Cinsel Yaşam Durduk yere yükselen libido nasıl indirilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 işteyim partnerim yok vs sıkıntı yaşıyorum bu durumu nasıl bastırabilirim? Durduk yere yükselen libido nasıl indirilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Wc ye git okşa kendini hatta mastürbasyon bile yapabilirsin.. ya da masa basinda isin varsa bacak bacak üstune atip sıkıstirirak zevk alabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Lavoboda birax okşa soğuk suda iyi gelir iş yeri kaçamagı severler huylarıdır duduşlsrın🧜♀️ 6 10 Yorumla Mrt230991 1 yıl Biliyorsun bu işi 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Napalım ögretti duduşlar sakinleştirmeyi Yorumla Mrt230991 1 yıl Duduşların nerde ne yapcağı belli olmaz haklısın😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sakin kalınca kulaklıkla bişeyler bskıp sonrası labobada rahatlama harika iş yerinde kaçamak olunca en aksi müşteri bile pozitif gülüşle karşılanıyor çekiliyor keyifle yoksa gergin ve baş ağrısı yapıyor Yorumla Mrt230991 1 yıl Olur olmadık yerde yükseliyor insan zehri atmak lazım Banada oluyor bazen saçma yerlerde kalkıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saçma ama panzehir atana atmayana akrep sokması 😅😅 Yorumla Mrt230991 1 yıl Evlimisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır ölmenin başka yolları var Yorumla Mrt230991 1 yıl Hahahahahaah almıyım bende kalsın Yorumla eskibirgünlük 1 yıl Gerçekten 36-45 yaş arası mı Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düzenli yüksek libidolu partner ile aynı sorunu yaşıyorum 0 0 Yorumla
Uslanmaz070770 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yani bunu senin için bir sorun mu yoksa başka bir şeyden bahsediyorsun 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Başka şeylerle meşgul ol ya da tuvalete gidip boşal 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl biraz kendini okşa sonra komik şeyler izle eve gidince de bir p*rno aç izle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne güzel siz kadınlarda yükseldiğiniz belli olmuyor ne yaptın kendine geldin mi 0 0 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. İşyerinde lavaboda yap bir şeyler 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Odağını dağıt kötü şeyler düşün lflfldsö 0 0 Yorumla
Kova1988 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kahve iç başka şeyler düşün ve birine fırsat ver 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Sevişerek başka türlü geçmez 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Eve gidene kadar sık dişini kaçta paydos 0 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İşe odakla kendini bende her gün oluyor 0 0 Yorumla
Hoptirilaylaywhy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 46% 1 yıl Moralini boz hemen. Bozmamı istersen bozayımm 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fışkırtarak 0 0 Yorumla
istanbulda1serseri Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Benim hep yüksek. İste wcde hallediyorum 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Wc'de hallet işini 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Falov me 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. orgazmla 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. gıt tuvelete 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Wc ye git okşa kendini hatta mastürbasyon bile yapabilirsin.. ya da masa basinda isin varsa bacak bacak üstune atip sıkıstirirak zevk alabilirsin
Lavoboda birax okşa soğuk suda iyi gelir iş yeri kaçamagı severler huylarıdır duduşlsrın🧜♀️
Biliyorsun bu işi 😅
Napalım ögretti duduşlar sakinleştirmeyi
Duduşların nerde ne yapcağı belli olmaz haklısın😅
Sakin kalınca kulaklıkla bişeyler bskıp sonrası labobada rahatlama harika iş yerinde kaçamak olunca en aksi müşteri bile pozitif gülüşle karşılanıyor çekiliyor keyifle yoksa gergin ve baş ağrısı yapıyor
Olur olmadık yerde yükseliyor insan zehri atmak lazım Banada oluyor bazen saçma yerlerde kalkıyor
Saçma ama panzehir atana atmayana akrep sokması 😅😅
Evlimisin
Hayır ölmenin başka yolları var
Hahahahahaah almıyım bende kalsın
Gerçekten 36-45 yaş arası mı
Düzenli yüksek libidolu partner ile aynı sorunu yaşıyorum
Yani bunu senin için bir sorun mu yoksa başka bir şeyden bahsediyorsun
Başka şeylerle meşgul ol ya da tuvalete gidip boşal
biraz kendini okşa sonra komik şeyler izle eve gidince de bir p*rno aç izle
Ne güzel siz kadınlarda yükseldiğiniz belli olmuyor ne yaptın kendine geldin mi
Mk sanki evden olsan Getirden partner mi soyleyecen.
Kız arkadasindami yok
Bırını ayarla kuytuda seviş
İşyerinde lavaboda yap bir şeyler
Odağını dağıt kötü şeyler düşün lflfldsö
Kahve iç başka şeyler düşün ve birine fırsat ver
Sevişerek başka türlü geçmez
Eve gidene kadar sık dişini kaçta paydos
İşe odakla kendini bende her gün oluyor
Moralini boz hemen. Bozmamı istersen bozayımm
Lavaboya git ve gerekeni yap 🤭
Bul birini. Veya sexting
mastürbasyon yapican baska sansin yok