Cinsel Yaşam Seks deyince aklınıza ne geliyor? TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Seks deyince aklınıza ne geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. seks gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ruhların ve bedenlerin bütün olup arzu ve isteklerini birbirine dokunsal ve işitsel şekilde aktarması. 2 3 Yorumla TheManInGYM 1 yıl biraz daha detay vermek gerekirse? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne soylene bilir başka bence güzel acikladim Yorumla TheManInGYM 1 yıl tanımdan çok. neler hissettiğin aslında Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kardeş yaşın da küçük değil ki neye söylendiğini açıklayalım. konu başlığında yazıyor zaten neyini sordun anlamadık ki 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Memleket meselesi gelir :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Cinsel rüyalarım geliyor aklıma.. 1 34 Yorumla Bubifake24 1 yıl Rüyalarda buluşuruz şarkısı gibi :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Bubifake24 ne alaka yav kgjk Sadece aklıma geleni söyledim o kadar Yorumla Bubifake24 1 yıl HmmmOk:) Yorumla TheManInGYM 1 yıl nasıl rüyalar görüyodun? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu şekilde rüyalar jgjk Yorumla TheManInGYM 1 yıl dfgdgdgdg Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şaka makaNormal cinsel rüyalar işte uyandığımda beni ıslatan cinsten Yorumla TheManInGYM 1 yıl anlatmanı istesem anlatır mısın? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır bana Özel çünkü onlar kusura bakmayın Erkeklerde nasıl cinsel rüyalar görüyorsa bizde de öyle kısacası onu demek istedim Yorumla TheManInGYM 1 yıl en son ne zaman gördün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 hafta önceydiHiç beklemediğim zaman görmüştüm (libidom düşük olduğu sıralarda) Yorumla TheManInGYM 1 yıl libidon birden tavan yaptı mı :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi o gün baya zorlanmıştım bastırmakta Maalesef jgjk Yorumla TheManInGYM 1 yıl mastürbasyon yapmadın mı uyanınca Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır zaman uygun değildi Duş almıştım sabah o kadar Geçiştirmeye çalıştım bütün gün Yorumla TheManInGYM 1 yıl bütün gün ıslak mı gezdin :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır uyandığımda baya ıslanmıştım o kadar Ama gün boyunca ıslanmamaya çalıştım tabiki jgjk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani isteğimi kontrol altına alıpBastırabilmiştim neyseki Yorumla TheManInGYM 1 yıl siz kızlar ıslansanızda saklayabliyosunuz. biz erkekler sertleşmeyi saklayamıyoruz :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O da sizin dezavantajınız jgjk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah kolaylık versin umarım size de bu açıdan Yorumla TheManInGYM 1 yıl bastıramadığın zamanlar oldu mu isteğini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazen Ama çoğunlukla bastırıyorum ve alıştım da Yorumla TheManInGYM 1 yıl rüya dışında ne yükseltir libidonu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Moanlarım.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve fetişlerim tabiki Yorumla TheManInGYM 1 yıl ne tür fetişlerin var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya böyle bana seksi gelen şeyler işte Yorumla TheManInGYM 1 yıl onu merak ediyorum işte. siz kızlara neler seksi gelir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genelleme yapamam kiKadından kadına göre değişir hoş Bana göre Damarlı eller kollar ve şey Adem elması Dolgun dudak Seksi geliyor Benim fetişlerim bunlar Yorumla TheManInGYM 1 yıl anladım. güzel :) rüyalar dışında ne sıklıkta mastürbasyon yaparsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aylık yapıyorum Çoğunlukla isteğimi bastırırım Yorumla TheManInGYM 1 yıl Güzel sohbetti teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla
Bayanxtehlikeli Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Seks geliyor 1 4 Yorumla TheManInGYM 1 yıl çok açıklayıcı oldu Yorumla Bayanxtehlikeli 1 yıl Msskks teşekküret bari Yorumla TheManInGYM 1 yıl teşekkürler :) Yorumla Bayanxtehlikeli 1 yıl Rica ederim Yorumla
ssude242_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yükseldiğim kişi 😻 0 1 Yorumla TheManInGYM 1 yıl kimmiş o :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
seks gelir
Ruhların ve bedenlerin bütün olup arzu ve isteklerini birbirine dokunsal ve işitsel şekilde aktarması.
biraz daha detay vermek gerekirse?
Ne soylene bilir başka bence güzel acikladim
tanımdan çok. neler hissettiğin aslında
Kardeş yaşın da küçük değil ki neye söylendiğini açıklayalım. konu başlığında yazıyor zaten neyini sordun anlamadık ki
Memleket meselesi gelir :)
Cinsel rüyalarım geliyor aklıma..
Rüyalarda buluşuruz şarkısı gibi :)
@Bubifake24 ne alaka yav kgjk
Sadece aklıma geleni söyledim o kadar
Hmmm
Ok:)
nasıl rüyalar görüyodun?
Bu şekilde rüyalar jgjk
dfgdgdgdg
Şaka maka
Normal cinsel rüyalar işte uyandığımda beni ıslatan cinsten
anlatmanı istesem anlatır mısın?
Hayır bana Özel çünkü onlar kusura bakmayın
Erkeklerde nasıl cinsel rüyalar görüyorsa bizde de öyle kısacası onu demek istedim
en son ne zaman gördün
1 hafta önceydi
Hiç beklemediğim zaman görmüştüm (libidom düşük olduğu sıralarda)
libidon birden tavan yaptı mı :)
Tabi o gün baya zorlanmıştım bastırmakta
Maalesef jgjk
mastürbasyon yapmadın mı uyanınca
Hayır zaman uygun değildi
Duş almıştım sabah o kadar
Geçiştirmeye çalıştım bütün gün
bütün gün ıslak mı gezdin :)
Hayır uyandığımda baya ıslanmıştım o kadar
Ama gün boyunca ıslanmamaya çalıştım tabiki jgjk
Yani isteğimi kontrol altına alıp
Bastırabilmiştim neyseki
siz kızlar ıslansanızda saklayabliyosunuz. biz erkekler sertleşmeyi saklayamıyoruz :D
O da sizin dezavantajınız jgjk
Allah kolaylık versin umarım size de bu açıdan
bastıramadığın zamanlar oldu mu isteğini
Bazen
Ama çoğunlukla bastırıyorum ve alıştım da
rüya dışında ne yükseltir libidonu
Moanlarım..
Ve fetişlerim tabiki
ne tür fetişlerin var
Ya böyle bana seksi gelen şeyler işte
onu merak ediyorum işte. siz kızlara neler seksi gelir
Genelleme yapamam ki