Sanırım hangi uzun ilişkisi olana sorduysam aralarında nu*e felan geçmiş uzun ilişkiler hep bu yüzden mi uzun sürüyor uzun ilişkisi olupta aralarında cinsellik tarzı şeyler geçmeyen kişiler var mı oldumu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlişkinin evreleri vardır. Her olay her evrede yaşanmaz. Sırası ve yaşanma süresi önemlidir. Eğer nude evresine çok hızlı geçerseniz sıkılmalar olacaktır ilişkide. Yavaş geçerseniz de monotonlaşma başlayacaktır. Bunun zamanını ilişkinin akışı belirler. İki tarafında birbirinden emin olması lazım. Cinsellik olmadan ilişki yürümez, çok olması da ilişkide umursamazlığı arttırır.
02 Yorumla
Soran1 yılBence seven insan istemez bana göre seven kendi istekleri için istiyordur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYani 6 senelik ilişkim var bir kere bile nude atmadım ama cinsellik var yani 6 sene çocukla kanka mı olayım? O yüzden yeteri kadar güven varsa yanlış bişey değil bence ki biz sevgili olduktan 1.5 sene sonra cinsellik yaşamaya başladık bu sürede nude falan hiçbir şey olmadı. Arkadaşlarım da bu şekil açıkçası
03 Yorumla
Soran1 yılE cinsellik yaşadıysan nudeye ne gerek var ki
Cevap sahibi1 yılDemek istediğim şu istemeyen istemiyor o cinsellik yokken bile istemedi 1.5 sene az bir süre değil
Soran1 yılAnladım olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik yaşanmayacaksa kısa sürede karar verip evlenmek lazım. Öyle 2 yıl, 3 yıl cinsellikten mahrum halde ilişki olmaz.
00 Yorumla Zor ya en azından nude falan olmasada sevisne öpüşme falan olur.
01 Yorumla
Soran1 yılOlabilir
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. İlgi alaka sevgiyi gösterme hayatı paylaşma gibi şeyler önemli digerleri aparatif
05 Yorumla
Soran1 yılYa zaten böyle olması gerekiyo ben ciddi ilişki düşünüyordum ama böyle şeyleri duyunca acaba böyle mi diye bir sorgulamak istedim
Soran1 yılÇok az
Soran1 yılDoğru ne yazikki
Gizli Üye(18-24)1 yılNude attığı için uzun sürüyo tabiki ama o ilişkiler eninde sonunda biter. Erkek o kızı nude içn kullanıyo.
03 Yorumla
Soran1 yılBende onu fark ettim nude attigi için uzun sürüyormuş bir arkadaşımdan duydum kız atmayı bırakınca ilişkisi bitmiş
Cevap sahibi1 yılKızları kullanıyo şerefsizler. Kendinizi kulkandırmayın.
Soran1 yılYok benim uzun ilişkim olmadı da ama bu dediğin şeye şahit oldum nude yüzünden onunla devam etmiş 3 sene kız atmayinca engellemis
1 yılKalite kontrol önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Paylaşılacak birşeyler olduğu sürece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Alakası yok
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum uzun ilişkisi olan kişilere sorunca öyle cevaplar aldim
1 yılN*ue nedir?
03 Yorumla
Soran1 yılÇıplak foto
- 1 yıl
Aboooo o ne kız
Soran1 yılİğrenç şeyler boş ver
Imkansiz.
01 Yorumla
Soran1 yılİmkansız derken
Gizli Üye(25-29)1 yılYalan bu arada
11 Yorumla
Soran1 yılOlabilir sadece bir kaç arkadaşım öyle dedi ondan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kime sorsam cinsel geçmişi var. Sizce ilişkiler bu yüzden mi uzun sürüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat