Çok sevdiğiniz sevgilinizden ayrılır mıydınız ikinizde çok seviyosunuz ama aileler tanıştı başta bu yüzden çok kavga edildi ayrıldı barıştı oldu ama 8 9 ay birlikte oldunuz her anlamda ilişki de yaşadınız ama en son yine ayrılmayı tercih ettiniz sizce çok seven insan bırakır mı ben bırakmazdim ya siz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsenin bahsettiğin senaryo için konuşamam ama kendim zaten daha sevgili falan da değilken öğrenmeye çalışırım bir şekilde ona göre sevgili olurum ha eğer sevgili olduysam başta sorarım değilse zaten uzatmam eğer yalan söylerse de ben bunu öğrenirsem o zaman zaten başta yalancı olduğu için ayrılırım
02 Yorumla- +1 yıl
Ben yalan söylemedim mesela onun sormasını bekldim hep çekindiğim için o da sormadı böyle bişey olmamıştır diye sonradan ilişki yaşadıktan sonrs beraber onunla sonraki gün sordu ben de söyledim öyle doğruyu yalan da konuşmadım ayrılmak istedi
- +1 yıl
anladım. burada sormaması kendi hatası senin de bi yanlışın yok senin de tek hatan o sormadı diye anlatmamak olmuş ama bunu da bilemezdin kısaca o bi hata yaptı sense sadece aklına gelmeyen başına geldi kurbanı olmuşsun suçlu yok ortada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
Soruyu anlamadım ilişki yaşamışsınz bakire olmamanimi sorun edio
22 Yorumla- +1 yıl
Başkasıyla yaşadığım için aklına geldiği için ve benim bakireligimi sonradan ogrendi ben sorun etmes diye düşündüm ve cekinmistim o da hiç sormamisti öyle yani silibti olmustu baya bı sonra ayirilip barıştık ayrıldık yine
+1 yılAyrilmazdim ben o an onu yapmak istemis ve yapmis veya tecavuz gibi bi durumu olabilir onu anlar ve arkasinda dururum her daim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha baştan sorardım zaten durumunu. Bakire değilse zaten görüşmeyi keserdim.
00 Yorumla E o da seks yapmış kızla
Bakire değil diye bırakması
Çok saçma00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnunla ilk defa ıliskiye giriyorsa tabiki bırakılmaz ama öncesinde başkasıyla birlikte olduysa çok istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bakır isem bakire olsun isterim eşimin ha bunu dert ediyorsam öğrenir öğrenmez bırakırım
09 Yorumla- +1 yıl
Yazık değil mi ama o kadar sevmişsiniz
Cevap sahibi+1 yılBak bu istemsiz bir şey elinde olan bir şey değil sürekli kafasında sorular dönüp duracak birde onun açısından bak
- +1 yıl
Ama ben böyle yapmazdim o kadar seviyoken:/
Cevap sahibi+1 yılSeni mi bıraktı
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılSenle ilişkiye kaç kere girdi
- +1 yıl
Çok kez
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmada bahane üretiyor
Cevap sahibi+1 yılSeni kullanmış bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirse ve bakire değilsen bırakmakta haklı sonuçta kendisi bozmamış.
00 Yorumla
+1 yıl2022 yılında bunu tartışmak üzücü
011 Yorumla- +1 yıl
Evet...
- +1 yıl
neden oyle dedin
- +1 yıl
Erkek kendini korumuş onca sene bakir olarak tartışır tabi ama erkek bakir olmayıp bakire kız istiyorsa saçma
- +1 yıl
Uzucu ve igrenc olan bu devirin kadinlari her erkegin koynuna girmekdir.
- +1 yıl
@C4yourselHer erkegin koynuna giren kadindan hayir gelmez bunun yilla alakasi yok
- +1 yıl
aa nedense kimse erkeklerden bahsetmiyor kadınlar tek başıma mı yapıyor bu işi :D iki yüzlüsünüz
- +1 yıl
kadin istemezse erkek yapmaz
- +1 yıl
@smterden7797 aynen öyledir aahhaha
- +1 yıl
öyle tabi sen kuyruk sallarsan 50 kişii gelir
- +1 yıl
@smterden7797 kes sesini ezik
- +1 yıl
@ewfegfwetwe ben ne demişim erkek bakirse bakire isterse anlarım ama bakir olmayıp bakire istemesi sacma
+1 yılEvet ayrilirim
01 Yorumla- +1 yıl
Neden
+1 yılseninle mi birlikte oldu
00 YorumlaHayır bırakmaz sonuçta birlikte olmuşsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmam mal mıyım ben
00 YorumlaEvet
02 Yorumla- +1 yıl
Neden
+1 yılAyrilirdim.
00 YorumlaAyrılırım