Bunu yaşayan var mı eşimin banyoda başka kadınla konuşup onu hayal ederek boşaldığına dair mesajlarını yakaladım üstelik bir ay bile olmadı evleneli bu neyin nesi
Güncellemeler
1 yıl
Eşim geceleri o kadını hayal ediyormuş
Eşim benimle ilişkiye girmek yerine banyoda kendini boşaltıyor bu normal midir?
Sen bir de tanıyor musun o kadını. Dış görünüş önemli değil. Önemli olan ruhun ve onu o yatakta mutlu ediyor olman. Eğer bunda sorun yoksa ve eşin bunu yapıyorsa sorun ondadır. Ve kilolu değilsen. Tabi kocanın düşünceleri önemli.
Kadının sosyal medya hesabını buldum ordan iki gündür takip ediyorum ve aramızda o kadar fark var ki kadın ne paylaşsa bakıyorum eşimden hemen beğenmiş kadına ulaştım eşimin ona aşık olduğunu ve birbirlerinden kopamadıklarını söyledi utanmadan seni sadece cinsellik için kullanıyor dediğimde yeni evlisiniz cinsellik için kullanmak istese bu zamanı mı bulur seninle her gün ilişkiye giriyordur zaten dedi hiç bir şey diyemedim
O zaman seninde yapman gereken aynı karşılığı vermen. Bi beklentin yoksa ondan. Hayatına bak. Ne diyeyim. Seni her türlü üzen bi adam var. Eminim o kadından daha ahlaklısındır. Ama seni bu yalnızlığında yalnız bırakmak istemem.
Ben evdeyken eşim duşta o kadını izleyip boşalmış arkadaşım bile diyor bakımlı olmalısın güzel olan kadını erkek arzular senden soğumuş olabilir o kadını görünce diyor
Değilim ama güzel sayılmaz cinsel anlamda pasif biri değilim sadece dış görünüşüm pasif duruyor oda yetişme biçiminden cilve vs yapamıyorum kendimi eril gibi hissediyorum artık
İşte öyle olsa başkasını istemez dlye düşünüyorum mesajlarını görsen sanki hiç ilişkiye girmemiş ilişki açlığı çekiyormuş gibi yazmış kadında güzel diye eşimi elinde oynatıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Demek ki ya sende eksiklik var benim eşim gibi. Ya da farklı fanteziler peşinde. Düzeltebilirsin ya da sende ona aynısını yaşatabilirsin
Tek eksiğim dış görünüşüm maalesef ne yapsam da diğer kadın gibi olamam eşim makyaj yapmama bile izin vermiyor ama o kadın çok bakımlı
Sen bir de tanıyor musun o kadını. Dış görünüş önemli değil. Önemli olan ruhun ve onu o yatakta mutlu ediyor olman. Eğer bunda sorun yoksa ve eşin bunu yapıyorsa sorun ondadır. Ve kilolu değilsen. Tabi kocanın düşünceleri önemli.
Kadının sosyal medya hesabını buldum ordan iki gündür takip ediyorum ve aramızda o kadar fark var ki kadın ne paylaşsa bakıyorum eşimden hemen beğenmiş kadına ulaştım eşimin ona aşık olduğunu ve birbirlerinden kopamadıklarını söyledi utanmadan seni sadece cinsellik için kullanıyor dediğimde yeni evlisiniz cinsellik için kullanmak istese bu zamanı mı bulur seninle her gün ilişkiye giriyordur zaten dedi hiç bir şey diyemedim
Hem cinsel hem duygusal anlamda aldatıyormuş
O zaman seninde yapman gereken aynı karşılığı vermen. Bi beklentin yoksa ondan. Hayatına bak. Ne diyeyim. Seni her türlü üzen bi adam var. Eminim o kadından daha ahlaklısındır. Ama seni bu yalnızlığında yalnız bırakmak istemem.
Senin daha da deneyimlenmeni beklemek istememiş olabilir mi?
O konuda bir sorunumuz yok ama
O zaman farklı ten veya deneyim istiyordur.
Arkadaşım seni beğenmiyordur isteyi olmuyordur dedi
Bir sürü sebep olabilir. O zaman evlenmemeliydi senle.
Peki bu konuda dış görünüşün etkisi olabilir mi güzel olmadığım için vs
Diğer kız daha güzel ama benimle severek evlendi
Ten, koku, tarz vs. etkilidir.
Ben evdeyken eşim duşta o kadını izleyip boşalmış arkadaşım bile diyor bakımlı olmalısın güzel olan kadını erkek arzular senden soğumuş olabilir o kadını görünce diyor
yani..
karşına al konuş
eğer sizinle evlendiğine pişmansa yol yakınken boşanın
bence bosanmalısın yoksa bır omur bununla yasayacaksın guvenemessın bu durum senı ozguvensız mutsuz bır kadına cevırır
Ne güzel işte kafan rahat
Başka kadını severken nasıl rahat olabilirim
Sana yanaşmıyor işte red etmoyeceksin kafan rahat tskilirisn
Seninle seks yapmıyor mu hiç
İstediğimiz her an yapıyoruz kendisi de mutlu olduğunu söylüyor ama eşimin geceleri başka kadını düşündüğünü öğrendim kadına bunu yazmış
Söylüyor dedin sen bunu dokunuşundan öpmesinden seks anında bile anlarsın
Olabilir bu önemli olan senin ne yapacağın
Bence bu pasif adamda napsın duşta asılıyor
Pasif değilim ama büyük ihtimalle dış görünüşüm onu etkilemiyor
Ne var ki dış görünüşünde çok mu kilolusun
Değilim ama güzel sayılmaz cinsel anlamda pasif biri değilim sadece dış görünüşüm pasif duruyor oda yetişme biçiminden cilve vs yapamıyorum kendimi eril gibi hissediyorum artık
Kıyafet detaylarına gir jartiyer tanga vs
Normal değil seni istememesi
Zaten istediği her zaman beraber oluyoruz ikimizde istekliyiz ama eşimin aslında başkasını arzulayıp hayal ettiğini öğrendim
İstediği kişiyi arzulayan adamla aynı evi yatağı paylaşmam asla.
İstekli olmak ayrı bu şekilde aldatmak ayrı bir durum
Kadına her gün seni hayal edip özlüyorum seni istiyorum yazamıyorum içim gidiyor seni uzaktan gördükçe demiş
Direk kapıya korum bu adamı sana ait değil yani.
Sen gidip birisiyle yatsan ne olur ya da desen?
Eşimin beni beğenmediğini düşünmeye başladım yani artık sırf ihtiyacı karşılamak için ilişkiye giriyormuş gibi hissediyorum
Ki öyle de istekli olmak ayrı ama aşk ile ilişkiye girmek sevmek bakmak dokunmak çok ayrı.
İşte öyle olsa başkasını istemez dlye düşünüyorum mesajlarını görsen sanki hiç ilişkiye girmemiş ilişki açlığı çekiyormuş gibi yazmış kadında güzel diye eşimi elinde oynatıyor
Sen neden seyirci olarak varsın peki buna?
Yani kendine neden bu haksızlığı ediyorsun.
Eksiler fazla demek ilişkinizde
Sence normal olsa burada sorar mıydın?
Eşinle konuş. Normal değil
Çok saçma
Neden
Seni aldatıyor ve sen hala nasıl evliliğe devam edebiliyorsun çok saçma
Yok artık
Sa lak mı
Değil
Bence değil
Normal
Bunun nesi normal
Her yeri
Naptıysan adama
Hiç bir şey yapmadım aslında severek evlendik her şey yolunda bana da kötü davranmıyor
E sorun ne
Sorunun ne olduğunu bilsem sormazdım
Karısısın
Ama o beni istemek yerine başkasını istiyor
Yazık ya
Sebep?
hay o esinin