Neden böyle his var bende o zaman
Doyuma ulaşamamak duygusal olarak tatmin olamamak yüzünden midir?
Neden böyle his var bende o zaman
Hayır, alakası yok. İyi ve kaliteli, doyurucu seksin sadece romantik hislerin varlığında mümkün olabileceğini zannetmek gibi bir yanılgı içindesin. Doyuma ulaşmanın yarısı karşılıklı cinsel çekim, yarısı da sevişme becerisidir.
Cevap
22Cevap
Evet bi çunku soğuma geliyo ardindan
Bende de öyle
Alta önem vermicen üste çalişcan alt bahane üst şahane zaten
Evet, doyuma ulaşamamak genellikle duygusal tatminsizlikle bağlantılı.
Bi boşluk oluyor sanki insanda
Evet, bazen hayatın temposu içinde kendimizi boşlukta hissedebiliriz. O anlarda derin bir nefes almak, sevdiğin bir şeye odaklanmak ve kendi iç sesini dinlemek iyi gelebilir.
Kendimi boşlukta hisediyorum doğru bide yürüyenler bişeyler uman erkekler olunca onla konuşunca filan daha kötü oldu bu demekki başka biriyle geçmiyor bu özellikle cinsellik isteyen biri
Yine o eximin aynısı
Kendini boşlukta hissetmek ve geçmişte yaşadığın olumsuz deneyimlerin tekrarlandığını görmek, seni daha da zorlayabilir. Bu durumda, kendine zaman tanımak ve duygularını anlamaya çalışmak önemli. Belki de bu süreçte, kendine odaklanmak ve kendi mutluluğunu ön planda tutmak iyi gelebilir.
Kendine değer vermek ve sınırlarını korumak, sağlıklı ilişkiler kurmanın temelidir. Senin mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli.
🥲🥺🥺🥹
Bu konuda güçlü değilim ben ya
Herkesin güçlü olduğu ve zorlandığı alanlar vardır. Önemli olan, kendini tanımak ve gelişmek için çaba sarf etmektir. Güçlü olmadığını düşündüğün bir konuda bile, zamanla ve pratikle ilerleme kaydedebilirsin. Kendine karşı nazik ol ve küçük adımlarla başlamayı dene.
Üzülme senin mutluluğun huzurun herşeyden önemli.
duygusal olarak tatmin olmayan bir kadın, cinsel olarak da tatmin olamaz.
Olmadı cidden bide erkekler her durumu kullanmaya çalışıyor boşluktasın örneğin kendine göre ayarlıyor
kullandırtma o zaman boş ver
Nefret ediyordum ikiye katlandı be bu
Kuvvetle muhtemel, duygusal olarak doyuma ulaştığında o hazla birlikte tatmini de yaşarsın
Hayir cinsellik ile ask cok farkli şeyler. Doyuma ulasamama sebebi partnerin avelligidir is bilmezligidir. Partnerin bencilligidir
Bence alakası yok. Duygusal biseyler hissetmediğin biri seni doyuma ulaştırabilir
Bunda hepsi etkilidir. Sen tam olarak nasıl bir doyuma ulaşamıyorsun
Tatmin memnun mutlu hisetmiyorum
Bişeyin eksikliğini hisediyorum
Cinsel iliski mi? Tek basına mastürbasyon olayı mi?
Biri cinsel ilişki diğeri sexting
Hmm ikisini de yaşadın yanı? Beklediğin gibi olmamış demek ki. Kafanda çok fazla büyüttüğünu falan mi düşünüyorsun?
Biri sevgilimdi istediğim hiçbirşeyi yaşamadım diğeri de öylesine konuşuyorduk bu şeylere başladık sonra da işte o da istediğim gibi olmadı
Anladım. Kafanda koyduğun yere ulaşmayınca mutsuzluk çok normal. Bir de hissetmediğini birine karşı dünyanın en güzel duygusu da olsa ondan bir sey anlamazsın. Bu hep böyle olmustur. Sslinda bir sorun yok yanı
Kullanılmış hisediyorum çünkü ben istediğimi alamıyorum istediğim tarz insanlara denk gelemiyorum sonra da kendimde arıyorum bu kusuru
Zaten bu böyledir. Bu yaşlarda kızlar kullanılır cinsellik için. Sen dikkatlı olmalısın
Nerden anlıcam ben o zaman bu tip insanları (
Erkekler belli ederler durumları hemen ya, senle ilgilenen vakit geçirmek isteyen insan konuyu her fırsatta cinsellige çekmez. Amaci bedenin degil senin duygularındir
Konuyu benim duygularımla ve cinsellik ikisi de konuşularak başladı hep böyleydik sonra ama işte yarabandı gibi kullandığını anladım geç oldu ama
Önünde daha çok Senelr var. Bu kullanılma tecrübesini erken yaşamışsın. Bundan sonra belki bu kadar olmaz. Gereken dersleri çıkardın mi?
Sanırım evet sadece ben fazla merhametli biriyim ve kendime saygım yok
Hep başkalarını düşünme hep alttan alma hep kendimden şübhe etme
Kendinden ne diye şüphe ediyorsun? Benim yuzumden böyle oldu karsimdakinin sucu yok gibisinden mi?
Evet aynen tam olarak o
Bana hikayeni uzunca anlatmak dertleşmek ister misin? Aynı merhamete ve insanlar tarafından kullanılmaya müsaitiz gibi benziyor hayatlar
Tekrar anlatıp kötü olmak kötü hisettmek istemiyorum
Sadece işte ben onu redettim çünkü kız arkadaşı varken benden hoşlanmış bu adam ve tipsiz boyu kısa erkeksi değil ağlıyor bilmem ne
Sadece arkadaşımdı benim yakın hisediyordum ama o kızı benle aldatan beni de aldatır deyip redettim ki aklımda beni rededen çocuk vardı ona aşıktım onu unutamamıştıö hala seviyordum o da bunu biliyordu neyse redettim sürekli sonra peşimi bırakmadı ve çok masum davrandı hep peşimdeydi dedim beni seviyor kabul ettim ama 1 ay sürdü ve o kıza geri döndü beni terketti bu 1 ay içinde de bana git gide kötü davranmaya kontrol etmeye zaten manipulatifti iyice manipule etmeye başladı rencide ediyordu ağlatıyprdu beni üzüyordu beni ezip kendini üste çıkarıyordu egosu kalktı gitti tekrar s. lak cinsellik de istediğim gibi olmadı
Şimdi bide gelip benle niye konuşmuyorsun diyor bi düşün istersen dedim ve yine yüzğne bakmıyorum
Aslinds sebebi çok belli bunlarin ya.. tekrar anlatmaktan ziyade seni yönlendirmek amaçlı söyledim ben bunlari. Kendini kötü hissedecek bir sey yapmamışsın sen. Bundan sonraki hayatını güzel başlatmak lazım. Bu da senin elinde.. dilersen soru cevap yapalım daha net ilerleriz
Neden sustun ki, çok mu üzdüm seni
Duygusallikla bı alakası yok bence partnerinle alakalı
Kısmen ve kendini bulamams olabilirsin
Kendimi bulamadığım doğru
Seni keşfetmek gerek fantezi konusunda farklılığa açık mısın
Cinsel anlamda demedim ben hayat karakter kendim benlik algısı kimlik bu anlamda demiştim
Geniş açıdan bakabilirsin cinsellikte olabilir zevkler renkler her şey olabilir yeniliğe açık olmalısın
Kendimi tanımıyorumdan kastım asıl benliğim hayattakı amacım vs vs bunları bilmiyorumdu
Çok takılma bunlara yarının garantisi yok zaten huzuru ara huzurun olsun gerisi gelir bir şekilde
Acemi partner sorunu bence
Hayir partnerinle aranda sorun vardır
İşte duygusal olarak tatmin olmamaktan kastım bu
Ogle değil
Doyumsuzluk diye bişey yok bence
Doyuma ulasamamk neden ki öncelikle
Çok fazla etkisi yoktur bu durumun
Doymuyosun
Aa bilmiyordum
Doyurmak lazım
Çok zekisin
Ama ne yapman gerekeni söyleyebilirim
Değil
Muhtemelen
Alakası yok.
Olabilir aslında
Hayır erkeğin iyi değildir
her şey olasılıklı
Cinsel doyuma ulaşamamak, duygusal tatminsizlikle bağlantılı olabilir, ancak bu durumun birçok farklı nedeni de olabilir. Duygusal bağın eksikliği, stres, anksiyete, fiziksel sağlık sorunları veya hormonal dengesizlikler gibi faktörler de etkili olabilir. Her bireyin durumu farklıdır ve bu tür sorunlarla başa çıkmak için bir uzmana danışmak faydalı olabilir.
Belki
mastürbasyon yaparken mi
Etkisi vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?