Oral seks yapılan kişinin aldığı hazzı tarif etmeye gerek yok. Oral seksi yapan kişi de zevk alır mı? Bence kimse kendi zevki için oral yapmaz. Yapıyorsa partnerini sevdiği, arzuladığı içindir. Oral sekse asalet katan unsur tam da budur. Bir insan partnerine oral yapmıyorsa ya bencilin tekidir ya da partnerinin gözünde yeterince kıymeti yoktur. Yapıyorsa kıymetini bilmeli ve borcunun misliyle zevk olarak ödenmesi gerekir. :) Oral seks esnasında iki tarafta zevk alır mı?
Ben her seferinde yapiyorum esime ama o bana bir kere yapmak icin yalvardi sonra hemen kalkti oysaki dusa girmistim hemen dustan sonra oldu ,,, bana hos kokmadigini soyledi oysaki ben cok bakimli ve temizim kendimi ona karsi diken üzerinde hissediyorum vagina losyonlari aldim ic çamaşırımı hergun degisiyorum 2 ,3 kez.. banyo yapiorim simdi yapmak istio ama yaotirmiyorum ozguvenim gururum kırıldı ona ragmen herseferinde yapiorum ona.. bna tavsiye verin
Hayir arkadaşlar ben doktora da gittim oyle abartilcak hattaaaa normaldede hic birsey yok vajinam koksa kendimde ic camasirimdan anlarim veya gunde gelen sivilardan birseyim yok bazen sdet bitimi gunluk gelen sivilar hafif kokuo ama yikayinca geciyor surekli olan bir durum değil o normal hani emince zevk suyuna falan dedi bence... oyle pis bir koku yok ki zaten simdi hic birseyim kalmadı... zaten bencil
Kesinlikle cok temizim gunde kac defa dus alir ic camasirlarimi degisirim vajina losyonlari kullanirim o o anki gelen sivi yani natur yogurt gibi tadi olan seyden bahs etti onu sevmemis sanirim ama cok ozguvensiz hissediyorum kendimi..
Eminim hic bir sekilde kirli veya pis olmadigina ama bir kere oyle diyince simdi yapamiyorum birakamiyorum cokta ısrar etmiyor tek kendisine yaptiriyor hatta bazen zorla
Bu konuda cok şanslıyım eşim oral yapmaktan çok zevk aliyor, sadece tek taraflı sevdiğim haz alsın diye yapılabilecek bir şey değil bu ve gerçekten temizlik koku çok önemli bakımlı olmak gerekiyor aksi taktirde kimse oral yapmak istemez.
Oral seks cinselliğin vazgeçilmezidir. Karşındakine verdiğin değer ve ona canı gönülden hissettirmek istediğin zevk oralla kıymet kazanır. Dilin cinsel bölgenin her zerresine teması ve dudakların ateşli bir şekilde vakumlaması partneri çılgına çevirir. Hele ki 69 pozisyonunda karşılıklı olarak yapılan oral seksin tadına doyum olmaz...
Karşı tarafın aldığı zevk beni daha mutlu eder gadası
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Oral öyle herkese yapılmaz ki ! Yapilan kişi kıymetini bilmeli 😉 oral seks in yapan kişiye bir getirisi ya da verdiği bir haz yok. Sadece yaptığı kişiye verdiği değerdir diyorum. Erkekler bu konuda çok bencil. Oral yapmayı alçalma olarak görüyorlar sanırım ve yapmaya pek yanasmiyorlar ya da yaptıkları baştan savma oluyor 😉
Ya ben çok seviyorum. İsteyerek yapmak istiyorum. Önce ikimiz birlikte duşta tertemiz birbirimizi kendi ellerimizle gönlünüzce yıkayıp orala başlarsak temizlik sorunu kalmaz. Genital traş epilasyon ne ise o da yapılmalı. Ama benim eşim istemiyor, çok üzgünüm. Hevesimi alamadım. Kahroluyorum. Video izleyerek nereye kadar dimi. 😌😎
Kendi zevki için yapılabilir. Kadına oral yaparken vajinanın aldığı şekil, tat, koku bambaşka bence. Saatlerce altında kıvranan biriyle oyna işte en güzel zevk :)
Karşı taraf söylemeden isteyerek yapılması çok hoş bir davranış. Erkeğin zevk aldığını benim dudaklarımın tek dokunuşuyla kendinden geçtiğini görmeye bayılıyorum. Normalde vursan yıkılmayacak erkegi tek dil darbesi etkisiz hale getiriyor bu muhteşem bir şey. Aynı şekilde erkegin tek dil darbesiyle ona teslim olmaya ve her şeyi unutup anı yaşamaya bitiyorum.😍
Ne güzel bir soru ve detay. Teşekkür ederim. Hislerime tercüman oldun arkadaşım. Ama ben çok seviyorum oral yapmayı. İsteyerek severek gönüllü şekilde oral seks yapmak istiyorum. Önce ikimiz birlikte duşta tertemiz birbirimizi kendi ellerimizle gönlünüzce yıkayıp orala başlarsak temizlik sorunu kalmaz. Genital traş epilasyon ne ise o da yapılmalı. Bu temizlik ve bakımda bizim sorunumuz yok. Ama benim eşim oral seksi hiç istemiyor, bu nedenle çok üzgünüm. Hevesimi alamadım. Kahroluyorum. Video izleyerek nereye kadar dimi. Ne yapacağımı bilemiyorum. fanteziler her şey diyorum yataktan kaçıyor oral sejse başladığım an… 🙈😎
Sevdiğim ve birlikte olduğum kadına karşılık beklemeden oral yapmak tarifsiz bir zevktir.. Şahsen yemek olsun diye yemek yemem mutlaka ihtiyacım olan enerji için yemek yerim ve sevdiğim yemek olursa daha keyifli yerim.. Kadının tüm dişiliğinin kokusunu ve lezzetini doyasıya tatmak için oral yaparım hemde gözüm kapali hayatın en güzel şöleni gibi.. Kaldı ki kadın gurur duymalı erkeğinin onun dişiliğinin lezzeti ile nasıl kendinden geçtiğini görerek.
Yaparken bende zevk alıyorum. Bunun nedeni ise basit aslında, dil ve dudaklarım gezindikçe kendinden geçmesi, onu şaşırtıyor olmak, onun derinden gelen sesleri, titremeleri.. kan akışımı hızlandırıyor kalbim daha çok pompalıyor, psikolojik olarak nirvana anı işte bu, kadının elinde ve sen onu kendinden geçiriyorsun.. ister buna arzu de ister sevgi, sonuç olarak mutlu etmek iyi hissettiriyor ve daha derin duygulara ulaşmış bir kadınla beraber olmak.. mm mükemmel..
Evet ben yaparken daha çok keyfe geliyorum yapmayı çok seviyorum.. bn yalarken emerken kadının kıvranmasına tanıklık etmek, onun nefes alısverislerini hissetmek, saclarımı başımı oksaması, bosalırken orgazm anında başımı iki dizinin arasında bir mengene gibi sıkıştırması yok mu hele ❤💋😘 o an bn çook keyfe geliyorum ve o vajinayı yiyip bitiresim geliyor ❤
Bazı kadınlar istemiyor çünkü iğrenç buluyor ben yaptım ona bana git ağzını yıka dedi. benimkine dokunmaya bile igreniyordu ama normal seks yapıyorduk korunma istemiyor ama ona boşalmamıda istemiyordu 3 günde 3 kez sevistik 3. de orgazm oldu 1 saat sonra yinede boşalmamı istemedi piskopattı galiba hep içimde kaldı 😔
Söylediklerinin altına imzasını atarım fakat şu konuda ayrışıyoruz, bazen karşındakinin aldığı zevkin sebebinin sen olduğun bilmekte inanılmaz zevk veriyor. Bu bir döngü. Oral yapan da zevk alır bedenen olmasa bile ruhen...
Keşke bu yazını eski partnerime okutsam, kendisi bana yapmadığı halde ben kendisini sevdiğimden yapıyordum, ama zevk almadığını sıkıldığını söylüyordu, yaladıktan sonra dudağından öpmeme izin vermiyordu ve sonunda iki gün önce ayrıldık
Oral seks kişye zevk verir ama sonunuda güzel bitirmek gerekli diye düşünüyorum, Şayet sonunu güzel bitiren bir kadın bulďuysa bir erkek onu sakın üzmesin 🙈
Bence ikisi de zevk alır. Bunu çok defa sordum kendileri de zevk aldığını söylediler ve bende partnerime yaparken zevk alıyorum çünkü onun yaşadığı hazzı görünce bana zevk veriyor
Valla efendim.. Ben normalde erken boşalmam ama birgün partnerime oral yaparken nasıl bir hazza ulaştıysam ona oral yaparken ben boşaldım.. Ama aldığım hazların en güzeliydi
En İyi Cevaplar