Bi haftadır hasta olduğum icin kocam'a karşı cok isteksizdim. Hasta halimle bana dokunmaya çalıştı istemediğim icin, bana çok saçma öneriler verdi. İstersen kuzenini çağır grup yapalım. Belki de lezbiyensindir, ya da eve erkek at. Neyle geri getirebilirim güzel kuşunu, girmek için dedi. Gecen sene beni çekici bulan bi arkadaşıyla tanışmıştık. Hakkimda konuşmuş inanabiliyor musunuz? Onunda yatmayı düşünebilirsin dedi. Hasta olmadan bi hafta önce bi kızdan kıskanmıştım onu oda onunla yatıyormuş. Açıkça itiraf etti. Karım beni istemiyor, napalım boşmu durcaktım dedi. Sanırım sarhoştu bilmiyorum cok sacma sapan konuştu.
Güncellemeler
1 yıl
Boşanıcam zaten ama demek istediğim onu beş parasız bırakmak istiyorum. Yanina kalsın istemiyorum. Bu konuda ne yapmaliyim diye sormustum aslında
Biraz sakinlestikten sonra tekrar konusun. Kararinin degismesi zor ama bunlari sana soyluyorsa icinde tutup uzun suredir soylemedigi seyler varmis demek
Bu neyyy lan güzel kardeşim gördüm güzel kardeşim gördüm böylesini görmedim bu genis değil bu bildiğin kara delik bunla bi yatağa giriyorsan sende normal değilsin
Aile icinde değil ama bence bi parti falan organize etmeliyim doğum gününde mesela öyle rezil edebilirim tum arkadaşları ailesi ne kadar tanıdığı varsa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Böyle sapkinlarla aynı cinsiyette olduğum için iğreniyorum,, karısına bu teklifleri nasıl yapar bir erkek
Baya garip bir adammis seninki, cok degisik fantezileri varmis da haberin yokmus
Evet
Bosanma kararini bu olay uzerine mi aldin yoksa birikmislik mi var
Bu olay üzerine
Hasta olmadan önce gayet iyi davraniyodu bana iyi anlaşiyoduk.
Biraz sakinlestikten sonra tekrar konusun. Kararinin degismesi zor ama bunlari sana soyluyorsa icinde tutup uzun suredir soylemedigi seyler varmis demek
Srfsizin tekiyle 1 dakika bile durma hemen ayrıl ailenede söyle
Bu neyyy lan güzel kardeşim gördüm güzel kardeşim gördüm böylesini görmedim bu genis değil bu bildiğin kara delik bunla bi yatağa giriyorsan sende normal değilsin
Bosanman gereken her şeyi yapmış hala onunlamisin?
Onu anlasa ya
İntikam almalısın mesela bu durumu onun ailesine yayabilirsin sonuçta kimse bilmiyor onun şerefsiz olduğunu
Aile icinde değil ama bence bi parti falan organize etmeliyim doğum gününde mesela öyle rezil edebilirim tum arkadaşları ailesi ne kadar tanıdığı varsa.
Evet hatta bu çocuğun videoları falan yokmu hiç elinde yay onlarifa
Güzel fikir :) buraya sormayi cok iyi akıl etmisim
Ne bilim ben olsam adamın fotoğrafını çıkartıp ilana koyardim numarasıyla birlikte asardim her sokağa aknfjsndjs
Hahaha cok fenasın veya sitelere tüm erkekler arasın dursun onu
Aynennn ahahhahahah güzel kardeşim*enk
güzel kardeşim**nk
Aaa pe*evenk
Yazıyorum kardeşim cikiyo aa
Anladım ben onu argoya giriyo diye sistem engelliyo
Aynen
Ona az kalır böyle şeyler
Napalim 😄
Yok be rezil ediyorsun daha napalim parasını al ye bir şeyler yap
Uhhh her yöne açık aile
O seni boynuzluyor olmasin
Boşanman için daha ne gerekiyor
Konuşmaları kaydet bunları söylettir
Bi kere konustuk bi daha konuşurmu ki
Konuşur monotonlaştı falan de ne yapsak de
Konu inanılmaz derin bir konu
Üzücü
Böyle erkeklerin yanimda hala duruyorsunuz ya aşırı üzücü
Yaninda durmak isteyen kim pardon? Ben intikam almaktan söz ediyorum
En iyi intikam akşam geldiği zaman seni evde bulamaması ya da uzaklaştırma verdirmek mesaj at delil topla bosan
Yok artık ya
güzel hikaye. ama sen niye duruyıorsun peki
ayrılcaksın baska napcaksın ne bu tövbe
Bu kadarı da pes
Deneyecek misin
Çok basit
?