Cinsel Yaşam Cinsellikte en zevk aldığınız şey nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Zevk aldığınız bir şeyi söyleyin Cinsellikte en zevk aldığınız şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Partnerim bilir, orgazm yaşatmaktan ve giriş noktasını aniden değiştirmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Serttçe ve tokatlayarak kaymayı seviyorumm.. kadın da itaatkar ise dünyalar bizimdir :) 0 0 Yorumla
HikmetÖzben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl çiftleşmek değil tekleşmek.. sevdiğim kadınla bir olmak onu mutlu etmek. 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim, sevildigim kadınla olan her şey bana çok haz verir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oral , vajinal , anal , finger, bal muz çikolata krem santi bir sürü var yaaa hangi birisini sayayım 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yaşamadım ama partnerimle öpüşürken hayalarımın avuçlanması beni deli ederdi sanırım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Göğüs emmeye bayılıyorum ardından da Amerikan saksosu tabi ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Küçük göğüs mü büyük göğüs mü iyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anüsüme oral yapılması 4 4 Yorumla axiakrep +1 yıl sen yapıyor musun? Yorumla Buck_Fuddy +1 yıl Harikasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @axiakrep yapılmasını seviyorum Yorumla axiakrep +1 yıl püü erkekleri kullanıyosjn yani ahaha Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Henüz kadın eli değmedi elime 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kucağa oturtup sarılmak öpüşmek aynı anda 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Anal! Ve tabiki oral 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Oral. 1 9 Yorumla axiakrep +1 yıl yapmak mı yaptırmak mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @axiakrep ikisi de Yorumla axiakrep +1 yıl ozaman sana hesiye olarak 69 paketi göndeiyoruz 😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @axiakrep bende çok var sende kalsın akrebim :) Yorumla axiakrep +1 yıl ala ala nasıl vwr sende çok ya ayrıca ben niye burcunu bilmşyorum hala :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @axiakrep dur bakayım, hmm sitede bana mesaj atmayan erkek yok ama sen atmamışsın :) ya da önceden atmıştın galiba :) Yorumla axiakrep +1 yıl niye bi erkeğin bi kıza mesaj atması kötü bir şey mi? profilini görseydim söylerdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @axiakrep söylemene gerek yok sana mesaja tıklayınca açılıyor zaten atmamışsın mesaj ;) Yorumla axiakrep +1 yıl gereksiz tribe girme belki merak etmişimdir seni ok. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Göğüs emmek 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu seviyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemde çok em sevdiğim azıcık da emerken ısırmak Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fingering 1 1 Yorumla Keynesyen +1 yıl Tabi bunu partnerin yapacak sana dimi :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Partnerim bilir, orgazm yaşatmaktan ve giriş noktasını aniden değiştirmeyi seviyorum
Serttçe ve tokatlayarak kaymayı seviyorumm.. kadın da itaatkar ise dünyalar bizimdir :)
çiftleşmek değil tekleşmek.. sevdiğim kadınla bir olmak onu mutlu etmek.
Sevdiğim, sevildigim kadınla olan her şey bana çok haz verir.
Oral , vajinal , anal , finger, bal muz çikolata krem santi bir sürü var yaaa hangi birisini sayayım
yaşamadım ama partnerimle öpüşürken hayalarımın avuçlanması beni deli ederdi sanırım.
söyler misin insanı sekse mi doyurmak önemli sevişmeye mi
Göğüs emmeye bayılıyorum ardından da Amerikan saksosu tabi ki
Küçük göğüs mü büyük göğüs mü iyi
Anüsüme oral yapılması
sen yapıyor musun?
Harikasın
@axiakrep yapılmasını seviyorum
püü erkekleri kullanıyosjn yani ahaha
Dövmeyi çok merak ediyorum
darılırım valla önce sen söyle. 😅😅
Henüz kadın eli değmedi elime
Kucağa oturtup sarılmak öpüşmek aynı anda
Kadına oral yaparken kivranmasi
Oral ve kadının canı yanması
Partnerimin zevk aldığını hissetmek
Oral yapmak ve yaptirmak
Güzel Bi öpüşme
Sürtünme
Cinselliğin kendisi.
Beni iyi hissettirmesi
Anal! Ve tabiki oral
Oral.
yapmak mı yaptırmak mı
@axiakrep ikisi de
ozaman sana hesiye olarak 69 paketi göndeiyoruz 😅😅
@axiakrep bende çok var sende kalsın akrebim :)
ala ala nasıl vwr sende çok ya ayrıca ben niye burcunu bilmşyorum hala :)
@axiakrep dur bakayım, hmm sitede bana mesaj atmayan erkek yok ama sen atmamışsın :) ya da önceden atmıştın galiba :)
niye bi erkeğin bi kıza mesaj atması kötü bir şey mi? profilini görseydim söylerdim
@axiakrep söylemene gerek yok sana mesaja tıklayınca açılıyor zaten atmamışsın mesaj ;)
gereksiz tribe girme belki merak etmişimdir seni ok.
Dur olmaz yapma lari dinlemeyip bagirtmak
Ayak yalamayı seviyorumm
Ağza vermek
Oral
Göğüs emmek
Çok mu seviyorsun
Hemde çok em sevdiğim azıcık da emerken ısırmak
Gizlisin
Çıktım
tamam
Fingering
Tabi bunu partnerin yapacak sana dimi :)