1 yılAslında bunu ters taraftan sormak lazım. Sana biraz ters gelecek ama kadının yaptığı oral tam bir sanattır. Sanat demeyelim ama geröekten kadının kendinden katacağı çok şey yaratabileceği çok büyük farklar vardır.
Öyle oral yapanlar vardır hiçbir şey hissetmezsin ama öyle maharetli kadınlar da vardır ki elektrik çarpmış gibi olursun.
Şimdi ne alakası var erkeğin oral seksi de maharet ister filan diyenler olacaktır ama aynı şey değil. Erkek bunu yaparken oraya adeta gömülmek zorunda ve çok fazla değişik şey yapma şansı yok zaten.
Kadının ilgilendiği erkek organı ise kocaman ve çıkıntı olduğu için de açıkta.
Öpecek mi minik ısırıklar mı alacak hafif hafif emecek mi yalayacak mı? Yalaması uzun uzun adeta inek yalaması gibi mi olacak minik minik kedi gibi mi yalayacak?
Penisin hangi bölgeleri daha hassas ve boşalmaya yakın geciktirmek için nerelere geçilir hepsi apayrı tecrübe apayrı marifet uzmanlık istiyor. Kadının yaptığı oral seks üzerine kitap yazsan yetmez
12 Yorumla- 1 yıl
Tam olarak katılmıyorum baştan sona çünkü oral sadece aynı yeri yalamak değildir yapabileceğin şeyler sınırlı değil biçok nokta var bi çok yapma biçimi var ki dediğim gibi yapıldığında yer ve his sınırlaması olmadığını anlayabilirsin;)
- 1 yıl
Ya ben cinsel organ üzerinde veya hemen çevresindeki noktaları kast ettim. Vücudun diğer yerleri oral sekse değil de ön sevişmeye girer..
Şimdi yine karşı çıkacağını düşündüğüm bir şey diyim.
Erkek oral yapacağına eliyle parmaklarını kullanarak oraya girse kadın daha bile zevk alır orale göre çok daha keyifli olabilir.
Dili oral yaparken handjob yani elden üstün kılan ıslaklığı yoksa parmağın hareket kabiliyeti dilden çok üstün.
Islaklık erkeğin kadına eliyle müdahalesinde zaten var. Kadının kendi ıslaklığı yeter de artar bile.
Ama kadının erkeğe yaptığı orali kadının elle yapabilecekleri oralin yerini öncelikle bu ıslaklık sebebiyle sebebiyle tutmuyor. Dilin kayganlığı parmakta yok. Erkekte öyle sürekli şırıl şırıl akan bir salgı da yok.
Bir de açık söyliyeyim erkek için seks zevki büyük ölçüde ego tahminidir. Kadının ağzıyla oralara inmesi zaten büyük bir ego tatmini oluyor. El böyle bir etki yapmıyor.
Yapılan şeyin detayı ve uzmanlıkla yaratılan fark bakımından erkeğin ve kadının oral seksinin çok farklı olduğunu inkar etmene de ayrıca şaşırdım.
En İyi Cevaplar
Kadının orgazm olmasından haz almayı bu sahne görsel bir şölendir.
Bunu sadece bir organı yalamak ve dil darbesi olarak görmek çok basite indirgemek olmaz mı sizce?
Her noktasını keşfettiğinde, kulağa gelen o mistik iniltiler, dudağını ısırdığını görmek, bedeninin bir yılan gibi kıvrıldığını izlemek, ona nasıl ve ne kadar zevk verdiğinin farkında olmak, eşi benzeri olmayan kokusunu içine çekerek dişler ile canını bir miktar yakmak, damla damla süzülen zevk sularının tadına varmak sizi ve onu göklere taşıyacak, ruhunuzu ve bedenlerinizi mükemmel doyuma ulaştıracaktır.31 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle doğruu sadece bir organı yalamak aşırı basite indirgemek olur ve bunu bu şekilde yapan bir erkek kesinlikle zevk vermez mesela bana..
Onun isteğini yaptığı her hareketinde nefesinde sesinde söylediklerinde ve ya tepkilerinde hissetmeliyim o an ki zevk işte budur diyebileyimm kendimi ona teslim edeyim bırakayım ve beni götürdüğü başka bir boyuta uçup gideyim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılOrgazm ne ki? Origami var benim bildiğim. O da kağıt katlama sanatı. Kadını mı katliyo, zevki mi katlıyo bu dediğin şey 🤪
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahahahaha bu yeni çıkmış orgazm aynen kadını ikiye katlayınca gerçekleşiyor😝😝😂😂😂
- 1 yıl
Aboooo. Şiddet içeren bi eylem yani
Ters katlamasalar bari 🤣🤣🤣🤣
Gizli Üye(36-45)1 yılHoşuma gider aynı frekansta olmak libidoyu daha da artırır. Kadının orgazm isteği erkeğini de çıldırtıyor
İlişki öncesinde kendimi hazırlamıştım. (Enerji beslenme, uyku, güç, cinsel, arzu temizlik, açısından) Kafamda patnerimle aynı hazza ulaşmayı koymuştum. Konuşma muhabbet hepsi önemli Ön sevişmeyi uzun tuttunca partnerimi öncesinde tam olarak hazırladım. Sonra dakikalarca aynı frekansta kalmıştık. Kadının seni çağırması, arxualması ve Birlikte orgazm olmak 😜😎 Dirt talk da hoşuma gitmişti. İki vücudun tek olması seks uyumu çok özel bir an. 🙃🙃
her kişiyle olmuyor maalesef :/12 Yorumla- 1 yıl
Tabi kii baştan sona hepsi gerekli detaylar uyum şart herkesle aynı haz mümkün değil 😇
Cevap sahibi1 yılKesinlik uyum şart…
insanlar genelde sonuç odaklı, bu sekste yanlış bir kavram.
seks sadece penis vajina birleşmesi olmamalı. Giriş gelişme sonuç sonuç sonuç …😇 Öncesi sonrası partnerini tamamen karşılıklı manen ruhen kalben doldurmak gerek. diğeri en kolayı 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılO anın zevki nasıl anlatılır bilmiyorum ama saçlarımdan tutup bastırması bacaklarını sıkıp kafamı arada hafif sıkıştırması çok değişik bir zevk birde orgazm olurken kasılılıp bel vurması vajina ağzımdayken titreyerek boşalması beni de o an boşalacak kadar zevke ulaştırıyor
12 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel anlatmışsın aynen böyle hissediliyor olması çok normal😉
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim🥰🥰
Erkekler adına cevap veremem tabiki ama gözlem olarak, verdiği zevki gördükçe daha fazla hırslanıp, performansını yükseltiyor diyim.
51 Yorumla- 1 yıl
Tabii yükseltir bunu görmek genelini
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu sefer kimseye yılışmadan şurda yorumumu yapayım.😂😄🤣 O inlemeler beni daha da ateşlendirir. Daha fazla nasıl zevk aldırırım diye farklı metod ve pozisyon arayışına girerim. Yeter ki o orgazma en uç noktada yaşasın 🥰😘❤️
12 Yorumla- 1 yıl
Ahhahaha gidip elin adamlarına yazmadan😂😂🤣zaten son cümleden belli harikasın😉
1 yılHa gayret daha fazla dil darbesi at diyorum içimden, em somur yumul diyorum ama o arada bacaklar kapanıyor başım sıkışıyor bacaklarının arasında o sıkıntı 😅
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahha orgazm anında kapanıyor kasılmalar buna mecbur bırakıyor ama orgazma yaklaşınca daha çok istediğimizi her şekilde belli ediyoruz😉
- 1 yıl
Biliyoruz 🫢
1 yılŞampiyonlar ligi finalinde son dakika golü atmış gibi
22 Yorumla- 1 yıl
Ahahhahajah çok iyiydiii😂😂✨
- 1 yıl
:)))
En az içinde gidip gelmek kadar çok keyif ve zevk alıyorum o anlarda
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm çünkü oral da kadına aşırı zevk veriyor ve bu size yansıyor
1 yılHayal ettim :)
Bunu yaşamak isterdim acaba nasil bir his.12 Yorumla- 1 yıl
Yaşamadın mı hiç?
- 1 yıl
Yaşamadım, yaşamak isterdim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılDeğişiyor. Kadına göre. Kimisi çok garip tepkiler ve sesler verebiliyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm tabi her kadın farklıdır
- 1 yıl
Erşan Kuneride var bir sahne 😂😂 sekste dil ve şive bile önemli 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Si.. kim taş gibi oluyor deli gibi girmek istiyorum içine
11 Yorumla- 1 yıl
Anladım iyimiş😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBanka uygulaman dan hesabına gelen emekli maaşı yatti melodisi gibi
11 Yorumla- 1 yıl
Hahahah sevindirici😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDilimi daha derine sokmam lazım diye hissediyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Hımm
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDaha çok haz alıp kendide yükselir çünkü kadının zevk aldığıni gören bir erkek için o hazzı yaşamak ayrı mutluluk olur
50 Yorumla
1 yılYani kötü hissedeceklerini sanmam
81 Yorumla- 1 yıl
Yanii öyle çoğu mutlu😂
Gizli Üye(36-45)1 yılGayet keyif veriyo hele bide sen olsan varya o keyifle seni daha beter ederdim emin ol
14 Yorumla- 1 yıl
🫢🤦🏼♀️😂
Cevap sahibi1 yılOyle ama gercekden varya eminim ki mis gibi kadinsin dir varya off yani
Cevap sahibi1 yıl😃😃
Cevap sahibi1 yılGel gel kacma 😃
Gizli Üye(25-29)1 yılOdaklandiysam tahrik olduysam boşalmaya kadar götürüyor yaşadım bir kere partnerimde de
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTabi yanlış yere yazdık
- 1 yıl
Tabiii boşaltabilir de:)
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılO, kasılmalarına yol açtığım esnadaki dokunuşlarım neredeyse, o kısımlarına daha da baskıyla ya da daha ıslak darbeler vurmaya başlarım ama orta parmağımı içinde kıvrık bi şekilde baskılayarak ;) O anki çırpınışlarından acayip haz alıyorumm
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılTarifsiz! O derece bir haz oluyor ben de, en sevdiğim hatta⚡🔥🔥
13 Yorumla- 1 yıl
Vuuuuu. 😂🙈🙈🙈
- 1 yıl
Valla öyle canımın içi, böyle şeyler de ne biliyim ulu orta yerde anlatılması çok zor bea ☺️😝
- 1 yıl
👍👍❤️🥰😂😂
1 yılTabiki de güzel öldür diye düşünüyorum 😂🤣
46 Yorumla- 1 yıl
Niye merak ettin ki
- 1 yıl
Hahah tabii:)
- 1 yıl
Yorum yazinca adam boşaldı bide öyle düşün 🤣😂
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılçok mutlu eder ben yaşasam öyle bir şeyi kadınıma verdiğim zevk beni aşırı mutlub
eder ona daha çok bağlanırım00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılKıvranıp kasılması elinle bastırıp saçlarımı çekmesi daha da zevke getiriyor daha fazla yapma şevki doğuyor
00 Yorumla Ben aşırı zevke geliyorum hatta tam o noktada biraaz daha ilerleyip parmaklamaya başlarım çok hızlı şekilde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. O esnada gemi makinesi aklıma gelir. aklımdan hiç çıkmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDaha çok basınç vermeye, kendimi öyle hissediyorum, sanki sonunu bulacağım. Hele beli tamamen kıvrılması ve sesi mahveder, sonunda ne varsa hepsi içinde kalır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şunu 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEn keyif aldıığım yer orası o an yüzüne bakmak hoşuma gidiyo :)
13 Yorumla- 1 yıl
Bittikten sonra bakmak mı yaparken mi bakıyosun
Cevap sahibi1 yılYaparken tabi ki
Cevap sahibi1 yılSen sever misin?
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sırf o an bile girip çıkmaktan daha keyifli
14 Yorumla- 1 yıl
Dimii çok yüksek çünkü o an kadın ve bunu sen yapıyosun 😉
- 1 yıl
Tabiii saç maç ne varsa yolarız o sırada o sadece biri yani daha neler😈😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok iyi geliyor
11 Yorumla- 1 yıl
Güzell
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bizide azdirir
12 Yorumla- 1 yıl
Azdırııır😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. demiceeeeeem demiceeeem :)))))))))))
18 Yorumla- 1 yıl
Aaaa niyeeeeee niyeeeeeeee:)))
- 1 yıl
Hahhahah anladııımm çok önemli detaaay😂😂😂valla ordan anla işte nasıl bi başını döndürüyosa🤣🤣
- 1 yıl
Ahahhahaha yaaaa 😝😝🤣🤣🤣🤣tek kaş seyirince öyle miymiş😂😂😂
- 1 yıl
Ahahhah eeep ben eeeep benn heee😝😝😂😂
Daha da gaza geliyorum en son yeter diyor 😁
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahhaha boşalırken mi😂
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılHoşumuza gidiyor
11 Yorumla- 1 yıl
Gitmeli tabii:)
1 yılHeyecanlanırım ve mutlu olurum
11 Yorumla- 1 yıl
Yanii tabi:)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılÇoğu erkek : 112 acili mi arasam lan
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahhahahah
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel şeyler hissettirir
12 Yorumla- 1 yıl
Yanii doğal olarak :)
Gizli Üye(36-45)1 yılAlmak böyle olmalı a. m seni ele geçirmiş
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAzmak
- 1 yıl
Ne alaka?
Cevap sahibi1 yılSorularin gerçekten aşırı gerçek ötesi.
- 1 yıl
Gerçek ötesi değiller onlar benim gerçeğim ve sorularımdaki her detayı ve fazlasını hissedip yaşadım benim seks anlayışım böyle daha aşağısı benlik değil 🤷🏼♀️
Cevap sahibi1 yılValla bilemedim
- 1 yıl
Hatta bana da sizin şaşırmanız garip geliyor benimki doğru geliyor
Cevap sahibi1 yılHerkesin doğrusu kendine. Hayvanın dünyasında olamayan şeyler kurallar
Gizli Üye(36-45)1 yılNe öttürdüm be karıyı diyoruz
12 Yorumla- 1 yıl
Hahhaha ne ayııp🫢
Cevap sahibi1 yılSeks ayıp değildir hanfendi, zevk için yapılır😁
Gizli Üye(18-24)1 yılOkurken bosalasim geldi
14 Yorumla- 1 yıl
Ahhahaha aman dur sakinn😂😂
Cevap sahibi1 yılOhooo boşaldım bile helal et
- 1 yıl
Ahhahaha manyaksınız yaaa 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılOlsun bosalmak için bahane lazımdı sen oldun 😜😜
Gizli Üye(30-35)1 yılKeyif veriyor
12 Yorumla- 1 yıl
Veriiir
Cevap sahibi1 yıl😉
Gizli Üye(30-35)1 yılhoşuna gider erkeğin
61 Yorumla- 1 yıl
Tabii onların da bizim de😂
Gizli Üye(45 üstü)1 yılFena halde motive ediyor, istemsizce daha da hızlanıyorum😉
00 Yorumla
1 yılAcayip bir şey anlatılmaz yaşanır
12 Yorumla- 1 yıl
Yaşanır tabi:)
- 1 yıl
E yani
Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. tahrik edici
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılO kadar ileri gitmedim ne yalan söyleyim
01 Yorumla- 1 yıl
Hımm oral yaparak boşaltmadın mı hiç? oral mı yapmadın?
Tarifi imkansız bunun, muhteşem bir haz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılZevkten kuduruyor insan
00 Yorumla Acırım ölüyor diye hastaneye götürürüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. o esnada yatagi parcalayasim geliyor hahah
00 Yorumla
1 yılOrkestra gibi geliyor bana harika… 😬
00 Yorumla
1 yılIf ya hiç denk gelmedim harikadır kwsib
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSoktugumda inletmek hos oluyor sonrasinda
02 Yorumla- 1 yıl
Oralda inlemiyo mu
Cevap sahibi1 yılınlıyor ama ben yarıda kesıp ıcıne gırıp hard seksı sevıyoeum sonra cıkarıp tekrar yalıyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılO ana bayılıyorum 😋🤤
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. ben o an ağzıma gelecek olana bakarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Deli ediyor beni
12 Yorumla- 1 yıl
Eder ya:)
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılDünyanın en tatlı şeylerinden. Biri
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Harika oluyor
02 Yorumla- 1 yıl
Oluur
Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Acayip zevk alıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zafer v fetih hissi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Haz verir çıldırtir
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri