmmm
evet sever misin?
Cook
öğğ öğğ sesleri eşliğinde, * tşklarımaa salyalar aka aka offfffffff canım çekti
Benimde
yazsana
By
sg..
Yazsana 😅😅😅
ne yazıcam
Tabiki giriş çıkış ve son boşalış
Ne gibi
Yani kadının içine boşalmak en çok zevk aldığım nokta
Hmm
Sen?
Bilmem
Senin yok mu en çok zevk aldığın?
Varr
Nedir o?
Cinsellik sevmiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum
Zaafımı tatmin eden partnerin olması derim sadece.
Sonuna kadar içine sokup öyle kalmak
Olurse
Niye ölüyor ya
Öyle
Zevkten ölerse bilmiyorum artık
69 ve doggy. Senin?
her şey
Ben her şeye varım :D
Niye
Mevzu zevkse...
İmm
Sen ne seversin?
İlla favorin vardır.
Güvende hissetmek
Kucakta yapmak
Bende bunu severim
Ayakta mı oturarak mı yatarken mi?
Yatarken
güzel 😊 kontrol kimde olmalı yani partnerin mi alttan çalışsın yoksa sen mi kucağında dans etmek istersin?
İkiside güzel ama benim yapmam daha çok hoşuma gidiyo
deneyimin var yani bu konuda :) güzelmiş 😍
pozisyon dışında en sevdiğin fantezi ne?
Zevkin zirve anı. Yani boşalma anı
Kucak ve yüzüstü yatırıp yapmak
Senin ne
Orall
Kalın mi
Evet
İmmmm
Beğeniyorlar yani
İmmm
😃😃
oral seks boşalmak ama ypamadım swnin
Oral yaptırmak