AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
yok öyle yağma her şey eşitmiki bunda eşitlik istiyorsun
Ne esit degil
mehir isticek misin evet boşanırken nafaka isteyecek misin evet eee karşılık e benim vajinam var
Bu saydiklarinin cinsellikle ilgisi yok
ama ilşki ile ilgisi var sen ne için şimdiye kadar kendini korudun
Hem dini acidan hemde bu anın özel birine ait olmasini istedigim icin
özel biri yani evleneceğin kişi mi
Evet
o zaman dediğime geldin ya da daha kötüsü sen kendini korumadın önüne o fırsat çıkmadı
@digitalruh bu kadar da dar zihniyetli biri görmedim yemin ederim
@nemünoseboo rahatladın mı çocuğum hakka gelince dar zihniyetli olduk
@digitalruh az önce boş boş mehir midir nedir maddi bişeyler saçmaladın hak savunuyorum dediğin şey de bu şeyin karşılığı nxjdjdhjdjd. Herkes sen gibi evliliği karşılık amaçlı yapmıyor abi hakkını (!) başka yerde savun
@nemünoseboo sen niye salça oldun ki senin düşünce yapın mehri bilmemekle zaten ortaya çıktı soruyu soranla tartışıyoruz ve ayırca kadınların bu konuda ne kadar iki yüzlü olduğunu vurguladım ben bu konuda gerekirse dini bile alet ediyorsunuz
@digitalruh yazdığın şeyin hepsi birbiriyle alakasız yok din yok iki yüzlülük yok mehiri bilmiyor vs boş yaptın kısacası. Verdiğin maddi şeyin karşılığı olarak cinsellik demedin mi , dedin. Tartışmaya bile kapalı, daha fazla konuşma bence yakında dicek bişey bulamadığın için metafiziğe bile girersin. Hakkını savunmakta başarılar ndjdnd iyi günler
@nemünoseboo benim cevabımı bir oku yahu önce bir oku sonra gel bana boş feminizim kas
kafana göre konuyu yorumlama biraz mantık çalış
Mantığı senden mi ogrencem bdnndjx karşılık olarak da ne isticek acaba malûm her şey karşılıklı hele evlenirken bxjxnxn
@nemünoseboo valla kanka bedeni karşılığı mehir isteyen biz değiliz
Mehirin ne için istendiğini bile bilmeyen biriyken gelmiş burada bana bilmiyor diyorsun. Evlilikle esc luğu birbiriyle karıştırma. Kimse senin vercegin mehirin için senle evlenmez, kadınlar satın alınacak bişey değil ne söylediğine dikkat et
@nemünoseboo kimsede senin vajinan için senle evlenmez . madem böyle bakıyorsun o zaman sen evliliği ibadet olarak yapıyorsun değil mi
Ne meraklısın iki de bı kızların organlarından bahsetmeye ya nasıl bı zihniyettesin iki kelimenden biri o. Ayrıca ibadet ne alaka hangi zamandayız kim kimle cinsellik için evleniyor Allah için. Öyle düşünen kişiler evlenmiyor, evlenmeden de öyle şeyler yapabiliyor çünkü. Benim bildiğim evlilik birini seviyosun diyedir, aile istiyosun diye öyledir. Ne biçim bı yokluktasın sen, parayla yapılan bişey olsaydı da kimse senin zihniyetini çekmek için katlanmazdi emin ol. Daha da cevap verme kusura bakma ama harbidne midemi bulandiriyosun artık boş düşüncelerinle
@nemünoseboo ablacım önce sen benim cevabıma salça oldun. ikinci biraz önce mehri savunuyordun ve ben mehri kötülüyordum güya ve ayrıca sen kimsin ki insanlar senin doğruluk algına göre evlensin ya bir git ne zamanının irfanını bilir ne dinini bilir ne toplumunu bilir gelir birde gelişi güzel insanlara saldırır
he dur şimdi laf anlatık olmadı taktir ettik olmadı o zaman senin hakkın şu
O kadar haklısın ki umarım senin gibi birini bulurum. Değerlisin
Haklısın ben de senin gibiyim o”ospu erkek istemem ıy şeyini keser tavada ızgara yapar ağzına sokarım valla
Hakkındır sen yaşamadıysan karşıdan da bunu istemen çok doğal
Haklısın kanka yaşamayan çok adamda var yoktur demeyenlere bakma. Herkes çakal değil
Haklısın ama nedense toy erkek istemiyorum
Ne toyu Allah aşkına en acemi erkek ile yatağa gir aslan kesilir sana yok öyle bişey
Harbi mi
Ben toy isterim ya sonucta zamanla ögrenir
Aynen öyle kanka bilmediğiniz neler var
Haklısın ama kimse geçmişini söylemez.
Anlasilir ama
Erkekte anlayamazsın
Kadında ise himenoplasti yaparsan anlamaz.
Adete denk getirirsen anlamaz kimse
sende oyleysen haklisin
Erkeğin beklentisi o yönde ise öyle
Herkesin kendi seçimi ve kendi hür iradesi.
Öyle bir adam bulamazsın.
Bu sitedekilere bakarak soyleme cok var
Site için demedim reeldede öyle yapmadım diyen adama inanma.
Neden bu ön yargı
Ben yapmadım reelde olsa sanalda olsa neden öyle kişi yok nasıl yapmamış kadin varsa erkek de var
Haklısın. Herkes kendi dengiyle olsun.
Nasıl yani salatalık da mı girmedi
Halklısn
Hakkın normaldir
Hakkın tabi
Hakkındır
Kesinlikle haklısın.
En doğrusu
haklısın
aynen bakir bul
Haklısın
Saygı duyarım