cinsel ilişkiden zevk almıyorum eşim yüzünden yavaş sakin dedikçe sanki her an kaçacakmışım da kaçmayayım diye tutuyor beni o dokundukça geriliyorum vücudum kasılıyor defalarca anlattım aynı değişmiyor sabah mesaj atmış akşama hazırlan diye istemiyorum zevk almıyorum vücudum buz gibi oluyor kendisinm rahatlıyor ben umrunda değilim kendimi eşya gibi hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yıl5 yıllık evlisin ve ilk başlardaki cinsle isteğin ciddi orgazm sorunun yüzünden artık iyice soğudum. Tamam eşin seviyorsun ama orgazm da olamaman ciddi sorun. Rahatlayamadığın, eşinin ilgisini görmediğin için psikolojik olarak gerginsin. Sen şimdi herkes orgazm oluyor tek ben olamıyorum diye düşünüyorsun ama evli bayanların en az 80’i böyle. Boşanmak ve aldatmak sa orgamz olacağın anlamına gelmez😜😜 yani yanlış yollar.
Cinsellikten zevk alamaya alamaya artık bilinçaltın sana zevk alamıyorsun boşuna uğraşma diyor. Olsa bile bacağına açıyor ve hemen işinin bitmesini bekliyorsun. Sanki kendine texavuz edilmiş gibi hissediyorsun ama kimseye söyleyemiyorsun. Buda eşin ile arandaki mesafenin açılmasına neden olur. Eskiden mastürbasyon bir nebze seni rahatlatıyordu, artık oda rahatlatmadığına eminçm.
çözüm arıyorsun dimi😊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu davranışlardan zevk aldığını düşünüyor
Bunu ona güzelce anlat
Aynı zamanda senin aktif olduğun pozisyonlarda yapın
O pozisyonda sana dokunmasını engelleyebilirsin
Böylece ona nasıl zevk aldığını gösterirsin00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılBebeğim sakin yavaş demesindeki amaç senin kaçacağın değil hemen boşalmak istemediğindendir biraz ten alışknalığı o ilk ateşlenme rayına girsin diyedir bence
01 Yorumla- 1 yıl
Pardon sen yavaşlamasını söylüyorsun canın yanıyor demekki bu durumda sana zaman vermesi lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
1 yılBu o kadar kötü Kİ sanki hergün tecavüze uğruyorsun tek farklı bunu yapanın buna hakkı varmış gibi gözükmesi
20 YorumlaYuhhhh yani... seks karsi tarafa zevk vermek icin yapilir. Ozelliklede kadina zevki vermesini ruuhunu rahatlatmasi lazim.. senin ki tecavuz eder gibi yapiyomuş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hem dinen hem hukuken cinsel mutsuzluk boşanma sebebidir. madem düzelmiyor boşan arkadaşım sen onun seks kölesi değilsin
00 Yorumla
1 yılüste sen çık, ilişkiye girmeden bu yazdıklarını ona da anlat.
00 Yorumla
1 yılKendi seyini dusunuyoo seni et parçası olarak goruyooo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılNe mal erkekler var yav. Bizde hatuna zevk verecek diye 40 takla atiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni kıskandığı biri var mı, onun hıncını senden alıyormuş gibimi davranıyor
017 Yorumla
Soran1 yılOrtada kıskanacak bişey yok
Cevap sahibi1 yılKaç yıldır evlisiniz
Soran1 yıl5
Cevap sahibi1 yılEşim bazen ona kötü davrandığımı söylüyor. Zevk almadığını hissetmek kötüydü benim için. Bizde 11 yıl oldu. Bir kaç kez gizli mastürbasyon yaptığını gördüm o biraz benim kafamı karıştırdı
Soran1 yılÇoktan evlisiniz siz
Cevap sahibi1 yılEvet ama son zamanlarda eşim biraz istekli ve farklı şeylerde deniyor. Sizde yenisiniz aslında sizin tadınızı çıkarması gerekiyor. Çalışıyormusunuz yoksa ev hanımımı
Soran1 yılİlk evlendiğim zaman çalıştım sadece
Cevap sahibi1 yılBenim eşim çalışıyor. Onu bazı kıskanıyorum ama ona çaktırmıyorum. Sizde evde olunca biraz sıkılıyorsunuz. Kapalımısınız?
Cevap sahibi1 yılGelmek istermisin
Soran1 yılÖzelden konuşmuyorum teşekkürler
Cevap sahibi1 yılBuradan devam ederiz o zaman. Bazı şeyler danışıcaktım o yüzden. Eşiniz evde yokken mastürbasyon yaptığınızda daha fazlamı zevk alıyorsunuz
Soran1 yılYaşça büyüksünüz benden böyle özel sorular sormak doğru mu sizce
Cevap sahibi1 yılNeden sizden çok büyük olayım. İkimizde evliyiz ve bu sorulanlarıda ikimiz yapıyoruz sizde biliyorsunuz
Soran1 yılYapsak bile söylemek mi lazım mahremiyet var ya
Cevap sahibi1 yılEvet bu özel. Ama burada hiç kimseye bunlardan bahsedemediğimiz için bulunuyoruz. Bunu en yakınımızdaki ile bile asla konuşamayız
Cevap sahibi1 yılÇocukta var sanırım, yazmanıza izin vermiyor :)
Cevap sahibi1 yılGünaydın. Nasılsın
Gizli Üye(30-35)1 yılDuygularını bir kağıda yaz ve ona ver. Okuyunca belki başına dank eder.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ortak zevkte buluşmanız lazım arada sevgi var mı peki
00 YorumlaD. At mümkünse burdan kaldırıyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yılBunu direk söylemelisin çünkü sen de değerlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence sen eşini sevmiyorsn
17 Yorumla
Soran1 yılSebmesem bana ne der geçerim
- 1 yıl
Herseyi ona yorma bir erkeğin de herzaman istediği olmaz hersey kasiklidir
Cevap sahibi1 yıl@demircan89 cinsel ilişkiden zevk almıyorum, vücudum buz gibi oluyor demiş iyi olsa alacak mı yani bence adamı istemiyor bu yüzden yaptiklari da hoşuna gitmiyor
- 1 yıl
Ya bak insanlar evli olabilir evlilik ne için adam kadını anlayacak kadında adamı bisey ler yapiyo ama bazıları kendilerini dusunuyo mesala demiski iş yerin de hazırlan geliyorum diye ben mesala birsey yapmam ararım hatrini sorarım bir demet çiçekle eve giderim karımın gönlünü alırım sonra kendi gönlümü alırım benim düşüncem boyle
- 1 yıl
Hersey sexsden ibaret değildir
Cevap sahibi1 yıl@demircan89 ben her şeyin seç olduğunu yazmadim ama evlilikte bu da var yani adam dokunmak isteyecek nomal olarak kadın dokunduğu zaman istememesi, vücudunun soğuması bunların normal olmadığını söylüyorum bence sadece sarılıp öpse de adama karşı soğuk
- 1 yıl
Güzellik olursa hersey güzel olur
Gizli Üye(30-35)1 yılHm anladım narin yapmıyor
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yıleşin sanırım odun. bencil biri. işin zor
06 Yorumla
Soran1 yılKaç kere konuştum güzelce ona göre normal geliyor
- 1 yıl
Hiç normal değil bu durum. Eşin normal değil bence. Bu durumda sen çok yorulur ve yıpranırsın.
Soran1 yılYıprandım yatakta dokununca nefesim kesiliyor
- 1 yıl
Senin adına üzüldüm, hiçbir kadın böyle bir durumu yaşamamalı. Keşke elimizden gelen bişey olsa. Konuşmak istersen en azından bir nebze içini dökmek istersen dinleyebilirim seni. Başka da elimden gelen bişey olmaz maalesef.
Soran1 yılÜniversite mezunuyum boşansam iş bulurum ama seviyorum eşimi başka sorun yok
- 1 yıl
Hayatını zehir etmeden ne yapılması gerekiyorsa onu yap. Bazen sevmek yetmiyor. Yaş aldıkça anlayacaksın ki, seni anlayan insan seni seven insandan daha iyi gelecek sana.
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aceleci davranıyor sanırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sbeep ne
00 Yorumla
1 yılErken mi boslaiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Midem bulandı
00 Yorumla
1 yıloturup sakin sakin konuşa bilirsiniz bunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zor bir durum konuş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldirekt konuş bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında