Konuş sende sonuç itibari sevgilim diyorsun flört veya takıldığım demiyorsun bence de çok saçma yaptığı neyin nazında öyle yapana kadar bakire değilim demeseydi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Erken boşalıyorsundur ya da canını yakıyorsundur yaparken
cinsellik istemeyen kiza seninle cinsellik yasasin diye otele falan goturursen bu kiz senden sogur iyice istemez bari tahrik falan et cinsellik icin otele goturdum bedavadan ne demek sevmiyorsun kizi işte amacin cinsellik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen ciddi ilişki düşünmüyorsun düşünseydin bu şekilde konuşmazdın sanırım sevgilinde seni bildiği için seninle ilişkiye girmiyor
Bugün otelde yine goruscegiz vermezse ayrılacam
Konuş sende sonuç itibari sevgilim diyorsun flört veya takıldığım demiyorsun bence de çok saçma yaptığı neyin nazında öyle yapana kadar bakire değilim demeseydi
Erken boşalıyorsundur ya da canını yakıyorsundur yaparken
Ne alaka vermiyor yazıyor orada soruyu iyi oku
Hiç mi vermedi ki
Vermiştir sonra beğenmeyince bidaha istemiyordur diye düşündüm
Hiç vermedi
Muhtemelen yatacan yoluna bakacaksın diye dir yol ver gitsin
Yarın otelde buluscam bu sefer vermezse yol vercem dediğin gibi
Kral bakire sevgilim var ilkte değilde 2.3. dde yapalım diyor bence seninle oynuyo
Senin amacini anlamis ondan
Neymiş amacım
Yani kız senle otele geliyorsa versin bı zahmet ne kadar sürede gelişti bu olay
1 ayda
Peki verirse evlenir misin onla
Hayır evlenmem
Neden peki
cinsellik istemeyen kiza seninle cinsellik yasasin diye otele falan goturursen bu kiz senden sogur iyice istemez bari tahrik falan et cinsellik icin otele goturdum bedavadan ne demek sevmiyorsun kizi işte amacin cinsellik
Cutygirls neden evlenmek zorundamiyim
bi insan sevdigi biriyle evlilik hayalleri bile kurar sen sevmiyorsun demekki onu ortaya çıkarmaya calismis
Luna44 her seven evleniyormu
Her seven evleniyor demedim seven insan bu kizla da evlensem ne guzel olur dusuncesine giriyor
Ben bu kızla takılmalik düşündüm öyle ciddi dusunmedim
Takilmalik kizlar nasıl oluyo peki
ya boşta kalmiyim bi sevgilim olsun yeter diye düşünup sevmeden çıkanlar sadece cinsellik dusunenler, ergen ve karaktersiz işler kısaca
Başkasına verdiğinden
Bana niye vermiyor sevgilim
şu an benle sevgili ama
Ondan zaten sen çakma diye geniş olduğunu
Sana gelince namuslu olmuştur
Ver dersen vermez zaten sen alacaksın
Vermeyen kız yoktur alamayan erkek vardır
Taktik yapıyordur
Nasıl yani anlatirmisin
Bakicak istemeyince sen napicaksin soğuk mu yapicaksin yoksa normal mi karsiliyicaksin
Ayrıl gitsin
Zamanı vardır
Ne için berabersin
Takılmak için
Takilmaktan kastın ne
bas geçir
Ne yaptınız otelde
Öpüşme sadece
İstemiyordur
Pek arzusu yok sana