O anki duygular farklı bir kere. Hissettiğin her şeyin yoğunluğu değişiyor. Sevmediğin birisi ile alacağın zevk sevdiğin birisi ile alacağın zevkin yanında hiç kalır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSeviyorsan tutku olur ve asla tiksinmez her türlü pis zevki yaparsın
310 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@ALVlN içinde olduğum ilişkidir🥰🥹
Cevap sahibi1 yıl@ALVlN hayır sevgilim var ama uzun ilişki diyebilirim 3 yıl oldu
Cevap sahibi1 yıl@ALVlN amin teşekkür ederim😍
Cevap sahibi1 yılEvet biliyorum duygu yoksa çünkü bir şeye yaramaz adamı midem almaz
Cevap sahibi1 yıl@ALVlN tabii
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Valla ben hiç fark görmedim ikisi de süper ama millet mi boşuna fakir edebiyatı yapıp duygusallık kasıyor ben mi çok seks odaklıyım bilemedim
00 Yorumlasevdiğinle ön sevişmeyi uzun tutarsın. diğeriyle çabuk boşalmayı düşünürsün
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDuygusal bir bağ olmayan biriyle yapınca daha sınırsız oluyor. Çekinmeden bütün isteklerini, fantezilerini açabiliyorsun.
02 Yorumla
Soran1 yılTam tersi olması gerekmez mi
Cevap sahibi1 yılSevdiğinden çekiniyor insan. Acaba hakkımda ne düşünür diye. Sonuçta öyle durumda kaybedeceğin biri var. Duygusuz ilişkide kaybetsen nolur.
Gizli Üye(25-29)1 yılBiri duygu ağırlıklı diğeri de zevk ağırlıklı ama ikisi de güzel
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum valla denetim yık
00 Yorumla
1 yılDuysal bisey olmadan seks yapamam asla.
00 YorumlaDünya kadar fark var o kadar yani
00 YorumlaBiri lpg diğeri benzin
00 Yorumla
1 yılPerformansına göre değişiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Özel olan sevdiginle olanı tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılDünya kadar fark var
02 Yorumla
Soran1 yılAnlat biraz
- 1 yıl
En basitinden tanımadığın bir kadına dokunma öpmek sevişmek rahatsız eder sadexe cinsel azgınlığı gidermek amaçlı seks yaparsın zaten kadında kendini sana teslim etmez nitsinde gitsin diye bakar , ama sevdiğin bildiğin biri olursa
1 yılBi fark yok bana göre aynı his aynı zevk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar