Hayatımda böyle biri var ve birbirimize kör kütük aşık olduk her anlamda beni istediğini çok iyi biliyorum aslında çok yeni evli ve biz evlenmeden önce konuşmaya başladık birbirimize bağlandık öğrendikten sonra maalesef bırakamadım ne o nede ben onu bırakamadım ilişkiye girerken gözlerini kapatıp beni hayal ediyormuş adam eşiyle ilişkiye girmek yerine sırf onu benim boşalmam için bana yalvarıyor bu sadece cinsel birliktelik değil biz duygusal anlamda da birbirimize aşığız hatta ben ömrü hayatımda bana bu kadar kıymet veren birini görmedim şöyle söyleyeyim ben dış görünüş olarak güzel biriyim hayatımdaki erkek çok yakışıklı olmasa bile benim beğendiğim biri benim gözümde aşırı yakışıklı ama yeni evlenmesine rağmen eşiyle yaparken gözlerini kapatması ya da kendi kendini boşalması ne anlama geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
seni bu kadar cok seviyo neden karisini bosamiyo sence 😀 cunku sen onun kurulu duzeninin arasinda gelip kafasini dagittigi bir eglenceden baska hicbir sey degilsin. her kiz gelinlik giymeyi hayal eder, seni bu kadar cok sevdigini cinsel olarak istedigini belli eden bir erkegin senin hayallerini gerceklestirmemeye calismamasi normal mi? ayrilmani tavsiye ediyorum zor olsa da, kendini buyumemis yetiskinlerin elinde oyuncak haline getirme
11 Yorumla
Soran1 yılAslında bende onu sevmeme rağmen evlilik düşünmüyorum onunla da başkasıyla da yaşantıma uygun değil böylede bir beklentim yok boşanması gibi uzaktan sevmek yetiyor aslında ben boşanmasını asla istemem çünkü benimle geleceği yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkaraktersiz olduğu için
00 Yorumla
1 yılSen neden evli bir erkeklesin peki sebebi ne bekarsan bekar birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli adam sevmez böyle yalanlara inanma. Karısı öğrensin iş boşanmaya gitsin bak gör nasıl engelleyip ortadan kayboluyor. Erkek cinsel dürtüleriyle hareket eder ama işin sonunda evine gider.. karısı öğrendiği zamanda kenini ospularla birmi tutuyosun der
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnanmış olman senin ne ladar saf keriz olduğunu gösteriyor sana acıdım
05 Yorumla
Soran1 yılİnanacak yaşta değilim kimin niyeti ne anlayabiliyorum birde uzun zamandır tanıyorum bir kaç aydır değil
Cevap sahibi1 yılUzun zamandır seni kullandığını anlayamamsışsın ama
Soran1 yılİlişkiye girmedikki hiç
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Soran1 yılTakip ettim
1 yılSen peki onu arzuluyor musun
06 Yorumla
Soran1 yılÇok
- 1 yıl
Özel soru sorabilir miyim
Soran1 yılSor
- 1 yıl
Oral yaptın mı
- 1 yıl
Ona hiç
- 1 yıl
Takip eder misin
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O duruma ve kişiye göre değişir
00 Yorumla
1 yılKaraktersiz olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMetreslsrde arzulanir 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVay be iyimiş karısını da başkası becerir umarım
00 Yorumla
1 yılBenide takip etsene 🤣🤣
00 Yorumla
1 yılEşinden bile çok seninle yatmak istiyor
16 Yorumla
Soran1 yılGeçen görüntülü de boşaltmamı istedi bende göstermedim bana resmen yalvardı halbuki evine gidip yapabilirdi eşiyle
- 1 yıl
Diyorum ya sadece seni istiyor
Soran1 yılDemek bu yüzden
- 1 yıl
Bana kalırsa sadece seninle yatmak için duygusal bağ kuruyor
Soran1 yılÖyle olsa ben anlarım çok insan tanıdım kimi ne niyetle konuştuğunu anlayabiliyorum ama bu bana çok masum duygularla yaklaşıyor ben ona aşığım ama ben bile bu kadar sevdiğimi dile getiremiyorum özel günlerde bile arar eşinin yanından ayrılınca direk arar yazar yazamadığı zamanlarda varlığını beni unutmadığını farklı yollardan gösterir sosyal medyadan falan beğeni yaparak
Soran1 yılEttim
1 yılGöz açtir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer akşam aynı yemek yenmez
19 Yorumla
Soran1 yılMesela dışarı çıkınca beni arayıp boşaltmam için yalvarıyor bende göstermiyorum evine gidip eşiyle yapabilir sonuçta yeni evli resmen adam eşinin yüzünü görmemek için gözlerini kapatıyor
Cevap sahibi1 yılBen de öyleyim aldatıyorum bi süre sonra rutin sıkıyor farklı heyecan arıyor insan
Soran1 yılBide bizimkisi hem cinsel hem duygusal bir bağ yani ben ona eşinin vermediği ilgiyi sevgiyi veriyorum oda bana eşine vermediği sevgiyi veriyor
Cevap sahibi1 yılDuygusal hikaye benim taktik o işi yapmak icin duygusal yaklaşıyormuş gibi yapılır genelde
Soran1 yılAma işte buda bir yere kadar sürer insan sevmediğine ne kadar katlanabilir ki bide ben biraz yapımdan dolayı bi insanın beni sevip sevmediğini hissediyorum
Cevap sahibi1 yılNe kadar sürer senden istediğini alamayıncaya kadar
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Soran1 yılEkledim
Cevap sahibi1 yılBen de
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem