İlk gün kendimi tutamadım dedi hatta bana saldırdı gibi bişey oldu otuturken, ama ben daha ilk günlerde bunu yaşamak istemiyorum o görüşmeden sonra bir daha görüşmek istemediğimi söyledim özür diledi kendimi tutamadım falan dedi tanıdıkça nasıl biri olduğumu öğreneceksin ben sana sadece cinsellik için yaklaşmıyorum bi sıkıntın derdin olduğunda maddi manevi her zaman ynında olacağım dedi dedi kaç gündür görüşmek istiyor gitmiyorum hedi falan aldım diyor yarın görüşmek istiyor böyle şeylere bu kadar soğuk bakma artık normal bişey diyor herşeyimi sana göre yönlendiririm nasıl istersen diyor ne yapmalıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zevk aldinmi peki. sana kötü hossettirmis bu durum ama sen ciddi bir ilişki dusunmuyorsan FB tarzi istiyorsan bir şans daha verebilisin dikkatli sekilde
Hayır ben ciddi bişeyler istiyorum takılmalık istemiyorum
Bunu soyledinmi kendisine ve sen bakire değildin degilmi bunu biliyordu
Hayır bilmiyordu
Tanıştık 3 gün sonr buluştuı bunlaro konuşmadık
Yani bildiği durumda bunu fırsata çevirmiş olmalı. madem böyle bir hadsizlikk yaptı affetme. zaten bu davrabisindan dolayı kanın isinmamis olmalı. cinsel olarak nasıldı bulmiyorum ama duygusal olarak seni mutsuz eder kesin
Hım pardon şimdi gördüm bilmeyerek mi yapti bunu budaha pis bişey korkunç.
Buluşmak istiyor bir ilişkide bunların önemi yok ben sana sevgimi ilgimi yine göstereceğim her şey cinsellikten ibaret değil bunu yaşadık diye sana sevgim ilgim azalmz ben senin hep yanında olacağım diyor yarın görüşmek istiyor eğer eve gidelim derse istemediğimi söyleyeceğim ısrar ederse ve ters tepki verirse direkt ayrılacağım yanından
Manipülasyon yapiyor eğer bilmiyorsa zaten bu bir tecavüz girişimi zaten
Napıyım peki?
Gitme bence bırak
Saldırdı gibi bir şey ne zorla yaptıysa hayatını karartman gerekmiyormu
Hayır ilk ilişkimi onunla yaşamadım ilk sevgilimle yaşamıştım ondn önce uzun ilişkim oldu
Bakire olmamanın bir önemi yok saldırdırmak nedir ilk günden
Görüşmeyim yani
Kendine bu hakareti layık görmüyorsan görüşne kendine cinsel yönden hakim olamayan hiç bir yönden olamaz
Istemedin diyelim niye evine gittin, şimdi yeniden evde buluşalım deme ihtimali var diyorsun
sarılmak size göre cinsellik mi
Saldırdı yazdım
ilişki yaşandı mı
Evet
kötü olmuş
bu saatten sonra ilişki yaşamak istemiyorum dersen de o kaçar
neden ilişkiye izin verdin
sen istemesen asla içine giremez.
Evdeydik normal sarılıyordu sonra üstüme gelip saldırdı yemin ederim kaç defa söyledim istemiyorum kalk üstümden diye beni rahatlat ağrı çekiyorum flan dedi yani zorla oldu kalkmaya çalıştım bırakmadı
yahu yalana dolana gerek yok
siz istemedikçe o sizi soyamaz üstünüzü başınızı yırtması gerek
siz bacakları kitleyince o asla içinize giremez.
bu süreçte de çığlık atığ etraftan yardım alabilirsiniz
siz kendiniz de istemiş razı olmuşsunuz
boşverin hikaye anlatmayı yahu
Peki ne yapmlıyım?
olan olmuş. istiyorsan adamı evliliğe yönlendir istemiyorsan bitir
Ayrıl ilk günden saldırmak nedir mk
Özür diliyor ben sadece bunu düşünmüyorum bunu yaşasak bile her anlamda yanında olacağım seni bırakmayacağım diyor
Ayril
Yarınki buluşmaya gitmeyi düşünüyorum ama evde buluşmak istemediğimi söyleyeceğim eğer buna tepki verirse ayrılacağım yad yine bana bu şekilde yaklaşırsa ilk gün bişey yaşadık diye ben onunla dah tanımadan bişeyler yaşamak zorunda değilim
Yok artık ya