Yıl olmuş 2024 neden hala sevgilisiyle cinsellik yaşayan kadınlara karşı kirli namıssuz gözüyle bakılıyor. Erkek için nasıl ihtiyaçsa kadın için de aynı oldugunu düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBakire olmayan her kadın birer? İşaretir
Özellikle Türkiye gibi bi yerde kadınların ne kadar çok rağbet gördüğünü hepimiz biliyoruz
Kadınların ne kadar çıkarcı olduğunuda biliyoruz
Kadınlara bı kadar rağbet olduğunu biliyoruz
Sizce rağbet olan kadın rahat durur mu?
Peki ya çıkarı olacak kadın rahat durur mu?
Malasef günümüzde kadınlar erkeklerden daha çok aldatır oldu evli oldukları halde
Bu size kadınların ilişki boyutunu anlatabilir
Tüm bunlara kıyasla karşınızda bakire bir kadın olduğunu düşünün
Bakire kızlar soru işareti olmazlar
Muhtemelen ilk birlikteliğini hayatının erkeğine eşine adarsa gözü ondan başkasını kolay kolay görmeyecektir
Çünkü kadınlar bakireliğini bozan erkeği unutmazlar
Bende kadının bakire olup olmadığına belli şartlarda bakmaya bilirim
Ama bir tercih yapacak olsam kesinlikle bakire olanı tercih ederim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılMadem cinsel ilişki kadını kirletiyor, iki imza mıdır cinsel ilişkinin bu niteliğini görünmez kılan? "Kadının ancak nikah vesilesi ile bir erkeğin malı, mülkü olduğunda seks yapmaya hakkı vardır, çünkü erkekler olarak böyle istiyoruz" diyemiyorlar da, "cinsel ilişki bekar kadını kirletir" diyorlar. İhtiyacı vardır, yapar... Birini arzular, yapar. Kimseyi de ilgilendirmez.
11 Yorumla- 1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Bence kirli görenler kendileri kirlidir. Kadın da olsa o da bir insan ve onunda ihtiyaçlarını gidermesi gayet doğal
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kim ne yaşarsa yaşasın hayatından biz sorumlu değiliz ayrıca öyle kirli diye bakan eden zihniyetlerden uzak durun takılmayın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Öyle görmüyorum gören yobazlarda umarım bi an önce kafa yapısını değiştirir
21 Yorumla
1 yılöyle çünki zamanin ne farki namusunu koricaksin işte
12 Yorumla
Soran1 yılNamus sadece kalptedir bacak arasında degil
- 1 yıl
maalesef simdi iki tarafdada herkes boyle dusunuyo
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılDuş almamıştısa seksten sonra ondan kirli görünüyodur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. şu sorunları aştığımızda her şey daha güzel olacak gibi geliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBak yargılama kimseyi. Kimin ne düşündüğünüde önemseme senin hayatın yap eğlen bitti bu kadar
02 Yorumla
Soran1 yılKendim için demiyorum ben zaten kimseyi takacak biri degilim toplumda böylr algı var neden hala aynı onu sordum sadece
Cevap sahibi1 yılBir elinde 5 tane parmak var ve hepsi aynı değil (:
1 yılZihniyeti bozuklar öyle görür takma çok
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılAman kşmin umrunda başkasının fikirleri
10 Yorumla
1 yılÖyle zaten seninde ihtiyacın bu
10 Yorumla
1 yılAsıl soru namus ne ve neden böyle bir kavram var?
15 Yorumla
Soran1 yılNamus denen şey sadece kalptedir
- 1 yıl
Ya namus ne? İyi insan vardır ahlaklı ya da erdemli insan vardır. Ama namuslu namussuz ne?
- 1 yıl
@BubblesBoop Birader keşke herkes senin gibi namus kavramının ahlakla ilgili olduğunu, cinselliğin bir namus ve ahlak konusu değil, bir beden ve ruh sağlığı konusu olduğunu kavramış olsa... Rüşvetle iş gören bürokrat namussuzdur mesela, seks yapan kadın değil.
- 1 yıl
İşte çok garip anlamıyorum. Reşit insanların kendi ihtiyaçlarını sevdiği kişilerle geçirmesinin kötü olan tarafı nedir anlamıyorum. Ha kimileri hiç kimse ile ilişki istemez onu da anlarım o da olabilir. Ama bu demek değildir ki o kişi çok tutucu bu kişi çok namussuz olsun. Garip bir şey
- 1 yıl
Evlilik kavramını sorguladığında yetişkin insanlar üzerinde neden cinselliğe dair bir kısıtlama olduğunu anlarsın. Evlilik bir mülkiyet ilişkisidir ve ataerkil toplumlarda kadın ancak bir erkeğin (kocasının) mülkü olduğunda itibar görür. Bu yüzden de bekar olup aktif seks hayatı olan kadın "sahipsiz", "ortalık malı" olarak görülür, bekar kadının kendi iradesi ve rızası olabileceği gözardı edilir, yok sayılır.
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılAvrupa’da yaşıyorum burada kimde sorgulamior
10 Yorumla
1 yılTecrübesiz tercihimdir
00 YorumlaÖyle görülmez bana kalsa her gün biri fark etmez
00 YorumlaKirlidir çünkü.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkek yasadoginda bunun adı çapkınlık olduğu için
00 Yorumlagörülmüyor ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılKatılıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTemizler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSence kirlenmemismi erkek kadın farketmez
02 Yorumla
Soran1 yılKirlenmiş olarak görmüyorum
Cevap sahibi1 yılSenim fikrin bisey diyemem
- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılcahilikten
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım