Ayakta ve yüz yüze seks harika olur hatta seks yaparken dans etmek bu fantezileri paylaşacak bir de hatun lazım evlenip ömür boyu tek nefes tek beden olabilecek çılgınlar gibi sevişip sevişip çoğalacak eğlenip hayatın tadını çıkaracak. Öyle bir hatun bulup hemen evlenmek lazım ama nasip kısmet belki bir gün çıkar öyle biri hem neşeli hemde benim kadar deli 😅
Nerede nasıl yapıldığından ziyade hormon ve arzu seviyesinin zirveye ulaştığı, sevişecek gibi değil de birbirini parçalayacak kadar tutkuyla şehvetle yapılan, gözlerin kapandığı, aklın devre dışı kaldığı bir seks insanın aklını başından almaya yeter.
yolda yürüyerek yapılmadıgı sürece zevk veriyor kadında erkeğede örnek olarak asansörde ve ağaçta yapmıştım . Ancak iyi bacak açmak gerekiyor girmesi için sorun bu yoruluyor kramp olasılıgı var. Koşarak seks ve yuruyerek ayakta denemeyin dendim olmuyor , Üzgünüm :(
Ayakta Yapmayan Ben seks yaptım dememeli birde hemen acil olanlar var kimse görüp duymasın diye hızlı ve yakalanma birinin göreceği korkusuyla yapılan kısacası müsait olmayan ama ikinizinde bunu isteyip yapmak zorunda kaldığınız bir yer ortam mükemmel oluyor
Buradaki herkes boyu boyuna kişileri bulmuş sanırsam. Ayakta olması için kesinlikle çiftin aynı boyda olması lazım yoksa zor olur erkek uzun kadın kisa ise işkence olur ama. Ama erkek uzun kadın uzunsa ki 5 6 santim bile fark ediyor. Aynı boyda olursa hem aşırı zevk verir hemde vazgeçilmez olur. Diğer türlü konforsuz denenmiş bir pozisyon olarak kalır.
bu arada kadının kalça dolgunluğu ve penis uzunluğunu söylememişsin. :) Bunlar da çok büyük etken oluyor. Kalça büyük olursa penis rahat giremez ve ilişki sırasında hızlanınca sürekli dışarı çıkar.
Verir bence sonuçta ortada bir birleşme var hzor bir pozisyon değil sadece yatak gibi konforlu değil hem arada iyi olur vücudu sürekli yatak konforuna alıştırmamak lazım