sert seks te sizce kadın ne yapmalı erkek ne yapmalı
sert seks in çok zevkli olduğunu duydum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
sert seks in çok zevkli olduğunu duydum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
ilişkinin her türlüsü güzeldir. insanların zevkleri çok farklıdır. sert seks diğerlerinden güzeldir demek yanlış olur.
en güzeli dalgalıdır. bir an sert bir an soft sakin yani kısacası karışık ızgara iyidir.
sert seks sağlık için sakıncalı kalbi yorar ve çok çabuk biter. en güzeli bol sevişmeli soft olandır tadını çıkara çıkara doyasıya ve uzun süreli
bütün hareketler sert olmalı. öpüşürken okşarken. Mesela erkek kadını öperken saclarından tutup yapışmalı duduklarına. Kalçalarını avuclayıp şaplak atmalı. ilişkiye girerken dibine kadar kökleyip. Vurdukca t. şşakları şap şap ses çıkarmalı. Ve burada yazamadıgım bir sürü şey
Keşke gizli Olmasaydın da mesajlaşsaydik
sert ve hızlı hareketlerle sexi daha ileriye taşımak arzuları doruklara çıkarmak. daha şehvetli orgazm yaşamak. hatta bulutların üzerinde olmak. yeterlimi canım.
yaşamak istiyorum
sert sexi bence erkek yapar
t*şakları şaplayınca memelerim fırlayıp gidecek kadar serrrrrrrttttttt :))
Gel benl all
Cevap
27Cevap
Altına alıp boynundan doğru sarılıp kollarınla kendine çekerken alttan da dibine kadar sokacaksın, hem çekecek hem kökleyeceksin, beliyle kıvranmalar yapmaya başlarsa hızlanmanın tam zamanı, dibine kadar sert sokarken her darbede klitoresi de okşarcasına altan yukarı bastırarak girecek, belinden sarılıp kendine çekecektir, boşalma anında da devammm sonra mayışıp kalır zaten kolunda..
Bonnie R. yaz her yeri dövmeli bir kadın efsane bu işte. Hayranıyım biraz ders alabilirsin bundan çok az kadın var :D
Partnerimi domaltip saclarini avcuma dolayip saclarindan ceke ceke kalcalarini kasiklarima vurmak vurdukca tassaklarima caepma seslerini duymak diger elimle memesini avcuma alip patlatircasina siktirmak geliyor...
Şöyle birini bulsam hemen evlenicem
Tirnaklarini sirtina geçir partnerinin.. Ve herşeyi ona birak.. Saclarini ceksin.. İstediği pozisyona getirsin seni.. Vura vura becersin.. Anlarsin..
erkek mi herşeyi yapıyor ben sadece saç çekip cırmaliam
Sert derken o bir kiskirtip azdirmak sozcugu gibi daha hircin sevisip daha hircin doruklarda sikismek gibi algilayabilirsin
burada oğlancı arkadaşlar mevcut sana yardımcı olsunlar ::)
Hızlı sert güç. kullanılan bağırmalı küfür. içerikli. ve tokat ısırma. tarzı. şeyler. olan. seks. belini. kırarım
Çatır cutur patir kütür
derken açarmısın biraz
birleşmedemi seri olacak hızlı olacak
teşekkür ederim
kalçalara tokat göğüslerin ucunu kopartacak gibi sormak vajinaya daha sert girmek mm harika..
Sert seks gelince akla ben gelirim tabiki, o girişlerim inletmelerim
tecavüz eder gibi işte ayrıca arkadan da girer işin içine
bir ara anlatırım gerektiği yerde bende sert oluyorum deneyim war yani..
Sert ve sürekli hızlı bir sekilde girip cikmak sonuna kadar zorlamak ve kalca sirt yüze tokat atmak
bir erkegin beni sıkıca kavrayio koklemesi geliyor
Kıçına vurmak geliyor aklıma aklıma getirdin gece gece.
Partnerimi delirtircesine bağırtarak zevk vermek.
Buraya feyk atmamayla başlayabilir
Yatakta kadinimi parçalamak geliyor.
:D saç kurutma makınesını sokma geliyor :d:D:DD:
ohaaa
Yasiyacak birin var mi peki
yaptığın herşeyin 5 kat daha fazlası demek
burada anlatilmaz ozel at
Caninin yanmasi demek
ısırmalı , tokatlamalı falan
nereleri ısırıp tokatlanır
kız arkin sert seks mi istiyo kanka , anlatsana birzzz
Yaşatacak biri yok mu hayatında?
şak şak sesleri duyar gibiyim
baglanmak :d
evli misin?
evet
sende mi sert seviyorsun:)
evet sert istiyorum
çok acımıyor mu canın?
seks yapmadın sanırım harika oluyor sert girişler kalçaya tokat atılması kaba etlerinin yoğrulması harika birşey
hem evlisin hem seks yapmadım diyorsun?
sen seks yapmadın sanırım dedim
ben seks yaptım hemde en kralını
o halde nasıl yapıldığını niye soruyorsun yorumlarda hiç seks yapmış biri sormaz böyle sorular?
soru baya eski o zamanlar seks yapıyordum ama kocam çok nazikti sekste biraz hayvanlaşmak gerekiyor öğrendi şimdi harika bir erkek
nazikken neden hoşlanmıyordun ki?
nasıl öğrendi yani:)
sen zorla adama hayvanlaş mı dedin?
acı olmamalı bence
Saçmalık sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar