Cinsellik normalleşti mi?

Flört ettiğim adam ısrarla cinsellik konusunu güzelleme yaparak açmaya çalışıyordu. Yok seni hayal ediyorum, beraber olmak istiyorum gibi. Ben istemediğimi böyle konuşmaya devam ederse görüşmek istemediğimi söyledim. Bitirdik. 3 ay sonra tekrar yazdı. Ben pişman oldu ve benim şartlarımı kabul etti diye düşünürken adam bana, bak resmin bana ne yaptı, beni yıllardır mahvettin, iyice yüzsüz oldum, ne olur bana ne yaptığını göstereyim diye videosunu çekip atmış. Görmek istemiyorum , hayır dememe rağmen bana özel bölgesinin ereksiyon halinin videosu diye tahmin ettiğim videoyu attı. İzlemeden sildim direk. Her yerden de engelledim. Ama öyle içime oturdu, öyle oturdu ki anlatamam. Şikayet edemiyorum, çünkü kuyruk sallamasaydı ithamlarını duymak istemiyorum. Adama saydırasım var, ama kötü bile olsa iletişime geçmemi yanlış yorumlar mı? Bir de bu sexting muhabbetleri, özel bölge foto videoları size normal geliyor mu? Bende mi gariplik var? Hoşuma gitmiyor böyle yaklaşımlar. Acaba iyice normalleşti de ben mi çağ dışı kaldım? Sorunu artık kendimde aramaya başladım.

Cinsellik normalleşti mi?