mesajlarda sexting cilve sözleri ne olabilir yani içimden gelmediği için mi olmuyor bilmiyorum ama devamı gelmiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
mesajlarda sexting cilve sözleri ne olabilir yani içimden gelmediği için mi olmuyor bilmiyorum ama devamı gelmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
konuşarak yaparsınız
Daha önce çokça paylaşılmıştı burada;
Karşı cinsi baştan çıkaracak etkili erotik sözler nelerdir?
o zaman su sekılde gıt karsı tarafa de ben ** ıkı yıldz koyunca yazmaya sen devam et sen ** ıkı yıldız koyunca ben devam edeyım de sonra basla mesela senınle aksam denıze gırdık etrafta kımseler yok denız sakın yuzuyoruz sonra sen bana gelıp sarılıyorsun dudakarımdan opuyorsun ben elımı sortunun ıcınden atıyorum senle oynamaya baslıyorum sen sertlesıyorsun falan ıste fantazın neyse arada ** ıkı yıldız koy o deva etsın kaldıgın yerdem boylelıkle hem onun faantazılerını de ogrenmıs olursun
Haydi bastır ah of gibi şeyler resim ve videolarla havaya sokarız ama yapıp denemek gerekir yaptıkça açılırsın
Dekolte at nude at beni kucağına al yavrum bebeğim falan de ik beni de tahrik olmazsa erkek değil o xjskks
Beni kucaklasan vs de, gerisini hallederiz zaten. Veya uzerimde babydoll var, hatta resmi su diye at whatsapp dan. Sampanyayi patlatiriz.
Yakalarsam sana cilveyi gösteririm ağzına verip
Nefs al ver al ver al ver cilvenin en tatlisi bu 😀😀😀 yeterki nefes al
Çok bişey yapmana gerek yok sadece yanıyorum yazsan gerisi gelir
Burada yazınca silip ceza veriyorlar millete. Git birine özelden sor bence.
karşı tarafında seni tetiklemesi gerek sözleri
Aşkım ben genelde “seni istiyorum, çok özledim, benimsin, erkeğim benim” falan diyorum
Bence bu konuda doğaçlama olabilirsin.
İçinden gelecek yoksa olmaz ki
Sansürsüz argolu konuş
Saçma gerçekte yap
arada mesafe var heralde
@iceMochaa olabilir
sen mesajla falan uğraşmayan birisin demek
içinden gelmiyordur bence kendini zorlama hiç
içten gelmeyince olmuyo
adamı çekici bulmuyorsun ondan
Yle bir şey mi düşünüyorsunuz
Taktik lazım