Bir erkeğin elini bacağımda gezdirirken hayal edince bile ıslanıyorum. Ne yapacağım ben? Hiç cinsel ilişkim olmadı ve fazla mastürbasyon yapmayan biriyim (bilerek yapmıyorum). Ama yine de olmuyor. Tavsiyeleriniz var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılYani odağını değiştir, farklı şeylerle ilgilen dışarıya çık evdeysen uğraşlar edin kendine yalnız kalmamaya çalış. Tabi bunları da yapmak için iradenin kuvvetli olması lazım gerçekten düşürmek istiyorsan. Ama bir de bu düşünceyle cinselliğe karşı kendini baskılayıp soğutma
113 Yorumla
Soran1 yılEvde uğraşlarım var zaten. Hobilerim ile vakit geçirmeyi seviyorum. Teşekkür ederim yorumun için 🙂
Cevap sahibi1 yılRica ederim bu tarz şeyler alışkanlık ve bağımlılığa dönüşebiliyor. Biraz psikolojiye bakıyor bu işin çözümü
Cevap sahibi1 yılNe kadar sıklıkla yapıyorsun mastürbasyon
Soran1 yılAyda 1-2 kez. Veya 2 ayda bir de olduğu oluyor. mastürbasyon sık yapmamaya çalışıyorum. Hiç sağlıklı değil
Cevap sahibi1 yılE iyiymiş o zaman aslında sen kendini frenleyebilen birisin gerçekten tebrik ederim. Sen libidodan değil libido senden korksun 😅
Soran1 yılYaa güldürdün 😄 teşekkür ederim. İşte şu çabuk etkilenmeyi de azalttım mı normal insan olacağım. Böyle hayatımı da zorlaştırıyor
Cevap sahibi1 yılKonuşsaydık çok gülerdin aklına da gelmezdi libido. Rica ederim. Ayrıca normal bir insansın zaten bu insanın doğası gereği olan şeyler sorun yok aslında
Soran1 yılBenim için biraz utanç verici de bir durum aslında. Psikolojik olarak suçluluk duyuyorum ister istemez. Malum, toplumun tabuları daha küçüklükten işlemiş beynime 😅
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum demek istediğini ve bu baskıları yaşadım. Ama sonra fark ettim bu benim hayatım ve bu kimseyi ilgilendirmez. Huzurlu ve mutlu olmak istiyorsan bu kadar kendini boğmaaaaa
Cevap sahibi1 yılBişey yok bişey yok
Soran1 yılHaklısın da işte ne bileyim. Bazı şeyleri bilsek de bilmek yetmiyor, pratik kısımda çuvallıyoruz 😅. Özel değilse tabii, sen ne gibi baskı yaşadın?
Cevap sahibi1 yılPratik kısmı zamanla olacak bir şey. Anlatrm eğer gelrsen
Soran1 yılBuradayım zaten 🤔
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. libidoyu neden düşürmeye çalışıyorsunuz. o bir enrji başka alanlarda da kullanabilirsiniz
eğer siz de libido nedir bilmiyor performans ile arzu ile karıştırıyorsanız öğrenin.
libido bir enerjidir. isekli arzulu olmakla karıştırmayın. farklı şeyler. siz isteğinizi zaptedin libido ile işiniz yok13 Yorumla
Soran1 yılPeki başka alanlarda nasıl kullanabilirim? Hobilerim vs. var ama bi etkisini göremedim pek
- 1 yıl
libido enerjidir
sporda kullanabilirsiniz
iş aktivasyonlarında kullanabiliriniz
istekli olmak farklı şey
siz istekli oluşunuzu libidoya yorumluyorsunuz istek farklı şey
şöyle anlatmaya çalışayım
mesela karnınız kazınır açlık hissdersiniz
bunu libido gibi düşünün
ama iştahınız olmaz karnınız kazınsa da yemek yiyesiniz gelmez. bu da istek durumu
bazen de tam tersi istek olur önünüze geleni yersiniz
yani demem o ki istek ayrı libido ayrı
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim 🙂
Yaşa bagli olarak bazen duygularını üç noktalarda yaşayabilirsin zamanla bu duygular düzene zaten giricektir gayet normal yani öyle çok sorun etme sadece Zamanla olması gerektiği duruma gelecek ve biraz farklı şeylerle ilgilenmeyi dene
12 Yorumla
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim yorumun için
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBir şeyler yaşamak iyi gelebilir sevişme vs. fakat siz buna karşıysanız odağınızı değiştirmelisiniz. Cinselliği düşündürmeyecek hobi ve uğraşlar edinin kendinize.
13 Yorumla
Soran1 yılHaklısın aslında. Zamanında hobilerime şu ankinden daha fazla vakit ayırdığımda biraz daha azalma olmuştu. Bu kadar kolay etkilenmek can sıkıcı...
- 1 yıl
Düzelir zamanla şu an boşluk dönemindesiniz normal.
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumun için
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılZamanla düşüyor biliyor musun. Bazen bir dönem oluyor ve havadaki rüzgardan bile için gıdıklanıyor. Ama zamanla dengeyi buluyorsun, ben buldum.
13 Yorumla
Soran1 yılUmarım ben de bulurum yaa teşekkür ederim yorumun için
- 1 yıl
Sana tavsiyem p*rno izliyorsan bırak. Azalt demiyorum, bırak. Çok etkiliyor.
Soran1 yılEvet gerçekten haklısın. Neyseki izlemiyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılhobin edin, spora basla..
mesguliyet gelmezse, hazlar yonetir.. duyguyu yonetebilmeyi ogren..
129 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler 🙂
Cevap sahibi1 yılama su an mastürbasyon yapma enerjindeysen o baska :) dermisim saka saka..
Soran1 yılŞu an o istek var da, zaten buna alışkınım. mastürbasyon konusunda düzene oturtabildim en azından...
Cevap sahibi1 yılduzen araligi?
Soran1 yılAyda 1 veya 2, bazen 2 aya kadar da çıktığı oluyor. Tabii şu an uzun zamandır yapmadım
Cevap sahibi1 yılyapmak istiyosun su anda o zaman..
Soran1 yılDoğal olarak 😅 yani dediğim gibi, bunu çok da sorun etmiyorum. Sorun, bu kadar kolay etkilenebilmem veya sıklıkla
Cevap sahibi1 yılo zaman gece baslasin :P
uzun ara tutku ile birlesirse..
masalsı bir yumusaklıkla baslar. beklenmedik bir anda, hayvansı bir vahsilikle devam eder. ivmesi artan bir ritm baslar. kirli sozcukler dolanır odanın icinde. sınırsız bir kendini bosluga bırakma hali baslar. usulca baslayan ve giderek dozu artan bir opusme hasıl olur. icine aldıgı penisi sıkıp sıkıp bırakacak kadar kendi tutkusu, kendi kalbi olan bir vajina, içine girdigi kadınlıga hukumdarlık yapacak , cılgına cevirecek kadar becerikli ve hatta kontrol edilemeyen, arzudan zonklayan edepsiz bir penis,
seksi bir bosalma aracı degil bir aclıgı doyurma olarak gorebilen, ogretilmisliklerden ve tabulardan sıyrılmıs iki gercek insan var olur o odanın icinde. hep bir sonrasında ne olacak diye merak eden ve gecilen her sınırda aldıgı zevkle yanıp kavrulan iki ilkel ve gudulerinin mahkumu, isteklerinden korkmayan iki karsı cins insan..
birbirine karısan nefesleriyle aynı anda, yakıcı bir sevkle bosalan ve sonrasında sessiz bir huzura; kırısmış carsaflar arasında kavusan, giderek normallesen nabızlarını ilk opusmelerinden daha da masumlasan opucuklerle birbirlerinin gogsunde dinlendirip, terden ısıl ısıl parlayan tenlerini seks kokan yatakta birbirlerine dolayıp, yavaş yavas vucutlarını sogumaya bırakan, tutkulu sevisen iki insan.. ic ice gecerler artık..
ruhları, kemikleri, terleri, organları ic ice gecmis iki insan olurlar. kalplerini agızlarının içinde attıracak kadar yogun heyecanları, dizlerinin bagını cozecek kadar guclu cekimleri, gozlerinde siyahi bir karanlıga donusecek kadar derin istekleri,
kimyalarını degistirip ruhunu calkalayacak kadar sınırsız bir edepsizlikleri vardır..
