seks karşılıklı bir eylemdir ve sekste bencillige yer yoktur iki tarafında zevk alması önemlidir o zaman sexin bir anlamı vardır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Aslında her şey beraber zevk alabilmekte bunun için bence duygular ve hislerin geçişi önemli. Ben olsam ön sevişmeyi uzun tutarım bütün vücudunu dudaklarımla ve parmaklarımla keşfederim. Göz teması kurarım.
Kim daha çok seviyorsa o daha çok zevk alır. Tabi yapılan seksin kalitesine göre...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Erkek hiç yapmadı ise gözünde inanılmaz büyütür yapınca o kadar da güzel değilmiş der. Kadın ise tam tersi daha korkar ama yaptıktan sonra erkekten çok daha zevk alır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
İki tarafın birbirini tatmin etmesine bakar ama bir erkek kadını düşünüp seks yaparsa kadın daha çok zevk alır ve karsılıgı kadın verir anında
seks karşılıklı bir eylemdir ve sekste bencillige yer yoktur iki tarafında zevk alması önemlidir o zaman sexin bir anlamı vardır
Aslında her şey beraber zevk alabilmekte bunun için bence duygular ve hislerin geçişi önemli. Ben olsam ön sevişmeyi uzun tutarım bütün vücudunu dudaklarımla ve parmaklarımla keşfederim. Göz teması kurarım.
Çok zevkli ve kadında erojen bölge daha çok olduğu için ve vajina da daha fazla zevk sinir uçları olduğu için kadın erkekten daha fazla zevk alıyor
İki tarfta zevk alır ama bencil olmamak gerek sabırlı olmak gerek hemen sonuca gidilmemeli
Birlikte olacağın insana göre değişir. Zehir de olabilir hayatta tattıgın en güzel keyifte.
1 dk da 15 erkek cevapladigina gore erkekler daha cok zevk aliyorllar demek ki:))
Kim daha çok seviyorsa o daha çok zevk alır. Tabi yapılan seksin kalitesine göre...
Erkek hiç yapmadı ise gözünde inanılmaz büyütür yapınca o kadar da güzel değilmiş der. Kadın ise tam tersi daha korkar ama yaptıktan sonra erkekten çok daha zevk alır
Zevklidir ama bildiğim kadarıyla kadınlar daha çok zevk alıyor
kulağını kaşırken kulağın mı zevk alır parmağın mı :D
bir amatöre verilecek en güzel benzetme olmuş 🤣🤣👏👏
👏😂
Seks tadı tarif edilemeyen mükemmel bir zevktir
Ama inan genç bir kızla sevişmek o kıza oral yapmak seksten çok daha mükemmel bir zevk veriyor
Zevk vermesi hiç kimse yapmaz. isi gücü yokta onun ile mi uğraşacak.
Çok aşırı zevkli ıslandıkça özellikle kayıyor
Dibine kadar hissedersin kalınca girerek
Öyle elle dokunma ile çok farklı çek elini ordan
Kime diyorum çek elini
Sicacik islak deliğin içinde hareket etmek ve daha cok islatmak. Sertlesmis bir penisin uzerinde uçmak. Karşılıklı tutku işi bu...
İkisi de sevk alıyor ki herkes yapıyor yapmak istiyor
Evet çok zevkli ayaklar bile ağzınss zevkten deli ediyor
Güzel bir zevk ama abartılacak bir şey değil
Çok zevkli
Yaşadın mı
Çok yaşadım
Kadın açık ara hemde
Kadında reseptörler daha fazla
bi versen müptelası olursun 🤣🤣
Öyle sanırım baksana herkes yapıyor
iki tarafta ama bence kadın biraz daha üstün
Karşılıklı olduktan sonra iki tarafta zevk alır