Cinsel Yaşam Erkekler, daha önce kaç cinsel ilişki yaşadınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Erkekler, daha önce kaç cinsel ilişki yaşadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Bu yaşa kadar bir kişi onun yokluğunda4 kişi ile daha oldum boşlukta hissettim kendimi ama fark edince bıraktım 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sayamayacak kadar çok 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. farklı kısı olark 5 aama kacdefa dıosan bılmıyorum saymadım 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kaç kişi ile mi? kaç kez mi? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kişi Yorumla Emir8 1 yıl 8-9 Yorumla
Doktorunuz1989 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Eşimle 700 defa falan Onun dışında 70-80 kez 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Böyle şeyler sayilirmi hic bereketi kacsr 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kişi sayısı mı yoksa kaç defa mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kişi Yorumla suskun-07 1 yıl 8 kişi Yorumla
MilfShakerxD Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl total mi kisi sayisi olarak mi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kişi sayısı Yorumla MilfShakerxD 1 yıl 9 falan sanirim atladigim yoksa Yorumla Soran 1 yıl Peki bir soru: sen sayamayacak kadar ilişki yaşadıktan sonra evleneceğin kızın da senin gibi tecrübeli olması senin için ne ifade eder? Yorumla MilfShakerxD 1 yıl bir şey ifade etmez acikcasi evlenmeyecegim icin Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 10 üzeridir 😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Peki bir soru: sen sayamayacak kadar ilişki yaşadıktan sonra evleneceğin kızın da senin gibi tecrübeli olması senin için ne ifade eder? Yorumla kaancan_7 1 yıl O noktaya geldiysem biliyorsam demekki soeun yoktur zaren biliyorsam sorunsa zaten evlenecek konumda değilizdir 😅 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Saymadım 🙄🙄 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Saymani gerektirecek kadar çok mu o zaman 🥲 Yorumla loky34ist 1 yıl Galiba öyle 🫣🫣 Yorumla Soran 1 yıl Peki bir soru: sen sayamayacak kadar ilişki yaşadıktan sonra evleneceğin kızın da senin gibi tecrübeli olması senin için ne ifade eder? Yorumla loky34ist 1 yıl Düşünmüyorum evlilik Yorumla
cool_biri Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl çok saymadım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Saymanı gerektirecek kadar çoktu mu demek oluyor o zaman bu Yorumla cool_biri 1 yıl yoo çok demezdim ama az da değil orta Yorumla Soran 1 yıl Ortalama kaçtır? Az senin için kaç çok kaç mesela 😂😂 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Çok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sürekli yapıyorum saymadım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sürekli farklı kişilerle mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynı kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bu yaşa kadar bir kişi onun yokluğunda
4 kişi ile daha oldum boşlukta hissettim kendimi ama fark edince bıraktım
Sayamayacak kadar çok
Evet ama yüzeysel şeyleri yaşamak çok daha mükemmel
farklı kısı olark 5 aama kacdefa dıosan bılmıyorum saymadım
kaç kişi ile mi? kaç kez mi?
Kişi
8-9
3 farklı kadında deneyimledim
Eşimle 700 defa falan
Onun dışında 70-80 kez
Böyle şeyler sayilirmi hic bereketi kacsr
Bende sexsayar yok bilemiyorum
3 kez birliktelik yaşadım
Kişi sayısı mı yoksa kaç defa mı
Kişi
8 kişi
total mi kisi sayisi olarak mi
Kişi sayısı
9 falan sanirim atladigim yoksa
Peki bir soru: sen sayamayacak kadar ilişki yaşadıktan sonra evleneceğin kızın da senin gibi tecrübeli olması senin için ne ifade eder?
bir şey ifade etmez acikcasi evlenmeyecegim icin
10 üzeridir 😅
Peki bir soru: sen sayamayacak kadar ilişki yaşadıktan sonra evleneceğin kızın da senin gibi tecrübeli olması senin için ne ifade eder?
O noktaya geldiysem biliyorsam demekki soeun yoktur zaren biliyorsam sorunsa zaten evlenecek konumda değilizdir 😅
Saymadım 🙄🙄
Saymani gerektirecek kadar çok mu o zaman 🥲
Galiba öyle 🫣🫣
Düşünmüyorum evlilik
çok saymadım
Saymanı gerektirecek kadar çoktu mu demek oluyor o zaman bu
yoo çok demezdim ama az da değil orta
Ortalama kaçtır? Az senin için kaç çok kaç mesela 😂😂
Çok.
Hiç olmadı sen?
Ölçmedimki
Yaşamadım.
Sürekli yapıyorum saymadım
Sürekli farklı kişilerle mi?
Aynı kişi