Eşimin gönlünü nasıl alabilirim?

Herkese salon koltuğundan selamlar 🥲 fikirlerinize ve evli kadın/erkeklerden süper taktiklere ihtiyacım var :) biz eşimle 8 aylık evliyiz bundan 4 gün önce akşam iftar yemeğinde meslekle alakalı konuşuyorduk ben sadece ŞAKA amaçlı (Başıma böyle bir şey geleceğini bilseydim beni öldürseler söylemezdim) sen tusu bir kazan da sonra konuşalım dedim o ana geri dönmek için nelerimi vermezdim neyse eşim buna çok ama çok bozuldu (kendisi geçtiğimiz ayın tusunu kazanamadı) ama ben zaten özellik olarak şakacı bir insanım eşim de bunu biliyor ve benim asla yok meslek yok kariyer yok statü diye saçma sapan düşüncelerim YOK olaya geri dönelim o akşam ben çok anlayamadım bozulduğunu sabah kalktığımızda olayı anladım yanına gittim canım karıcım yemin ederim şaka amaçlı söyledim niye bu kadar bozuldun lütfen böyle yapma dedim bu konuda bana şaka yapma çok sinirliyim gibi laflar etti yani öyle geçiştirdik o günü ertesi günün akşamı çiçek aldım maalesef etki dahi etmedi (kendisi tusu kazanamayınca üzülmüştü ama ben şakasına söyledim ve yani alt tarafı bir sınav ve hayatın sonu değil) ben biraz yumuşamış diye düşünerekten dün gece yanına gidip beraber olmak istedim bana çok sert tepki gösterdi aklın fikrin bilmem ne taraflarında dedi biraz şok geçirdim ama bir şey demeden yattım bu akşam ise olay 2-3 saat önce gerçekleşti salonda dizi izliyordu yanına gittim bebeğim naz yapma dedim asla sert bir şekilde olmadan kolundan tutup kucağıma aldım beni bırak zorla sahip olamassın diye bağırdı odaya gitti arkasından gittim gittiğimde yastığım kapıdaydı 🥲🥲 şu anda salon koltuğunda kara kara düşünüyorum ben ne yapacağım nasıl gönlünü alacağım
Eşimin gönlünü nasıl alabilirim?