Ben birlikte olduktan sonra tek başıma duş alıp tek başıma kalmak uyumak istiyorum
Eşim birlikte duş alıp sarılıp uyumak istiyor
Eşim birlikte duş alıp sarılıp uyumak istiyor
ahh bende bunu yaşayacağım diye korkuyorum.. cinsellik sonra biraz yalnız hareket etmek kendimle başbaşa olmak iyi oluyor en azından özel alanımın olmasını isterim
Çok olmuyor ama
😥
Cevap
12Cevap
normal, adam duştada seks yapacaktır, sarılarak seni daha fazla hissetmek istiyordur.
Seks yapıyoruz zaten öncesinde niye duşta istiyo
Normal, ne var bunda? Çok anormal bir istekmiş gibi sormuşsun.
Benim için anormal
Adam haklı belki duşta falan bi posta falan daha atabilir
La zaten istediği kadar yapıyor bir de duşta mı yapacak oha
Duşta şu ahizesinin altında yağmur yağar gibi, hemde daha hijyenik olur diye düşünebilir. Ben isterim şahsen
Ben istemem şahsen
Dene bir adamı kırma
Hiç olmazsa girmişken keselet kendini, liflet, saçlarını tarattir.
Zevkler renkler tartışılmaz ne diyelim
İstemiyorum duşta kişisel alanımız olsun orada bari yalnız kalalım
Küvet var mı evde?
Yok
Denmekte fayda var
Tadına doyum olmaz su sesi diğer ses birbirine karışıp duruyor 😳 sende ses cikariyorsan offf değmeyin keyfime derim
Küvette dar oluyor istediğin gibi donemiyorsun çok zor pozisyon alinabiliniyor. Küvetsiz yer geniştir çok pozisyon uretilebilinir
Duşta tek olmak istiyorum biri beni izlemesin biri yanımda olmasın hoşlanmıyorum
İzlemek isteyen veya yanında olan kişi yatakta zaten yanında orada olsa ne olmasa ne
Şans ver adama 🤗
Olması gereken eşinin istediği yani her zaman değil ama arada bi yapmak lazım
Çoğunlukla yapıyoruz zaten
olması gereken eşinin isteği derken pardon hangi devirde yaşıyoruz önemli olan çiftlerin birleştiği ortak nokta
Tamam o zaman sorun yok
@ffatmaaaaaaaaaaaa ya arkadaş daha yazımı okumamışsın soruyu okumamışsın ne dediğimi anlamamılşsın gelmişsin burada feminist ayakları yapıyorsun yürü git başka yerde oyna
Olması gereken eşinin ki bence. Genelde erkekler ilişkiden hemen sonra yatarlar. Sen tam tersini bulmuşsun, beğenmiyorsun :)
Beğenmiyorum
Ne diyomuşum
Tam tersi erkekler o iş sonrası yalnızlık ister.
Daha doğru ve sağlıklı olan bence. tabiii ki ama saygı duyar doğru iletişimle halledilir
O işlerin hepsini doyasıya yapmak gerejir
İlginç bir erkek davranışı.
Yanlız duş sarılarak uyumak.
Nedenn
Ne neden
Bilmiyorum sadece sessiz sakin kendi kendime olmak istiyorum
Eşinin ki
Normal tabikide
Tek uyumak