Soran1 yılNeden böyle yazdığını anlamadım. Hesabını da gizliye aldın üstelik
Cevap sahibi1 yılcikicam diye gizlide kalsin istedim konusucaksan cikicayim gizliden..
Soran1 yılSeksting yapmadığımı söylemiştim 🙂 normalde roman, hikaye yazar mısın? Veya şiir? Yazının içeriğinden çok üslubu dikkatimi çekti
Cevap sahibi1 yılyazarim evet eksi de yaziyordum eksinin tadi kacinca biraktim..
Soran1 yılEksi ne oluyor tam olarak? İlk defa duyuyorum
Cevap sahibi1 yıleksi sozluk..
Soran1 yılHaa tamam anladım. Orayı hiç kullanmadım bu zamana kadar. Yazın iyi aslında, üstüne düşsen gelir bile elde edebilirsin belki
Cevap sahibi1 yılkitap cikaricam..
Soran1 yılO zaman, başarılar diliyorum sana 🙂
Cevap sahibi1 yılgracias, thanks, obrigado..
Cevap sahibi1 yılsende var mi peki yazarlik.. ne is yapiyosun..
Soran1 yılBen de zamanında roman yazardım fakat şu an daha serbest takılıyorum. Düşüncelerimi direk geldiği gibi yazıyorum vs. Ya da resim, müzik falan var bende dolu dolu 😄
Cevap sahibi1 yılnerden ulasabiliriz eserinize hocam :)
Soran1 yılOnları özelim olduğu için paylaşmıyorum şu anlık
Cevap sahibi1 yılesinlenirdik hocam.. :)
Soran1 yılOnunla ilgili planlarım var. Doğru zamanda göstereceğim herkese 🙂
Cevap sahibi1 yılnasi bulucaz takip edicez neyse tamam eklesen eklerdin zaten.. bol sans diliyorum..
guzelliklere saglikcakla kolaylikla..
bol su ic.. :)
Soran1 yılTeşekkür ederim sen de sağlıcakla kal.. Bol spor yap.. 😂
Cevap sahibi1 yılbeni tanidigini dusundurttun bana.. hade bakalim.
Soran1 yılHayır seni tanımıyorum. Yazım tarzını aynaladım sadece.
Cevap sahibi1 yıl:) kal saglicakla..
1 yılBu konu bilinçaltın ile ilgili bir durum. Çareyi orada aramak gerek
16 Yorumla
Soran1 yılBilinçaltımda ne gibi şeyler olabilir ki
- 1 yıl
Bu cevabı uzun bir soru aslında
Soran1 yılAnladım, araştıracağım bu konuyu. Teşekkürler
- 1 yıl
Aslında araştırma ile çok bir sonuca ulaşamayabilirsin, yani net cevaplar çıkmayabilir karşına. Yorumlardan konuşmayı pek sevmiyorum doğrusu
Soran1 yılNasıl yani, araştırarak bulamayacağım şeyi sen mi söyleyeceksin 🤔
- 1 yıl
Elbette ben söyleyemem tam anlamıyla. Böyle bir iddiam yok. Neyse senin kararın, takdirin her nasıl olursa da saygı duyarım
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Cinsel hayatını düzene ve terbiyeye sokmalısın. Mastürbasyon dahil
02 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon düzende zaten 🙂
1 yılSanal seks senı tek seferde normalden fazla doyurur ya da ılıslısız sevısmeyı dene
08 Yorumla
Soran1 yılDenedim de işe yaramadı. Beni daha çok tetikledi
- 1 yıl
Doyurmak lazım senı herkes doyuramaz doyumsuz olmalı sevısecegın sanal yapacagın kısi bol nude atacak sana
Soran1 yılYok kalsın aman
- 1 yıl
Sen bacagının oksanmasından azıyorsan sana yapacaklarını anlatılması kudurtur seni su ıcınde kalırsın
Soran1 yılO yüzden kalsın diyorum ya. Amacım iyice kendimi etkilemek değil, bu etkiyi düşürmek
- 1 yıl
Doyuma ulasmadan kendını tutamazsın
Soran1 yılİster istemez mastürbasyon yapma isteği geliyor. O yüzden bıraktım yaani
- 1 yıl
Anlamıyorsun normal mastürbasyon yapınca ulastıgın doyumla bahsettıgımle ulasacagın doyum aynı olmaz normalde ertesı gun ıstıyorsan tam doyınca 1 gub sarkar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDüşmez sadece hayatında meşgul olduğun şeyler olusturursun, bunlar seni oyalar eşini bulana kadar.
02 Yorumla
Soran1 yılİnsanlar evlendiğinde de libidosu gayey yüksek olabiliyor
- 1 yıl
Ama onu dizginleyen ve ulaşabildiği bir seks eylemi var.
Senin şu an böyle bir durumun yok.
Gizli Üye(36-45)1 yılSanıyorum güvenilir saygılı bir ilişki kurup o kişiye oral yaptırıp onu yalarken izleyerek iliklerine kadar seni emerek baoşaltmasına ihtiyacın var
04 Yorumla
Soran1 yılNiye bu kadar detaya girdin 😅
Cevap sahibi1 yılİnan bana daha detay yazmadımki yazılması gereken çok şeyler var daha
Soran1 yılGerek yok işte. Onlar sadece anlık olarak libidoyu düşürür
Cevap sahibi1 yılAnlık mı asıl bunlar doyurur dahasıda var ama hepside yüzeysel olacak ve tutkuyu yaşatacak şeylerdir
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik dışında çaresi yok ben mastürbasyon yapmasam bile rüyada görüyorum maalesef
02 Yorumla
Soran1 yılRüyada görmek sağlıklı olanı değil mi zaten
Cevap sahibi1 yılSağlıklı da insan sabah kalktığında üstü başı pis oluyor
1 yılSen harikasın ya eşin çok şanslı olcak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDüzenli bir ilişkin olursa sevgili falan düşer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılZeviş durmadan Zeviş
00 Yorumla Seks yapmalısın başka türlü düşmez
00 Yorumla
1 yılOkşucaksın...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Düşmez maalesef, bir çözümüde yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKeşke gizli olmasaydın 😀😀
06 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılGüzel anlaşırdık bence seninle 😀
Soran1 yılAmacım birileri ile anlaşmak değil. Sorumun cevabını bulmak.
Cevap sahibi1 yılBelki bulurdun cevabını
Soran1 yılDeğerli vaktimi belkilerle uğraşarak harcayamam
Cevap sahibi1 yılSaygı duyarım kararına
1 yılBenimkini de yükselttin ama
07 Yorumla
Soran1 yılBen ne yaptım 😅
- 1 yıl
Bacak fetişiyim 😘
Soran1 yılHaydaa ben de en masumane diye onu yazmıştım. Deme ki söz konusu zevkler olunca, hiçbir şey masum değil 🙂
- 1 yıl
Nerede yaşıyorsun masum libidocu 😇
Soran1 yılO da bende kalsın 🙂
- 1 yıl
Uğraşamam.
Soran1 yılUğraşma zaten. Sanaldan kimse ilgimi çekmiyor
1 yılDüşmez
02 Yorumla
Soran1 yılOff 😔
- 1 yıl
Dusmuyo yani
1 yılŞu an düşürmeye çalışıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılVurdurarak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaparak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGel düşüreyim
02 Yorumla
Soran1 yılBen tavsiye diyorum, onun dediğine bak 🤦🏻♀️
Cevap sahibi1 yılAzgınlık kusura bakma
Gizli Üye(18-24)1 yılSekting ve mastürbasyon yap rahatlarsın
025 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon rahatlatmıyor, aksine zararlı da. Seksting ise bunu daha çok körüklüyor. Asla yapılmaması gereken iki şeyi söyledin
Cevap sahibi1 yılBoşalman lazım ama bunları yapmazsan seks lazım sana
Soran1 yılmastürbasyon denedim zamanında zaten, hiç de işe yaramadı
Cevap sahibi1 yılBoşaldın mı
Soran1 yılOrgazm olurdum. Boşalma kelimesi erkekler için kullanılmıyor mu 🤔
Cevap sahibi1 yılKızlar da hep boşalıyorum falan diyo belki de sen boşalmadığın için rahatlamıyosundur
Soran1 yılYo hayır, orgazm oluyorum. Kızlar diyor olabilir de, ben öyle biliyordum
Cevap sahibi1 yılNasıl anlıyorsun orgazm olduğunu
Soran1 yılKasılma, titreme falan oluyor ve daha çok ıslaklık gelmesi
Cevap sahibi1 yılSadece klitorisi mi okşuyosun yoksa Farklı şeyler de denedin mi
Soran1 yılBaşka şeylerden kastın nedir anlamadım
Cevap sahibi1 yılYani parmaklama yastığa falan sürtünme duş başlığıyla tarak sokma çok şey var
Soran1 yılYok parmaklama kızlık zarına zarar verir. Onu yapmam. Da bu soruyu neden soruyorsun anlamadım? Konumuzla ne ilgisi var yani
Cevap sahibi1 yılBelki mastı doğru yapmamışsındır ondan dedim
Cevap sahibi1 yılYani yaptığından daha zevk verenleri de olabilir
Soran1 yılAmacım daha çok zevk almak değil ki. Sorumu yanlış anladın galiba
Cevap sahibi1 yılDaha çok zevk alıp rahatlarsan libidon düşebilir diye dedim
Cevap sahibi1 yılBi erkekle yakınlaşman oldu mu peki
Soran1 yılHayır hiç olmadı. Öpüşme falan izin vermedim hiç. Yani mastürbasyon yaparken de gayet zevk aldığım oldu tabii, de bu isteği azaltmak için daha çok zevk alma fikri bana mantıklı gelmiyor. Sonuçta bu zevk alma durumuna bağımlılık da gelişebilir
Cevap sahibi1 yılPeki bi erkeğin sana dokunmasını istemiyo musun
Soran1 yılO evlenince ancak olur
Cevap sahibi1 yılSevgiline ne kadar izin verirsin
Soran1 yılEl ele tutma, sarılma. Daha ötesi olmaz. Olmasını isterse de gitsin başka birini bulsun 😅
Cevap sahibi1 yılYanaktan öpme
Soran1 yılHa o olur, oldu da zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılZor :))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Düşüremezsin
00 Yorumla
1 yılSevgilim olsan ahh..
06 Yorumla
Soran1 yılRüyanda belki 😅
- 1 yıl
Neden
Soran1 yılİnternet ortamından sevgili falan benlik değil
- 1 yıl
Bir sans verilebilir bence
Soran1 yılİnsan reelde gördüğüne güvenmiyor, internet ortamına nasıl güveneyim
- 1 yıl
Reeldeki de sanaldaki de insan sonuçta.. guvenmiyorsan diyecek bir seyim yok tabi
1 yılAteş sok
05 Yorumla
Soran1 yılYuh daha neler
- 1 yıl
Ateşine dayanabileceğin kadar libidon olsun
Soran1 yılKimse bir ateşe dayanamaz. Benim ateşime ise kimse yetişemez dkfödöeçj
- 1 yıl
İşte bende onu diyorum. Dayanamıyor isen libidona sahip çık zinaya meyil etme
Soran1 yılZina yaptığımı kim söyledi?
Gizli Üye(18-24)1 yılYaş kaç
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!