Geçen sene sosyal medyadan tanıştık.. isyerim için erkek işine ihtiyacım vardı ben yaparım demişti ilk öyle görüştük saolsun baya işlerimi yaptı o gün.. ve sadece ikimiz gün boyu dükkan da böylelikle vakit geçirdik.. ben beğendim onu sadece benden küçük du.. o da beni beğendi arada bakışmalar gülüşmeler oldu o şekilde başladı aramizdaki durum... aylar geçti normal flortlesirken birden cinsellik yaşadık simdide arada buluşup sevisiyoruz... ama normal bir sevgili gibi değiliz haber vermeler sürekli haberleşmeler falan yok bir kaç gün konuşmadan duruyoruz. Ama buluşunca karıcım kocacimlar harika bir ten uyumu... anlamadim biz neyiz... tamamen ayrılık olunca üzülüyoruz ama hergun de iletişim yok.. ne bu ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİşte ondan dolayı bir erkek bir bayan yam yana çalışamaz zina meydana gelir neyse tövbe et onu da işten çıkar hatta şöyle o da tövbe etsin işte böyle ne bu ya dersin hayırlısını istiyorsan sende hayırlı olacaksın ALLAH seni duyar işitir ve görür hayırlı akşamlar
Vesselam dua ile
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlatılan durum f*ck örtüşüyor. Sadece cinsel anlamda çekim hissediyor karşı taraf, herhangi bir duygu yok sevgililik olarak. Belki konuyu siz buraya getirmek istemediniz belki de o adım atmadı ama sevgililik değil aranızda yaşanılan. Tamamen f*ck. Zamanla belki sevgililiğe evrilebilir ya da tamamen yok olabilir.
06 Yorumla
Soran1 yılFb den zamanla sevgili olunur mu şahit oldun mu
Soran1 yılSenin mi başına geldi
Soran1 yılEski sevgiliyle fb olmak da garipmis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Fb ilişki, duygu olur sadece sevgili gibi hergün ne yaptın diye darlamaz seni. Sen de onu daralmayacaksın tabi 🥲
04 Yorumla
Soran1 yılO beni hiç darlamiyo bazen ben tribe giriyorum o esnada kaybetmek isyemiyor çabalıyor duzeliyorum bende arada böyle iletisimler oluyor. Mesela az önce yazistik okadsr
Soran1 yılSiz seks yapmadan da bulusuyomuyduuz
1 yılBu araya duygularin girdigi fb durumu ama senin tarafta duygular var galiba, olayin boyutunu ayarlayip netlestirmek icin bir konusma sart gibi
03 Yorumla
Soran1 yılOnun da var , beni kaybetmemek için çabaladı onu hissediyorum... netleştirme gibi onun bir düşüncesi yok bence yoksa çoktan derdi , bende bu konuda adım atmak istemiyorum
- 1 yıl
Bence netlestirin derim fb ise fb, sevgililik mi acik iliski mi yani beklentileriniz falan belli olsun eger sikayetciysen tabii
Soran1 yılAçık ilişki ne?
Yok sikayetciyim denmez ama bazen üzülüyorum gibi
Aslında ismi belli, duygusal bağ yok, sadece cinsel haz almak adına sevismeler, ilişkiye girmeler ve buna uygun hitaplar..
00 YorumlaInsanlikdan cikmis karakter yoksunu birisiniz
016 Yorumla
Soran1 yılSen g*ibimi canısi
Soran1 yılİhtiyaç bu
Soran1 yılAma bana başta seviyorum demişti:(
Soran1 yılHaklısın, ama ben duygulara aldandım gidip te hiç tanimadigim biriyle olmadim
Soran1 yılAma duygum var napiyim tamam cinsellik daha yaşamayım ozaman dimi
Soran1 yılÖyle yapicam çünkü ben duygusallık istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılFazla kurcalama devam
05 Yorumla
Soran1 yılNeden kurcalamim peki
- 1 yıl
İs ciddiye binerse ayni zevki almazsınız bozma zevk semaya bak
Soran1 yılDiğer türlüsü beni daha mutlu eder ama
- 1 yıl
Erkeği etmez
Soran1 yılDuygusuzmu bunlar
1 yılŞanslıymış lakin umarım ileride pişman olmazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tadını çıkar. F. buddy olmuş.
00 Yorumla
1 yılTam olarak fb.
07 Yorumla
Soran1 yılHadi yaa duygusallık yokmudur onda hiç
- 1 yıl
Burada kısıtlayıcı ya da yön verici kadındır. Sen belli edersen o da o yolda ilerler gibi geldi bana.
Soran1 yılBen ne yapmalıyım mesela açık açık söylemek istemiyorum ama ben sadece fb olmak istemiyorum
- 1 yıl
Söylediğinde bu rüya biter. Karar senin.
Soran1 yılNeden biter
- 1 yıl
Bu benim fikrim. Cesaretin varsa da yaşayıp görecek kişi sensin.
Soran1 yılHaklısın ama
f*ck
00 Yorumla
1 yılFB siniz canısı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlginç bir fantezi
03 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılTamamen yanlış okumussun
1 yılFb siniz
07 Yorumla
Soran1 yılHiç mi duygusu uok
- 1 yıl
Yani yok diyemem ben ama başka bi sevgili vs bulursa üzülme
Soran1 yılBana da öyle geliyor.. sevgili değiliz sonucta başkasını bulduğunda üzülürüm napicam Peki:(
- 1 yıl
Kendine bağlamaya çalış bi şekilde
Soran1 yılEvet öyle yapmaliyim ama nasıl.. beni çok beğeniyor bebeği gibi öpüp kokluyor o konuda sorun yok ama nasıl bağlanır ki bu durumdq
- 1 yıl
Sadece öpüp koklamaktan ziyade aktiviteler yapın kıskan biraz cinselliğe bi tık yok çek vs
Soran1 yılKıskanmak da mı biseydir...
Kıskanıyorum zaten bazen hemen ispatlıyor tatlıya bağlıyor. Bunlar iyi şeyler mi... aktivite isyerime geliyor bazen kahve içiyoruz bu kadar.. ben demelimiyim şuraya gidelim diye.. o demiyor hiç bende minnet etmek istemiyorum ama
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlar kaç
05 Yorumla
Soran1 yıl29 o 33 ben
Cevap sahibi1 yılİkinizde bekar dimi
Soran1 yılO bekar benim karışık
Cevap sahibi1 yılDul musun
Soran1 yılBoşanma aşama
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi