Teşekkür ederiz😅
Dalga geçmiyorum iyi cevaplar aldık
En çok erkekler konuşulur bu konuda
Bazısı kadının zevk almasını önemser
Bazısı ise sadece kendini düşünüyor diye linçlenir
Siz hangisisiniz?
Cinsel aktivitelerde esas olan herkesin bu işten zevk almasıdır. En ideali de aynı anda zirveye ulaşmak. Bu çok sayıda insan için zor olsa da, bunu başarmak mümkün. Biz bunu başaran çiftlerdeniz. Önce eşim ve hemen ardından ben zirveye ulaşırız.
Mükemmel uyum 😊
Tebrikler
Rica ederim
Sağolun
Cinsel ilişkide yön veren erkek olmalı. Çünkü bizler kadınlar gibi her zaman hazır olamıyoruz. Kadının önce orgasm olduğu seks daha keyiflidir. Yani skor kadın 3-erkek 1 olursa çok iyi olur. Burada erkek tecrübeli olacak ve oral seks ile ya da ön sevişme ile kadının önde orgasm olmasını sağlayabilir. 1 defadan sonrası erkek 2 yi yaparsa kadın çoğunlukla içeride ikende orgasm olur. Yani erkeğe bağlı biraz erkek düşünceli olmalı
Kendi adıma ben sevişmeyi ön planda tutarım. Seks arkasından gelir. Sevişmeden haz almayan kadınla ilişkiye girmek bana çok lezzetli gelmez. Bana oral yapılmasından çok kadına oral yapmak, onu kıvrandırtmak… benim meselem budur. Ayrıca kadının çok fazla erojen noktası vardır. Kadına kendi bedenini keşfettirmek ya da keşfetmişse bile o hazları tekrar ona yaşatmak beni benden alır diyebilirim
Önce kadının orgazm olmasını sağlarım, buda beli noktaları emerek, okşayarak, oral yaparak oluyor. Sekse başlamadan önce kadını iyice hazırlayıp uçurmak gerekir, kadın zevk alırsa daha çok zevk verir erkeğine :)
Kadına zevk verirsen, kadının ateşi yakıp kavurur erkeği motive eder, ortaya çok şehvetli sahneler çıkar. Haksız mıyım?
Öyledir
Senin libidon yüksek midir
Bazen çok yüksek olur
Şimdi değil mesela
Benim herzaman çok yüksek, ağırlık kaldırıyorum bodybuilding yapıyorum, ayı gibiyim :)
Sen spor yapıyor musun, boy ve kilo kaç senin merak ettim
75 165
Spor yapıyordum ama son zamanlarda ihmal ettim
Balıketlisin olculerin harika, sporla iyice kivrimli hatlara sahip olursun efsane olur
Spora dönerim herhalde ya sadece zaman ayırmam gerek
Ben de öyle yapmayı istiyordum
Cevap
59Cevap
Karşı taraf
Her iki tarafta partnerinn zevk alması için çabalar aslında
Sen ne olacaksın peki
Her halükarda zevk alırım zaten sorun yok, mesela kadına oral yapmam onun zevk almasını sağlamak için ama belki ben ondan daha fazla zevk alıyorum desem yeridir
Hmm güzel
Erkek kadını tatmin etmeye çalışırken o da oluyor yani
Aynen öyle
Önce kadın zevk alsın kendinden geçsin zevkten çıldırsın
Sonra ikimizin de gözü dönsün birbirimizi terletelim
Nirvanaya ulaşıyorsunuz ikiniz de
Güzel
O olmadan olmaz önce zevkten çıldıracak sonra onun ateşiyle ben cildiracam göz gözü gormicek sonra doğru banyoya
Birlikte mi banyo da
Kesinlikle hafif sıcak suyun altında yavaş yavaş akicak ikimizde çırılçıplak olacaz o benim kucağımda olacak... hormon salgilattiysam kusura bakma
Ahahahah yoo canım ne kusuru
Iyi oldu güzel bir his 😊😅
Daha da fantezi katarim ama burada olmaz istersen dmden olabilir ama sen bilirsin 🤪😂
Yeterince ıslattın
Heryer batar devam edersen 😂
Gerçekten islandin mi🤪ben de bir sertlestim ama ateş basmadi çok🤪beni burdan dinleyip aşka gelen insanlar oldu😂 eğer istersen git banyoya tahrik ediyorsam beni hayal edip tatmin olabilirsin👍
Bunu beceremiyorum
Etkilemeyi daha iyi bilirim 😅
Gerçekten ama
Ama şimdi beni merak ettirdin böyle yazdın😂umarım ileride eşimi tatmin edebilirim bunun korkusunu yaşıyorum... geceleri işten gelince yemekten sonra falan onunla sevişmek istiyorum hem de kana kana😂
Ben de tatmin edememesinden korkuyorum müstakbel kocamın
Nasip kısmet
Ama yaparsın sen bence
Kana kana 😜
Umarım hem de kana kana iyice her tarafına masaj yapıp öperim iyice boşluk kalmayana kadar türk erkeklerine çok guvenemiyorsun herkes eşinin isteğine önem vermiyor onu rahatlatamoyor kendi rahatlayip yatıp uyuyor 😂bana senin gibisi lazım asıl yanacak beni de yakacak ateşiyle sonra göz gözü gormicek banyoda devam edecez su akar gibi ter akacak bizden yerlerini bile emecem
Türk erkeklerinin hepsi öyle değil ya
Senin gibiler de var
Benim gibisi mi sana lazım 😅
Nasıl bulcaz
Bu maalesef şansa kalmış karşı tarafq sorsan bir süre sonra yanlış anlar erkekte kadına sorsa sıkıntı kadında erkeğe sorsa sıkıntı hemen abaza sapık derler
Çok zor maalesef o yüzden anca dini nikah yaptıktan sonra olabilir belki o zamanda istediğin gibi çıkmazsa ayrilamazsin bu sebeple
Kim ne derse desin boş ver
Ben bı şekilde sormaya caliscsm bir süre sonra benim gibi sevişmeye sevmeyen biriyse yandım çünkü çok fazla olsun da istemem ama ara ara olsun yani arada eve geldiğimde işten biraz yaramazlik yapalım yanj
Bir şey sorabilir miyim bu arada
Sorabilirsin
Önce teşekkür ederim... bir erkek sana ne yapsa kendini ona teslim edersin yani dayanamazsin ateş basar? ya da genel olarak bir kadın erkeğe nasıl dayanamayacak hale gelir?
orada misin kanka?
Uyumuşum kusura bakma
Daha önce kimseyle cinsel bir etkinliğimiz olmadığı için soruna cevap bulamadım
Bilemiyorum
Estağfurullah kanka anladım kanka 😂 ama bu erkekler böyle olduğu sürece sen pek tatmin olamicaksin gibi geliyor bana
Napiyosun kanka
Önce kadın mümkünse 2 ya da 3 kere boşaltılmalıdır. ;)
Nasıl boşaltmayı seversin
Haa tamam olur
bir erkek erkeğim diyorsa kadınını başka şeylere muhtaç etmek istemiyorsa yani boynuzlanmak istemiyorsa kadınına önem ve öncelik verir. onu defalarca boşaltır sonra kendine odaklanır
@denizglyrtk
teşekkür ederim
@denizglyrtk kim ki ne alaka
Pardon tamam
Sevişerek oral yaparak kızın ağzıma boşalması olurdu kim bundan daha çok zevk alır bilemem ama ben çok zevk alıyorum
Kadın da alır
Bazen sadece sevişmek istiyorum doyasıya sevişmek oral yapmak bir kızın suyunu yutmak bunu zevkleri saatlere yayarak yaşamak için
Yaşın kaç
Olgun bir yaştayım bazı şeyleri buradan çok yazmayı uygun bulmuyorum hayatımın en özel zevkide dediğim gibi sevişmek olduğu için arzularıma göre biriyle sadece böyle şeyleri güvene dayalı yaşamak isterim
Anladım
Benim için çok özel bulduğum bir fantazimden örnek vermek isterdim ama olmuyor işte ve dediğim böyle yüzeysel zevkleri neden sevdiğimi anlatırdı
Sevişmeyi mi Seksi mi seversin
Ben sevişmeyi oral yapmayı seksten çok daha fazla seven biriyim ve bana kalırsa Seks zevklerden anlamayan ya da bazı şeyleri yapmak konusunda beceremeyen insanların bence sadece ihtiyaç amacıyla nefsini körlemesidir
Oysa zevkleri saatlere yayarak yaşamanın en özel yolu sevişmektir
Hmm iyiymiş
Yazılması gereken bazı şeylerin önüne geçen burası oysa küçük bir soru cevap ile arzumu paylaşmak istiyorum seni rahatsız etmezse tabi
Tamam gizliden çık ya da anlatma nasıl istersen
Çıktım
Bu dediğim özel şeyi yazmak için çıktım ama yinedeVazgeçerde yazmak istemezsende sorun yok
Lan biz konuşuyoruz 😂😂
Öyle mi kimsin
Yazdım hayalinim
özellikle oral hastası olarak.. önceliğim kadında olur.. saatlerce yapatım da.. harika bir zevktir benim için..
Kadının zevk alması beni cinsellikten daha çok tatmin ediyor. Onu zevkten dört köşe yapmak müthiş
O zevki kaç kadına yaşattın bugüne kadar
Buna değecek kadar az :) herkes buna değmez.
Kesinlikle
Partnerimin zevk almasını çok önemsiyorum. O zevk alırsa bana zaten zevk yaşatır.
Cinsel ilişkiye girmediğim için kendimden yola çıkamam ancak erkek kadını mutlu ettikçe kendisi mutlu olur.
İki tarafında bu iskiden zevk alarak bosalmasi benim hedefim olur kadını bosatmadan göndermem
Karşı tarafı tatmin edemedikçe mastürbasyondan bi farkı yok benim gözümde...
Waaay çok iyi
E öyle ama. Karşılıklı zirveyi görebilmek gerek
Yüzde 100 katılıyorum
E aklın yolu bir demişler 😊
Hı hı evet
O düşüncede bi manita/eş bulursun umarım 😊 O zaman tadından yenmez😄
İnşallah canım
Sağol dileğin için
Kesin harika olur
Rica ederim 😇
Kadının haz aldığı bir seks, çok daha zevk verir bana, onu izlemek bambaşka bir keyif
Yatakta önce kadına zevk verilir kadının zevk alması demek erkeğin zevke ulaşması demektir
Iki kişide karşı tarafın isteklerine ifaklanirsa harika. olur bencil. olmamak lazim
Kadınıma zevk vermek önceliğim ben onun zevk almasıyla zevk alırım
Kadın zevk alınca ciddi motive ediyor erkeği onu öyle görmek o yüzden çoğu erkek önemser önemsemeyen azdır ancak çoğu cahil ve ne yaptığını bilmediğinden bencil olduğu zannedilir derim.
Kesinlikle kadının aldığı haz önemli benim için
Gerisi önemli değil 😇
Önceliğin karşı taraf dir onun zevk almasi benide yukseltir
Önce kadına zevk vereceksin ki oda seni mutlu etsin
öncelik her zaman karşı tarafındır
çünkü cinsellik zevk vermek için yapılır
zevk veriyorsan bu sana zevk alma olarak dönecektir zaten
Kadın için de mi geçerli
kadın için geçerli değil bence
çünkü kadın her halükarda erkeğe zevk verir
ama erkek bencilce davranıp işi oldu bittiye getirip sadece kendini düşünerek ve erken boşalarak kadını yarım bırakabilir
bu durum kadının zevk almamasını sağlar
yani kadın zevk verir ama erkek kadını yarım bırakır
o yüzden bu kadında geçerli değildir
Anladım sağolun
rica ederim sizde sağolun
❤️🙏
Karsi tarafa zevk vermezsem bende zevk almam
Her şey kadında bitiyor o mutlu olmazsa seks yapmanın hiçbir anlamı yok
Eskiden cok onemserdim karsi tarafi ama zamanla bencillestim
Neden
Sanirim umursanmamaktan oldu
Bencilliğini dile getiriyorlar mi kadınlar
Bir iki oldu
Sen. ne dedin
Isime bakarim dedim 😅
Birisi coşup fena islanmisti hatta sasirmistim. O zamandan beri pek de umrumda olmuyor bencil erkek karini istedigi gibi kullanan erkek de seviliyor
Haaa iyi madem sorun çıkarmıyor sana
Cikarmiyor, karin dominant erkek sevdigi icin alsin altina ustunde tepinsin istiyor genelde
Hmm güzel
Sen nasil birisin ve senin icin karsidaki nasil olmali
İki taraf da önemsenmeli
Yani ilişkiden önce Abartısız 2 saat aralıksız Oral Sence önceliğim kim
Önce eşim eşim sonra ben zaten 2 ya da 3 o oluyor ben 1 olana kadar
Kadına zevk vereceksin ki karşılığını kat kat alasın
Kadının zevk almasına önem veririm kadın zevk alırsa erkegine daha fazla zevk verir
karşı tarafın tatamın olması benı daha cok mutlu edıyo
kendimi düşünürüm tabikide
Önce kadın sonra zaten seni mutlu edecektir
Oral orgazmı nasıl sağlarsın
Yapmayı sevdiğin neler var mesela
köle ruhluysa karşı tarafın zevk alması haz verir
karsı tarafın tabikli
Kadinimin zevk almasi
Karşı taraf. Ben zaten her türlü zevk alırım.
Önce karşı taraf. Zevk alması şart.
Bana fark etmez ben sinirsiz olmayi severim onu yapma bunu yapmam demem
Öncelikle partnerimin
O zevk aldıkça bende alıyorum
Öncelik herzaman kadindir
partnerım bıttı demeden bıtmem
sen nasılsın
İki taraf önemli bence
pekı baskınmısın
Tecrübesizim 😅
Ama büyük ihtimalle yükselince baskın olurum
Gerçekte yaşamadım sanal sadece bugüne kadar
peki ne burcusun
Yengeç
Sen
ben akrebım ama sen cok tehlıkelısın , lıbıdon cok ama cok yuksek
Burçtan anlaşıyor mu ya 😅
hemde cok cok bellı oluyor, ıstersen tarıf ederım senı sana
Et canım
burdan degıl ama beklıyorum
Kadınımın zevki önemli zevk verirsem o beni zevklendirir
Eşim olursa sadece onun zevkini düşünürdüm 🥰🥰🥰🥰🥰
Evlisiniz?
Ha pardon yanlış anladım
Olsaydı diyorsunuz tamam
Evet olsa keşke 🥺
zevk vererek zevk almayı tercih ederdim.
Kendim zevk almam lazım kskdkdks
Tek alabiliyor musun
He elim var
Elini mi s*kiyorsun
O yeter mi jsjskkdkd
Zevk vereceksin ki alacaksın
Karşı tarafın zevki daha önemli
Zevk almazsa ikisi de zevk veremez
Öncelik kesinlikle kadının yoksa tadı çıkmaz
Öncelik partnerimin
Her iki partnerinde
Kadınım önceliklidir bana kadınlığını veren