Yani ben evlilik öncesi ilişkiyi yaşamayı doğru bulmuyorum ama evlendik diyelim ve tecrubesizlikten kaynaklı olarak ve gerçekten partnerimin başarısızlığından dolayı keyif alamazsam ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce cinselliğe karşısın ama kocanın da tecrübeli biri olmasını istiyorsun işte o cinselliği yaşamadan bunu test etmen imkansız evlendikten sonra da böyle bir durumla karşılaşırsan büyük bir hayal kırıklığı yaşarsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce test sürüşü yapmadan bilemezsin. Ereksiyon sorunu olabilir, erken boşalma sorunu olabilir, bir kadına zevk vermeyi bilmiyor olabilir, işini bitirince g.. tünü dönüp yatanlardan olabilir, isteksiz olabilir veya senin kadar istekli olmayabilir. Bu yüzden de nikahsız seks yasağı ve bekaret kavramı son derece gereksiz ve saçmadır.
010 Yorumla
Soran1 yılEndişelerim de bunlar keyifli olması gerekiyor yoksa evliliğin bile sonunu getirebilir
- 1 yıl
Bu nedenle sallanan veya biten çok evlilik var.
- 1 yıl
İlk 3-6 ayda kocanla sevişmekten mutlu olamadığında boşanman gerekecek. 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanamazsın, çekişmeli olmak zorunda, o da en erken 2 yılda sonuçlanır. Kocan boşanmak istemezse genç yaşında doya doya seks yapamadığın bir evliliğe mahkum olursun.
Soran1 yılDoğru..
- 1 yıl
Doğru da, zihninizde size dayatılan toplumsal ve dinsel kurallar var. Bekaret kavramını sorgulamadan, evlenirken kadından deneyimsiz olmasının neden beklendiğini sorgulamadan, ataerkilliği sorgulamadan bu kuralları aşamazsınız.
Soran1 yılBu arada dini yönden bakarsak erkekte deneyimsiz olmuş oluyor sadece kadın için geçerli değil bekaret kavramı.
Soran1 yılÖzelden bir şey sorabilir miyim? Açsana bı mesaj kısmını
- 1 yıl
Takip edersen mesaj yazabilirsin.
- 1 yıl
Dinen bakarsan nikahsız seks erkeğe de yasak, ama Türk toplumu her konuda olduğu gibi bu konuda da çifte standart sahibidir, erkeği kayırır.
Soran1 yılAttim istek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılona sorun direk. cinsellik önemli değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBeraber yapa yapa tecrube edine edine ogrenip gelistirecez iste bende yasamadim ve evliligi bekliyorum muhtemelen bende ilk zamanlar biraz hem heyecandan sacma sapan seyler yaparim falan ama yaptikca insan isin ustasi derler ya ogrenir yani nelerden zevk aldiginizi vs ona gore yapar yasarsiniz diye dusunuyorum ama olurda baska cinsel sorunlar yasiyorsakta bunun icin doktora falan gidebiliriz sikinti yok careler cok yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ona bir esc tut onunla ilişkiye girerken izle bir bak iyi mi
02 Yorumla
Soran1 yılkanka sen çok film izlemişin dee izleme sana yaramiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılSende tecrübesiz oluyorsun işte birlikte öğrenirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu soru işareti benimde kafamda var en azından yüzeysel Dr olsa konuşmalıyım sever minl sevmez mindiye ama sapık misin da diyebilir bana
02 Yorumla
Soran1 yılKonuşmak da değil olay başarılı olabiliyor mu ya da ten uyumu var mı?
Cevap sahibi1 yılO kadarı yemez de yüzeysel konuşmak lazım belki ufak tefek sevişmeler olabilir ama
- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılİlkinde almazsın ikincisinde alırsın ilk ay almazsın sonraki ay alırsın dert etme bunu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. başarıya ulaşana kadar yaparsın uğraşırsın ilk seferde başarı bekleme zaten zamanla olursa olur. olmazsa daha iyi miken birine verirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜff gerçekten ya benim de aklıma takılıyor:((
03 Yorumla
Soran1 yılDemii yaa ten uyumu diye de bir şey var mesela
- 1 yıl
Senin de aklına takılıyorsa cevabımı bi oku.
Cevap sahibi1 yılEvet o da sıkıntı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSeksting ile görüşünğ ve istekleri konusunda fikirin olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılİstekleri okeyleriz ona da tamam amaa başarılı olmak farklı bir durum yazarken kolay
- 1 yıl
O zaman deneyimlemek gerekiyor
Gizli Üye(36-45)1 yılAraba alırken bile test sürüşüne çıkıyoruz. Denemeden bilemezsin.
00 Yorumla
1 yılOna sorabilirsin bu konuyu ya da tedavi vs var
00 Yorumla
1 yılelle muayene bu işi çözecektir.
00 YorumlaBaşarılı olması için doktora götüreceksin
00 YorumlaBaşkasını sevsin sen de izle not ver👍🏿
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. artık kutudan ne cıkarsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılArkadan veya sürtünerek yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBakarsin pipisine
16 Yorumla- 1 yıl
Ya oda onun kine bakmak isterse
Cevap sahibi1 yılgöstersin
- 1 yıl
Bence olmaz artık evlenince kısmet nasip bu
Soran1 yıl@Bulutsencer başka bir yolu olmalı
Cevap sahibi1 yılewet
- 1 yıl
Bi yolu yokki evlenmeden olmaz diyen birine ancak gerdekte olur
Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Kendin test edeceksiniz başka çare yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kavun karpuz misali. Ne çıkarsa bahtına.😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Şans diyeceksin
00 Yorumla
1 yılEvlen kaderine razı ol
00 YorumlaDul kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşanırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende bunla ilgili konuşuyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılartık şans :D
04 Yorumla
Soran1 yılYav olur mu öyle şeyy
- 1 yıl
anlarsın ya erkek arkadasın yok belkı ondan soruyon bunu bı sevgılın flortun olsun yakınalşmasından anlarsın
Soran1 yılSanirim anlarim
- 1 yıl
yanı kusura bakmada eşşek degılsen hal ve harketlerınden anlarsın bıde hafıf sevısırken yoklarsın asagıyı olcersın tamamdır
Boşanır sin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmeden partnerimin başarılı olup olmadığını nerden bileceğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat