KS de ki kızlar bile neredeyse artık tepkisiz kalıyorlar sizce bu normalleşti mi iyiden iyiye?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Özgürlük adı altında herşeyi normallestrmeye calisiolar tepki verince de İran mı Arabistan mı burası diolar. Müslüman bir ülkeyiz ABD dglz
Gel de buun anlat şeyda işte
Bu ülkedeki insanlara olan inancm sıfır benim ondan banane diyorm bnde napm
Her önüne gelen cinsellik yaşıyor tanısın tanımasın. Senin gibi düşünüyorum bende artık
İğrenç bnce bu cinsellik gbi özel bsi herkesle yaşayarak siradanlastrdilar🤦🏻♀️
Cinsellik yaşanacak ise bile sevdiğin birisiyle olacak zevk alacaksın da neredee işte
Sevgili olmak gbi bişey old o da
Sevgili olmadan yapıyorlar artık ya f*ck body olayları var ya
Evet maalesef
Normalleşsin bir zahmet, ayıplı olduğunu düşünenler üremesin.
Sonra KS de erkeklere laf ediyorsunuz ama
Sen konuyu yanlış anlıyorsun!
Yoo seks normal ise, Erkekler KS de bir kızla birlikte oldum sorusu sorunca Topa tutuyorsunuz!
Ben kişisel bir görüş belirttim mi? Kim ne isterse yapsın umurumda olmaz 😁
Bak kaç kişi katılmamış sana gördün mü dfgdfg
Evet onlar kim biliyor musun? Krem rengi pantolon baklava dilimli süveter giyen mümin kardeşlerimiz puhahaha
Puhahaha ulan ya sfsdfd benzetmeye bak :D Onlar senden benden daha fazla seks yapıyor ama knka sdfsd
Benim gibi düşünen diğer kızların görüşlerine kimse bir şey yapmamış, ben günah keçisi seçilmişim 🤣🤣 bu ne onore edilmektir böyle dedirtti 😂
Evet işte bana gelince bi namuslu oluyorlar 😂
Gizli değilsin ya yükleniyorlar sana sdfsdfsd
Sende epey tecrübelisin knka anlaışılan dgdfgf
Asalak konusunda mı? (Gebertirim seni bak)
sfsd yok knka Seks konusunda sdfsd
Hala açık görüş yazıyor mlll kaybol olm🤣
Kapalı görüşleri sevmem sfdsf Açık sözlü olmak candır sdfsdfsd
Tecrübeli arıyorsan biraz gez sen illa ki bulursun ederini olm
Bir şey aramıyorum olum ben ne arıyacam sdfsdf :D Çıldırdı kadın ya
Cinsellik zaten normal bisey
Evlilik dışında yapılması da mı normal knka D
Ona karışmam herkesin kendi hayati
Anormalmiydi ki eskiden? 🙄
Size göre evet
Normal değil miydi zaten
Önceden değildi. Böyle ayıp diyorsunuz ya siz genel de
Ee normal değil miydi zaten
Eskiye göre normalleşti
Zina normalleşmesi kıyamet alameti.
Aha b*ku yedik :D
Yemiyek :))
Eğer sen yapmaz isen sorun olmaz gelmez belki knka :D
Dünya benim gibiler sayesinde dönüyo ztn kanka merak etme ama sizin sonunuz uzak değil 😂
Şaka bi yana Allah ıslah etsin tüm şeytanlaşmış kişileri ıslah olmazsalar da yok etsin.
:D Kanka bizim sonumuz yakınsa senin de yakındır ayrım mı var burada sdfsdf :D Kuruyup gitse de vermiyecem diyen kadın geldi aklıma şimdi sdfsdfds
Sonunuzun gelmesi için kıyametin kopmasına gerek yok kankss 😂 Her önüme gelene vermicem evet 😍
Başka nasıl gelecek kız sonumuz sdfdsfsd :D Senin gibi düşünenleri evlenince tutamıyoruz ya sdfsdf
Helak mesela :)) Ya sende ne çelişkili konuşuyon bi normalleşti diyon bi normal diyon anlamadım bişey. Normalse neden kimse bakire olmayan birini kabul etmiyo?
Aşırı normalleşmesine karşıyım ben Şöyle ki aynı anda 3 kişi ile yapan var. f*ck body dedikleri olay var abarttılar yani Önceden genel evler vardı paralı şimdi millet bedava yapıyor. ABD Helak olurdu öyle olacak olsaydı ya :D Bakire olmayan birini neden kabul etmiyorlar basit 40 50 kişinin yaladığı bir dondurmayı ağzına almak ister misin
İşte bende onu diyorum ister bi kişiyle yap ister yüz kişiyle hepsi aynı yola çıkıyo ZİNA oluyo normal değil. Ayrıca hiç değer sevgi kalmamış o olmazsa o diye diye millet birbirini kullanıp ortada bırakıyo hiçbir artı yönü yok yani
Kadınların da Erkeklerin de bu işine geliyor işte Evlenmeden İstediği her şeyi her kadınla yapıyor Arkadan yapan bile var anlaşılmasın diye
Ahlaksız kadınların ztn umrunda olmaz ama ortada bırakılan bi sürü pişman olan kişi oluyo zina her şekilde sonu hüsran bişey. Çok sevsende ciddiyiz desen de yapmamalısın hiçbir şeyin garantisi yok ki zina bu kuranda yaklaşmayın bile deniliyo millet ooooo neyse herkes bildiği yoldan gitsin napim.
Kızdırmayın bu kızı sevdim görüşlerini :D
Bi an kaptırdım kendimi 😂 tsk ederim 🤗
Tam evlenilecek hatun seni bulup istemeye gelebiliyor muyuz sdfdsfd
Hahah maalesef bende aşk acısı çekiyore sjsbsjs
Ne ara ayrıldın da aşk acısı çekiyorsun :D Ben en son 4 5 yıl önce çektim. Şimdi işlerden acı macı vakit kalmıyor sdfsdf
Biliyo musun beni cinselliği kabul etmedim diye terk etti 😥 1 yıldır bu acıyı çekiyorum çok sevmiştim hissizleştim artık hiç iyi değilim gerçekten 😓
Anlatmak istersen takip at konuşalım istersen, iyi gelir için rahatlar
Normalleşti atı alan üskidar'ı geçer oldu
anormal mi ki
Ulan hepiniz aynı konuda mı sözleştiniz
hshdhshdhd yok hayir da cinsellik hep normal bisey degil miydi zaten beynim yandi
KS Kızlarına göre ayıplı bir şey ya onu demek sitedim
Evet