ՏҽӀɑʍՏ
teslimiyet aslında sadece itaat anlamında değildir. Partnerine güvenle ve rahatlıkla kendini teslim etmendir, kendini ona bırakmandır.

ՏҽӀɑʍՏ
teslimiyet aslında sadece itaat anlamında değildir. Partnerine güvenle ve rahatlıkla kendini teslim etmendir, kendini ona bırakmandır.

Yatakta ilk bi el ense çekmektir birbirine 😅 kim diğerini devirirse o üste çıksın. Sekste ellerim yukarda teslim oluyorum aslanım sana. ya da hadi yavrum eller yukarı teslim ol bana.. olayını unutun.. sahip olduğunuz dominant yapıdan.. baskın, sert ya da pasif , partnerine göre daha silik bir karakterden soyunarak girin o yatağa.. "roller cinsellikte arada değişsin".. aslına bakarsanız.. yatakta sevişirken ya bu benim adam değil herhal dediğiniz.. o esnada tanıyamadıginiz bir partner bana göre çok daha şaşırtıcı olacak.. çok daha fazla adrenalin salgilatacak.. ve seks bir rutine sıradanliga binmeyecek.. herkese sürprizlerle dolu renkli sevişmeler..
Direnmeyi bırakıp teslim olmak da güzeldir. Baştan sona seks ‘savaş’ halinde ve üstünlük kurma peşinde ilerlememeli.
Aynen.. roller de arada değişince daha güzel olur 😊👍
Katılıyorum 👌😊
Kişilerin hakimiyet ile mi yoksa teslimiyet ile mi zirveye ulaşacağını hormonal yapısı belirler.
Hakimiyeti taşıyan hormon testosterondur, teslimiyeti taşıyan ise tahmin edileceği gibi zıttı olan östrojen. Birisi erkeklik hormonu, birisi dişilik hormonu. Fakat her iki cinsiyette de ikisinden de vardır.
Bu sebeple bazı erkekler kadınsı, bazı kadınlar erkeksidir. Testostereonu fazla olanı hakimiyet zirveye ulaştırır kadın veya erkek fark etmeksizin. Östrojeni fazla olanı da teslimiyet ulaştırır.
Kadınların çok büyük kısmında östrojen fazla olduğundan teslim olmak, hatta teslim alınmak onları uçurur. Erkekte de tam tersi ama maalesef artık eekeklerde östrojen artıyor gibi geliyor, bu sıkıntı jdkdk
Uçurur kelimesine kadar ciddi ciddi okuyordum 😅
Evet ya.. 😕
Modum düştü bile 🥹 şive yapamam
ahaha ya niye? 😅
Soktu mu yoksa sjdja güldürdün 😅
Öyle de iyi bir insanım ha bilesin kdjdka
😃😃
Cevap
72Cevap
Roller ve kimlikler önemsizleşip sadece ten tene karıştığında zevkin doruklarına çıkılır
Ben teslim alıp hükmetmeyi severim
ՏҽӀɑʍՏ ben kendim için konuşursam ben kendimi partnerime bırakmak isterdim.. baskın ve dominant olması benim hoşuma giderdi.. ve aynı zamanda cinsellik de zevk almak istiyorlarsa birbirlerini dinlemeleri de gerekiyor çiftlerin.
İki cinsiyet için de durum farklıdır.
Kadını ustaca baştan çıkarmayı bilen, onun en hassas duyularına hitap eden, hangi dokunuşu, hangi kışkırtıcı sözcükleri ne zaman kullanacağını iyi bilen bir erkek kadınını teslim almayı, ona bu alevler içindeki manzarada hükmetmeyi de bilir.
Ancak bilindik taktikler, ezberlenmiş klişelerde bir yere kadar... Bazen öyle bir ters köşe yapmayı da bileceksin ki, bir sonraki hamleyi tahmin eden kadın veya erkek teslim olduğu kişinin neyi ne zaman nasıl değiştirdiği karşısında hayranlık duyacak.
Bence sekste yerine ve zamanına göre kadının ve erkeğin hem teslimiyeti hem de hakimiyeti kişiyi zirveye çıkarır. Belirli bir kuralı yok. O an zevk veren zirvede o hazzı daha güçlü o hisseder. Aynı zamanda da öz güven gelir.
Çok ikilemli bı konu bu
Eğer 2 tarafta tecrübeli ise zaten seks süresince dönüşümlü olarak teslim olurlar. Gerçi teslimiyet duygusu kadınlarda daha fazla ve erkeklerde de hakimiyet duygusu daha fazla. Bu ataerkil toplumlarda böyle genellikle
Doğru.
Hiç ilgili olmadığım konularda soruyorsun nasıl cevap vereceğimi şaşırıyorum 🤣
O zaman şöyle bir cevap vereyim ben teslim olmasını seviyorum karşımdakinin. Ona hükmetmeyi seviyorum. Onun acı çekmesi benim daha çok hoşuma gidiyor.
Yerine göre ikisi de ama kadın olarak daha çok teslimiyet…
kendini ona bırakmak.. hoş.
Teslimiyet hem hayata hem aşka hem partnerime of bıktım her seyden
Noldu kız djdj
Tıpkı ilişkinin farklı safha ve şekilleri gibi, seks'te adeta bir dans gibidir. O andaki duyguların ritmine göre dokunuşlar da şekillenir. Yani önceden öğrenilmiş, planlanmış bir şekli yoktur. Anlık uyumu yakalayan kişiler, hem kendisini, hem de partnerini mutlu eder.
Kadın teslimiyeti erkek gôzünde kendisini zirveye taşır. Çünkü erkek eril baskınlığını seks esnasında da hissetmek ister Erkek teslimiyeti kadın gôzünde güven ihtiyacı oluşturur.
Ten uyumu olduktan sonra bu kişilerin hisleri ve tercihlerine göre değişir. Kendi adıma konuşursam eğer, teslim olmaktan büyük zevk alırım. Ama doruğa ulaşmam için hakimiyetin bende olması gerekir.
Kadını zirveye taşıyacak erkektir, erkeğin iradesi, tecrübesi ve marifetleri kadında çok etkilidir, bu özellikleriyle erkek kadını zirveye taşımalıdır, eksik bırakmamalıdır, erkek cinsellik içinde kadına da hakimiyet vermelidir
Kadının her zerresine değer vererek mükemmel ön sevişme ve mükemmel oral uygulamak kadını zirveye taşır 😉🤞
Gerçek zevk, kadına kadınlığını yaşatabilmektir 😋❤️
Bu kisiden kisiye degisir.. zevk aldigimiz seyleri seks esnasinda yaptigimizda amacaimiza ulasmis oluyoruz.. herkesin zevk aldigi durum farklidir bence
Amir memur ilişkisine dönmüş yatak muhabbetleri.
Oysa; geçici hafıza kaybı yaşamaktı sevişmek.
elleri geriye doğru uzatmış göğüs uçları dikleşmiş bacakları hafif aralamış beni bekliyor hali kadının offf diyorum 👅👅 @Sosyetic_SheqiiL
Ben çok hakim oldum, kime de denk gelsem bi adam gibi slavery / bdsm olamadım. İyisi varsa bi dürtün
Eğer partnerime güven duyuyorsam kendimi ona teslim etmeyi severim bir çok zamanda diliminde de hakimiyet kuruyorum ki karşı tarafı zevkten uçurayım.
Gerektiğinde kadın da eline almalı yönetmeli. Karışıklı daha çok zevk alınır öyle diye düşünüyorum.
Bence duruma göre değişir bazen hakimiyet kurmak zirveye çıkarırken bazende işini bilene tam teslimiyet
Kimini teslimiyet kimini hakimiyet. Ben hakim olurum, isterim ve alırım.
Kadın sen teslim ol ben hakimiyeti kurarım kadının emir vermesinden hoşlanmam
Bence benim teslim olmam ksldlflf
😅 elleri uzattık bekliyoruz gibi
Hıhı kdkxkfkc
Erkegin hakimiyetini seviyorum ama arada birde hakim olup benim yonetmem zevkli oluyor
Sertlikten hoşlanır mısın dayanabilir misin buna
@Cemdendeniz sertligin dozuna gore degisir
Kütür kütür iri kalını köküne kadar alıp altında ezilerek adeta defalarca boşalmak
Teslim olmam teslim alırım.
dışarıda centilmen bir bey yatakta vahşiyim.
Kimi zaman hakimiyet kimi zaman teslimiyet. Aradaki uyum belirler tamamen.
Bence kimin fantezi dünyası, daha derin ve etkileyiciyse, o taşır. 😌👌
Rolün pek önemi yok ama ben teslim olsam da baskınım :d
Partnere ulaştığımda bu soruyu bulup tekrar cevaplayacağım
Duruma göre ikiside taşır ben hükmedersem daha iyi olur
Ne teslimiyet ne hakimiyet ortasında giderken sürprizlerle bu rollerin değişmesi ama doğru anda
Kimin yöneten, kimin yönetilen olmak istediğine göre değişir.
Hakimiyet sert ve sınırsız olması yanında alkol ve müzik offf
Arada değişiklik yapılanı ama genelde erkek kadına hakim olduğunda haz daha yüksektir.
Ben teslimiyet tarafı olurdum muhtelemen. Dominantlık bana göre değil.
Karşılıklı dönüşümlü olunca her iki taraf da zirveye ulaşır.
Teslimiyet kadına hakimiyet erkeğe yakışır.. Herkes üzerine düşeni yaparsa ortalık alev alır.. İşinin ehli ne yapacağını iyi bilir.. 😜🥳🥳
Ben daima teslim olmaktan yanayım..
ksıısye gore degısır beni hakımııyet zırveye cıkartıyo
Bende teslimiyet cikariyo
İkiside olmalı bence tamamlar
Erkeğin hakimiyet kurmasını
😅 bence teslim etmek tır yani 🧐
Hakimiyet en iyisi
Rolleri değiştirmeyi bilmek
Bence hakimiyet kişiyi zirveye taşır..
Hakim olmayı seviyorum
Savcı olaydın sjdjaj
Ya ne 😂