Evli adam bana asik oldu ve etik olmadigini dusundugum halde karsi koyamayip bir sekilde mesaj atiyodu bana yani ben de evli oldugunu bilmeden once ondan cok etkilendim ve hayal kirijligi yaratti ama ona ragmen kendimi etik bulmadigimnicin uzak tutmaya calistim adam kopamiyor benden is saatlerinde esi yerine bana yaziyo cikisa kdar nerdeyse arkadasca diyip ama iltifatlar ediyo vs. Ben basta tek derdi cinsellik desem de baska birini duyunca sinirlendi trip atti mesela. Sizce bunun cozumu nedir? O zaman neden evlendin esini sevmiyosun sen dedigimde itiraz bile etmedi hayir demedi hatta biz evlenmicektik ama aile baskisi oldu vs dedi gercekten saka gibi o zaman neden bosanmiyor ortada cocuk yokken vs? Bu adamla cozum yolu nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazı insanlar evliyken de flört etmek ister bir kadın iyi iki kadın daha iyi der. Acele etmez avını ince ince işlemeyi sever sen başkası ile muhatap olunca kıskanmış gibi yapar ya da gerçekten bir rakip ile paylaşmak istemez. Hem seninle hem karısı ile ilişkisini sürdürmek daha eğlenceli geldiği için böyle takılır. Muhtemelen karısı yakalasa bile boşanma işleri uzun süreceği ve düzenleri bozulacağı için karısı da bir süre sonra kabullenir vazgeçer ve bosanmaz. Üzerine bir de çocuk yaparlar herif yine aldatır durur sıkılırsa kadın da aldatır adama zaten saygısı dahi kalmamış bir sekilde ilişkilerini sürdürüp adam ölünce emekli maaşını falan yer 😃
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Şöyle anlatim evli seks arkadaşım oldu
Yani ben bilmiyordum sonra kendi açıkladı
Evli olduğunu o beni ne duygusal olarak
Doyuruyordu nede cinsel anlamda boşluktayım ilgi göstermediği için benimle
Yaptığını söylüyordu..00 Yorumla
+1 yılİrtibatı kes. Çözüm bu. Baktın ısrarcı karına söylerim de uzar gider. Yemişim aile baskısını boşanmak istese boşanır zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılzorla kestim tamam
hoscakal ben seni rahatsiz etmek istemedim senden cok etkilendim ask elinde olan bisey degil diyo yine yaziyo mesela tehdit edemem knu zaten kendisi polis- +1 yıl
Aşk zorla olacak birşeyde değil. Sen onun iletişim çabalarına karşılık vermezsen umudunu keser bir süre sonra
Bak bir defa evleniyorsun engelle gitsin bugün o kadına yapan yarın sana da aynısını yapar insanoğlu doyumsuz
033 Yorumla
Soran+1 yılbosanip efendi gibi niye gelmeyip o insanin gunahini aliyo ki
Soran+1 yılnormal yolla anlasmali bosanirsa cocuk yokken neden nafaka odesin
- +1 yıl
Kadın çalışmıyor ise çatır çatır nafaka ödemek zorunda (avukatım)
Soran+1 yılo yuzden bosanamiyo demek ki adam kurtulmak icin debeleniyo polis olmasina rgmen avukati savcisi var eli kolu bagli gibi caresiz davraniyo bana keske bazi seyleri degistirsem diyo bu kadin en fazla bizi ogrenirse napabilir soyler misiniz lutfen
- +1 yıl
Ahahhahaha 😂 eşi zina var der ordan birde manevi tazminat patlatır seyrele cümbüşü adamın ruhunu g*tünden söker valla
Soran+1 yıl@SelinSoyderce hsjdmsjsjsnsh adam zengin ama
- +1 yıl
Daha kötü ekonomik durumu iyi olduğu için daha fazla tazminat öder mahkeme ekonomik durumunu bilir
- +1 yıl
Elbette evlendikten sonra edinilen mallarda kadının hakkı var kanunen yarı yarıya ortak oluyor aralarında ayrı bir sözleşme yapmadılar ise
Soran+1 yıl@SelinSoyderce hsjdjdjs siz cete misiniz ortaklasa fikir veriyosunuz gulmekten oldum
Soran+1 yılya bu adam karisini sevmiyo zorla evlenmis simdi normal yoldan bosanip kadin beni ogrenmeden 5 ay sonra biz evlensek suclu mu degil?
- +1 yıl
Ya tatlım adam boşanmıyor ki neyin kafası bu boşanacaksa ben avukatlığını bile yaparım ama adam istemiyor erkek mi kalmadı sal gitsin
Soran+1 yıl@SelinSoyderce bosanir ben istesem evlenmeyi onla asik oldu adam bana
Soran+1 yılsoriyim de kadin ogrensin inshajwn
- +1 yıl
Ayyy bilemedim ki yuva yıkanın yuvası olmaz derler ben bu vebali alamam çok zor bir karar
- +1 yıl
Ooo Serhat beyden inciler
Soran+1 yıl@SelinSoyderce kopek gibi istiyorum adami etik degil diye yzak dursam da o da oyle atesimiz oyle ki anlatamam djsjj kesin seks yaparsiniz diyenler? jdjsj
- +1 yıl
Sanmam köpek gibi seviyorum demiş bırakması çok zor ya ben çok sevdim bu soruyu okey masasında sohbet ediyoruz sanki kskeksksj
Soran+1 yıl@SelinSoyderce hahahhahaha aynen he boyle olmaz ama bu uygulama indirin fake hesapla yazisalim hahajaj burasi cok yavas
- +1 yıl
Bana okey soruyu soran bebiş sana da okey mi
- +1 yıl
Ahahhahahah efso 😂
Soran+1 yıl@SelinSoyderce hhahaha kik uygulamasini ibdirip fake isimle kobusalim hdiii
- +1 yıl
Kik ne yav
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBak hiç bi evli erkek karısını boşamaz. Seni kullanacak bilgin olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılneden bosamasin peki gercekten bu kadar sevmiyosa o insana bunu yasatmaya ne hakki vsr ki ayrica madem beni kiskaniyo baskasiyla paylasamiyo bunu yapmasi gerekmez mi
+1 yılSahiplenme duygusu ile yaklaşmış kullanır Atar kendin gibi birisini bul
00 YorumlaYa bırak gitsin adamı evli karısı ni düşün işte senle cinsellik yaşicak sonra birakicak derdi o
00 YorumlaYa yat geç ne buyuttun bu kadar
05 Yorumla
Soran+1 yılksr birisi degilim maalesef
Soran+1 yılcok istiyorum onu zaten biseyler yasasak bir kez kimseye soylemez dimi polis bide bu
Soran+1 yılbak
çözüm yolu o adamdan uzak durmak.
04 Yorumla
Soran+1 yılkadini sevse. bunu yapar mi
Soran+1 yılhayir kadini seven aldatir mi dedim yani bence aldatmaz sonucta kararini zamaninda vermis ama kopek gibi istiyor arzuluyor beni yani ben de cekiliyorum
ona ne bok yicem bilmiyorum kimseye de anlatamiyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılGönül eğlendirecek birini aradığı için
06 Yorumla
Soran+1 yılbuna kimse izin vermez ki beni seviyosa bosanip efendi gibi gelsin o zamn
- +1 yıl
Sevse zaten boşanırdı
Soran+1 yılsevmeyen bosanir seven neden bosansin
- +1 yıl
Hayır yanlış anlaşıldı karısını sever sevmez bilmem ama karısından ayrılmak için diğer tarafı gerçekten sevmesi gerek boşanmıyorsa takıldığı kişiyle gönül eğlendiriyor
Soran+1 yılbosanmasini soylemedim henuz ama desem kabul eder gibime geliyo ve o zaman benle evlenmek istiycek benim ailem istemicek onu ayrica kadin pesimizi birakmaz yuva yikaninda mutlu yuvasi olmaz
- +1 yıl
Orasını bilemem
+1 yılkaraktersiz çokk
04 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
sanada geçmiş olsun
Soran+1 yılsagol
- +1 yıl
yaş kaçtı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevli olması ahlaklı olacağı anlamına gelmiyor
00 Yorumla