Herkese salon koltuğundan selamlar 🥲 fikirlerinize ve evli kadın/erkeklerden süper taktiklere ihtiyacım var :) biz eşimle 8 aylık evliyiz bundan 4 gün önce akşam iftar yemeğinde meslekle alakalı konuşuyorduk ben sadece ŞAKA amaçlı (Başıma böyle bir şey geleceğini bilseydim beni öldürseler söylemezdim) sen tusu bir kazan da sonra konuşalım dedim o ana geri dönmek için nelerimi vermezdim neyse eşim buna çok ama çok bozuldu (kendisi geçtiğimiz ayın tusunu kazanamadı) ama ben zaten özellik olarak şakacı bir insanım eşim de bunu biliyor ve benim asla yok meslek yok kariyer yok statü diye saçma sapan düşüncelerim YOK olaya geri dönelim o akşam ben çok anlayamadım bozulduğunu sabah kalktığımızda olayı anladım yanına gittim canım karıcım yemin ederim şaka amaçlı söyledim niye bu kadar bozuldun lütfen böyle yapma dedim bu konuda bana şaka yapma çok sinirliyim gibi laflar etti yani öyle geçiştirdik o günü ertesi günün akşamı çiçek aldım maalesef etki dahi etmedi (kendisi tusu kazanamayınca üzülmüştü ama ben şakasına söyledim ve yani alt tarafı bir sınav ve hayatın sonu değil) ben biraz yumuşamış diye düşünerekten dün gece yanına gidip beraber olmak istedim bana çok sert tepki gösterdi aklın fikrin bilmem ne taraflarında dedi biraz şok geçirdim ama bir şey demeden yattım bu akşam ise olay 2-3 saat önce gerçekleşti salonda dizi izliyordu yanına gittim bebeğim naz yapma dedim asla sert bir şekilde olmadan kolundan tutup kucağıma aldım beni bırak zorla sahip olamassın diye bağırdı odaya gitti arkasından gittim gittiğimde yastığım kapıdaydı 🥲🥲 şu anda salon koltuğunda kara kara düşünüyorum ben ne yapacağım nasıl gönlünü alacağım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTaze gelin daha olur öyle alınganlıklar sen olgun davran bırak siniri geçsin acele etme. İster istemez kafaya takıyordur sende üstüne şaka yapınca daha çok kafaya takmıştır. Kadınlar bu tarz şeylerde kendilerini güçsüz hissediyor sende art niyet olmasa dahi alınganlık göstermesi yapıları gereği normal. Zamanla alışacaktır daha yenisiniz. Güzel bi akşam yemeğine çıkart açık havada sahil vs bir yürüyüş yap kendini ifade et ve onu rahatlatacak şeylerden kariyer vb şeylerin senin için öneminin olmadığından bahset. Şartlar ne olursa olsun ona özel olduğunu hissettir.
03 Yorumla
Soran+1 yılTavsiye için teşekkür ederim yarın bunu deneyeceğim umarım fiyasko yaşamam
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım huzurunuz daim olur 👍
Soran+1 yılAmin. Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Abi evli falan değilim ama bence yalnız olduğu bi zaman ona dokunmadan ve yanına oturmadan seni görebileceği ve duyabileceği bieyere otur ve onunla bu konuda konuş başlarda ona sürekli hak ver ve daha sonra yumuşamaya başlayınca neden böyle olduğunu söyle ona belkide en sonunda güzel bir hediye ile mutlu olur :) inşallah aranız düzelir
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🥲
+1 yılÇok hassas noktadan girmişsin karın gayet haklı bence, biraz yumuşamasını bekle sonra sürprizler ve karşına alıp konuşup bir daha gereksiz şakalar yapmayacağını söyleyerek felan affettirebilirsin. Senin mesleğin ne merak ettim sen de mi doktorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılYorum için teşekkürler sorunu halettik 🙂 evet ben de doktorum
- +1 yıl
Yaa nasıl hallettiniz merak ettim :)
Soran+1 yılHangi kadın altın kolye sevmez 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Senin için önemsiz olabilir ama onun için belki çok önemli bunuda düşünmen gerek. Zamana bırak ama ipleride elden koparma
00 YorumlaRomantik akşam yemegi ve kucuk bir hediye ile halledwrsin jdjdj
01 Yorumla
Soran+1 yılYani o kadar kolay gibi gözükmüyor ama ulan şu halime bak ya gecenin bilmem kaçı bu site de ne anlatıyorum
+1 yılÜstüne gitme düzelir illa
14 Yorumla- +1 yıl
@Hexreborn yo ağlamam tam tersi sinirliyken üstüme gelinmesini istemem
Soran+1 yılÜstüne gitmek gibi bir amacım yok yeter ki gönlünü alayım
- +1 yıl
Gönlünü alman için onun yumuşaması lazım
+1 yılabartiyor bence sanki ucunda ölüm var
00 YorumlaTut saçlarından yatağa at
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla o topa daha girermiyim ben
- +1 yıl
tecavüz olur :)