Bir ilişkide, cinsel ilişkiden bahsediyorum, kızda mı daha çok istek olur erkekde mi. Bi arkadaşımla bunun tartışmasını yapıyorduk ve sizlerin fikirlerini de merak ediyorum.
Ciddi cevaplar bekliyorum.
Ciddi cevaplar bekliyorum.
istek mi hangisinde daha çok olur zevk mi?
ikisi ayrı sorular..
istek kısmına gelince erkekler kadınlara oranla daha sık aralıklarla seks düşünür..dolayısıyla daha sık seks yapmak ister. zevk meselesine gelince bunun kıyaslanması imkansız. ama kadınların orgazmı o kadar uzun sürüyor ki önemli olan bu..kıskanmamak elde değil.
ben henüz başım ağrıyor diyen bir erkek duymadım yada başka bir değişle sinüzit krizlerim tuttuğunda bile hiç bir kadını eli boş döndürmedim cinsellik sofrasından.buna göre bir çıkarım yap işte.
Cevap
15Cevap
Bilimsel gerçek şudur ki kadın erkekten 7 kat fazla zevk alır.Türk gerçeği de şudur ki kulağın kaşındığında ve kaşıdığında kulağın mı zevk alır parmağın mı? :) Asıl soru şudur ki bu halde niye cinselliği erkekler daha çok ister? :)
istek kişiye, o anki ruh haline göre değişir; istek dönemseldir. Ama zevk konusunda, yaşatılabiliyorsa, kadın daha çok zevk hisseder (diye bir yunan mitolojik hikayesi var)
Burnunu kaşırken parmağın mı zevk alır burnun mu ? :))
bu yorumun kulak versiyonunu 2-3 saat evvel başka bir sorunun yorumunda okumuştum
kimde tavan yapmıssa :)- biz erkekler bosalana kadar herseyy...
karşılıklı olsada kızlar daha çok zevk alır. heryerin öpülmesi kadına çok zevk verir
erkekler kadin,kadinlar erkekler gibi asla hissedemeyecegi icin bu sorunun cevabini asla bilemeyecegiz...belki kuduruyosunuz caktirmiyosunuzdur biz ne bilicez..ya da biz azmis gibi davraniyoruzdur...
kızın istemesi gerekir. çünkü erkek başlatırsa kızı kirlettiğini düşünebilir :D
aslında ikisi de aynıdır, kadınlar pek dışa vurmazlar . kadınlar da az gibi görünür
bayanlar erkeklerden 2-3 kat daha fazla zevk alır. diye okumustum bir yerde
erkek ateşler kadın yangına çevirir
oha :d
ben .
Karsilikli zevkler alinir
muamelesine göre degısır . baskın taraf daha çok
Sen mi merak ediyon erkek arkadaşın mı
Ben alırımD
kızda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar