Cinsel Yaşam Orgazm olduktan sonra neden acıkılır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Çok acikiyorum deli gibi bisiler yemek isteği oluşuyor Orgazm olduktan sonra neden acıkılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bende de ya saniyede ağlama tutuyor ya da uyuya kalıyorum hemen uyku bastırıyor anlamadım bende mi sorun var 3 7 Yorumla benjjj 1 yıl Aglama neden yaparken kendini suclu mu hissediyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum ki bitmesiyle benim ağlamamin başlaması bir oluyo aynı saniye deli gibi ağlıyorum suçlu hissetmekten değil gibi Yorumla benjjj 1 yıl Hüzün kaplıyor mu içini ağlamak üzüntü mü veriyor sana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet öyle hissediyorum Yorumla benjjj 1 yıl Yaparken her sey güzel ama değil mi hiç sorun yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani kısmen yok Yorumla benjjj 1 yıl Detaylı konusalım mı yazar mısın Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl sanırım enerji kaybından dolayı acıkılıyor, insanlar evlendikten sonra kilo almasının sebebi bu olabilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Cinsel ilişki sonrası hep pizza söylediğimiz icin pizza görünce libidom artıyor artık 😂😂 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Senin durum iyi bende hiç bitmesin güneşin doğuşuna şahit olayım istiyorum 1 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl O an harika oluyorsunuz ya 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Acıkınca 😬 Yorumla Board-Tennis 1 yıl Yok orgazm anında 😅 Yorumla Soran 1 yıl Hee anladım Yorumla Board-Tennis 1 yıl Sanırım tecrübelisin? Yorumla Soran 1 yıl Ne konu da 🤣 Yorumla Board-Tennis 1 yıl Fan fini fin fon işte müsade varsa merak ettiğimi sorcam Yorumla Soran 1 yıl Sor Yorumla Board-Tennis 1 yıl Burdan değil ama işte Yorumla
Derinlik_Sarhoşluğu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Verelim Pizza siparisi? 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Hayır demem Yorumla Derinlik_Sarhoşluğu 1 yıl Iyi en azindan romantizm isteyip de mutfaga göndermedin Yorumla Soran 1 yıl HahhA yemek olsun da nasıl olursa olsun 🤣🤣aç ne anlar romantizm den Yorumla Derinlik_Sarhoşluğu 1 yıl hahahah bunu adama söyleme tazesinden sosis koyar agzina Yorumla Soran 1 yıl Hahjaa oda olur Yorumla Derinlik_Sarhoşluğu 1 yıl Sana iyi eglenceler o halde <3 :) Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Soran 1 yıl Prense bayılırım Yorumla Derinlik_Sarhoşluğu 1 yıl Giray ile geç tanistik ama umarım uzun süre bu kalitede ilerler. Şu ana kadar izlediğim bütün işleri muazzam.Karşılaşmalar geçen hafta başladı.Izledin mi? Yorumla Soran 1 yıl Yok onu izlemedim Yorumla
RichieRich34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kan şekeri düşüyor, oda açlık hissiyatı verir 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Enerji harcadığın için 1 0 Yorumla
Doktorunuz1989 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Serotonin etkisi Çok normal 1 0 Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Okadar enerji harcanıyor normal 👍 1 0 Yorumla
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% 1 yıl Harcadığın enerjiyi geri istiyor BEDENIN 1 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Orgazmla alakası yoktur ben de açım 1 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende çok yapınca uyku yapıyor 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fena enerji harciyosun belli ki :) 1 0 Yorumla
Modjoe Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Enerji toplamak gerekiyo 😊normal 1 6 Yorumla Modjoe 1 yıl teşekkür Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla Modjoe 1 yıl Çok tatlısın Yorumla Soran 1 yıl Sağol 🤞 Yorumla Soran 1 yıl Neyi Yorumla Modjoe 1 yıl Tabi istersen Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yorgunluk 1 0 Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı. Bende 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet bende de oluyor 4 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kilo lumusn peki Yorumla Soran 1 yıl Yok değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zayıf sin sende benim gibi Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende iştahım açılsın diye vibrator kullanıyorum kumandalı. Çok iyi geliyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bende de ya saniyede ağlama tutuyor ya da uyuya kalıyorum hemen uyku bastırıyor anlamadım bende mi sorun var
Aglama neden yaparken kendini suclu mu hissediyorsun
Bilmiyorum ki bitmesiyle benim ağlamamin başlaması bir oluyo aynı saniye deli gibi ağlıyorum suçlu hissetmekten değil gibi
Hüzün kaplıyor mu içini ağlamak üzüntü mü veriyor sana
Evet öyle hissediyorum
Yaparken her sey güzel ama değil mi hiç sorun yok
Yani kısmen yok
Detaylı konusalım mı yazar mısın
sanırım enerji kaybından dolayı acıkılıyor, insanlar evlendikten sonra kilo almasının sebebi bu olabilir
Cinsel ilişki sonrası hep pizza söylediğimiz icin pizza görünce libidom artıyor artık 😂😂
Senin durum iyi bende hiç bitmesin güneşin doğuşuna şahit olayım istiyorum
O an harika oluyorsunuz ya
Acıkınca 😬
Yok orgazm anında 😅
Hee anladım
Sanırım tecrübelisin?
Ne konu da 🤣
Fan fini fin fon işte müsade varsa merak ettiğimi sorcam
Sor
Burdan değil ama işte
Verelim Pizza siparisi?
Hayır demem
Iyi en azindan romantizm isteyip de mutfaga göndermedin
HahhA yemek olsun da nasıl olursa olsun 🤣🤣aç ne anlar romantizm den
hahahah bunu adama söyleme tazesinden sosis koyar agzina
Hahjaa oda olur
Sana iyi eglenceler o halde <3 :)
Teşekkür ederim 🙏
Prense bayılırım
Giray ile geç tanistik ama umarım uzun süre bu kalitede ilerler. Şu ana kadar izlediğim bütün işleri muazzam.
Karşılaşmalar geçen hafta başladı.
Izledin mi?
Yok onu izlemedim
Kan şekeri düşüyor, oda açlık hissiyatı verir
Enerji harcadığın için
Serotonin etkisi
Çok normal
Okadar enerji harcanıyor normal 👍
Harcadığın enerjiyi geri istiyor BEDENIN
Çok enerji harcanıyo tekrar enerji toplaman gerekir ondan
Orgazmla alakası yoktur ben de açım
Bende çok yapınca uyku yapıyor