Cinsel Yaşam Oral seks yapmak iki tarafın da hoşuna gider mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkeklerin net gidiyordurda kadınların hoşuna gidiyormu ağızınıza almak yüzünüze veya ağızınıza boşalınması ne düşünüyosunuz Oral seks yapmak iki tarafın da hoşuna gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evetgerçek akıl sahipleri partnerini düşünen kadın erkek oral yapmaktan da yapılmasından da zevk alır. bu insanların favorileri genelde 69 dur 0 0 Yorumla
DESERTT0 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Bunu için deliren ve çok iyi yapan kız arkadaşım vardı. Her kişiye yapmazlar tabi. Beğendikleri kişiye. 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% 1 yıl Kadına zevk veren kısmı erkeğin zevk almasıdır. 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Çoğu kadın çok hijyenik bulmuyor sevmiyor ama seven kadında arzuladığı erkeği baya istiyor ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kıza oral yaparken o kızın ağzımda boşalması ban çok zevk veriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sevgilimin ağzına boşalmak ve spermlerimi yutturmak istiyorum. Sence hoşuna gider mi? 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. ben seviyorum ama eşim aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 0 0 Yorumla
RedStrawberry Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Karşısında ki sevdiği birisi ise evet 1 2 Yorumla yarımkalmış 1 yıl Sevmedigin birinede oral yapmazsın 😂 Yorumla RedStrawberry 1 yıl @yarımkalmış hani escler var ya? Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yapmakta hoşuma gidiyor benim 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. en cok kadınlar hoslanıyo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Deneyelim bi sende 🙂 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Deneyelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel Yorumla Soran 1 yıl Ya dayı bak işine Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kızma hemen ya 🙂 sen demedinmi deneyelim diye gece musait olunca yaz buraya 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Ne yazcam be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaz diyosam yaz bekliyorum 🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hakkını kaybettin 😄 Yorumla Soran 1 yıl Dayı profilin gizli farkındasındır umarım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açtım gelmedin sie Yorumla Soran 1 yıl Dayı dedemi diyim ne diyim yok yok gizli üye diyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gell Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çoğu kadın seviyor zevkle yapıyor 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaptın mı hiç Yorumla
Benfero79 Takip Et Yoda Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Sevende var sevmeyende 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Herkesin hoşuna gider 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben oral yapmayı daha çok severim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. gitmez bazen 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. bazen evet 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gider 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Gider 0 0 Yorumla
Doktorunuz1989 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
evet
gerçek akıl sahipleri partnerini düşünen kadın erkek oral yapmaktan da yapılmasından da zevk alır. bu insanların favorileri genelde 69 dur
Bunu için deliren ve çok iyi yapan kız arkadaşım vardı. Her kişiye yapmazlar tabi. Beğendikleri kişiye.
Kadına zevk veren kısmı erkeğin zevk almasıdır.
Çoğu kadın çok hijyenik bulmuyor sevmiyor ama seven kadında arzuladığı erkeği baya istiyor ya
Kimisi seviyor dışarıda damla bırakmıyor kimisi iğreniyor
Kıza oral yaparken o kızın ağzımda boşalması ban çok zevk veriyor
Sevgilimin ağzına boşalmak ve spermlerimi yutturmak istiyorum. Sence hoşuna gider mi?
ben seviyorum ama eşim aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Herkese yapılmıyo tabi ama zevkli
Karşısında ki sevdiği birisi ise evet
Sevmedigin birinede oral yapmazsın 😂
@yarımkalmış hani escler var ya?
Harika olmalı umarım bir gün
Yapmakta hoşuma gidiyor benim
en cok kadınlar hoslanıyo
Kadinlar daha cok zevk aliyor
Gitmez pislik içeren şeyler..
Erkeksin sen kesin 😂
Deneyelim bi sende 🙂