Irk değil de bakir olmayan erkekle asla evlenmezdim. İlla bir ırk lazımsa ermeniler
1
69 Yorumla
Soran
1 yıl
Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkekle peki?
Cevap sahibi
1 yıl
Hayır ama şöyle söyleyeyim sevgilim esmer baya
Soran
1 yıl
ben simsiyah kapkara diyorum simsiyah yani kömür rengindekilerinden bahsediyorum djjsjdjd
Cevap sahibi
1 yıl
Özür dilerim ama o kadar da ırkçı değilim onlar da bir insan Aşkın Dili dini ırkı olmaz seviyorsam olur ama sevmiyorsam imkanı bile yok
Soran
1 yıl
yok be sevemezsin ki işte onu diyorum nasil asik olcan yani insan ilk dış gorunuse bakar onlar kapkara simsiyah kömür renginde 🙄🙄
Cevap sahibi
1 yıl
Çok yanlış düşünüyorsun ben de bu zamana kadar ne esmer severdim ne de Kürt biri ile ilişki yaşamak ama suanki sevgilim Kürt çok da iyi bir ilişkimiz var 2 yıllık. Yani sana şöyle diyim neyi kınarsan o başına gelir
Soran
1 yıl
sen türk musun
Soran
1 yıl
o Kürt
Cevap sahibi
1 yıl
Evet ben türküm o da Kürt
Soran
1 yıl
vay bee yani Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkeklede sevgili olabilirim diyorsun yanii
Soran
1 yıl
ama bence sana hitap etmezler cekici hos gelmezler onlqr
Cevap sahibi
1 yıl
Kimler Afrikalılar mi? Olabilir ama zaten suanki sevgilimle evlenmeyi düşünüyorum
Soran
1 yıl
orasi ayrı konu onlari nasıl buluyorsun görüyor musun onlardan disarda Afrikalı erkekleri bakis acin ne çekiciler mi yani
Cevap sahibi
1 yıl
Duygusal bir şeyler hissetmediğim hiç bir erkek çekici değildir
Soran
1 yıl
sevgilin olmasaydi hayatinda biri olmasaydi dis görünüş olarak intiba olarak nasillar yani
Cevap sahibi
1 yıl
Sokakta görsem kötü yanı korkarım da flört ediyorsam düşünülür yani
Soran
1 yıl
eee manyak sevgilin olmasa hayatında biri olmasa bile bak flört etmezsin iste onlarla birak sevgiliyi flört dahi etmezsin iste kendin itiraf ediyorsun🤣🤣🤣
Cevap sahibi
1 yıl
Bir ortam olur tanışırım belli olmaz. Sen niye taktın zencilere
Soran
1 yıl
çünkü türk kadininin onlarla çıkmasını sevgili olmasini istemiyorum
Cevap sahibi
1 yıl
Peki bir Kürtle?
Soran
1 yıl
belki
Soran
1 yıl
bence türk Türk'e yar olmalı
Cevap sahibi
1 yıl
Ben bundan önce de bir çok her yaş grubundan denedim de bizimkilerden adam olmuyor ya gerçekten özür dilerim ama gvatlık diz boyu. Ne bir sahiplenme ne kıskanma ne flört var hepsinin tek amacı cinsellik
Soran
1 yıl
kac yasindasin ve hic türk erkekle sevgili oldun mu Kürtler ona bakarsan cok kiskanc ve cok kisitlar seni döverler hor görürler köle gibi gorurler eşlerini dar kafalılar aşiret denen bir sey var
Cevap sahibi
1 yıl
Biliyorum ama benimki İstanbullu elit Kürt. Bu zamana kadar bir kere bana bagirmadi vurmadı aşırı kısıtlamadı çok açık giyinmediğim sürece giyinme karismadi bile. O hariç önceki 7 si de türktü
Soran
1 yıl
7 si mi sen kac yaşındasın
Cevap sahibi
1 yıl
24
Soran
1 yıl
sen kesin erkeksin
Cevap sahibi
1 yıl
Hayır baş baya da kizim
Soran
1 yıl
yemin et vallahi de
Cevap sahibi
1 yıl
Kıran çarpsın ki kızım
Soran
1 yıl
kuran de
Cevap sahibi
1 yıl
Kur'an çarpsın ki kızım ulam
Soran
1 yıl
vay beee 😅 demek öyle hepsi mi kötü çıktı tüm türk erkekleri
Cevap sahibi
1 yıl
Evet ya olm en yatmamış olani bile 1 kişi ile ellesmiş oluyor
Soran
1 yıl
Kürtte belki yatti nerden biliyorsun suanki çocuğu
Cevap sahibi
1 yıl
2 yılda anlardım emin ol
Soran
1 yıl
nerden biliyorsun yatmistir belki sana söylemiyor sen munnecim misin belki ustaca oynuyor belki cok iyi bir yalancı sonuçta erkek milleti bu
Cevap sahibi
1 yıl
Ondan önce dindar biriyle çıktımıştım iyi bakır taklidi oynamıstı açıkçası ama erkekler 6 ayda foyasini ortaya verir en geç. Bunu sözlerinden bile anlayabilirsin
Soran
1 yıl
bu kadar emin olma derim bu insanoğlu köprüyü gecene kadar ayıya dayi der sonuçta 7 24 yaninda degilsin belki aralarında en karakterisizi bu bilemezsin belki gözünü boyadi yine de ihtiyatli ol derim benden demesi
Cevap sahibi
1 yıl
Ben zaten vermiyorum. Böyle bir tamam de onu öldürürüm bundan korkum olmadığını biliyor. O aşiret olabilir ama ben daha şiddete meyilliyim aşireti benden korksun
Soran
1 yıl
diyelimki evlendin sana 1 hafta sonra dediki senden önce evlenmeden önce bir iki kizla yattim eski sevgililerimle napcan?
Cevap sahibi
1 yıl
Bosayıp nafaka tabiki. Zaten evlilik sözleşmesi olmadan kimseyle evlenmem
Soran
1 yıl
istedigin kadar al hayatin yandıktan sonra ne önemi var nafakanin paranın
Cevap sahibi
1 yıl
Niye yansın şu an istesem bir sürü isteyenim var 1 aya başkası ile evlenirim
Soran
1 yıl
peki sirf inat olsun diye en yakın dostu arkadasi ya da kardesiyle is pisirir miydin
Cevap sahibi
1 yıl
Hayır evlenmeden kimseyle yatmam
Soran
1 yıl
boşandıktan sonra diyorum manyak
Cevap sahibi
1 yıl
Böyle bir uğrasa girmem her zaman disarida daha iyisi vardır
Soran
1 yıl
diyelimki evlisin seni aldatti gemileri yakcan kafana koydun yapmazsın tabiki ama farzetki yapcan aldatcan yani yatcan bir erkekle türkle mi Kürtle mi yoksa simsiuaj kapkara zenciyle mi aldatirdin 1 saat
Cevap sahibi
1 yıl
En yakın arkadaşı ile olabilir veya kardeşi
Soran
1 yıl
ohaaaa ciddi misin yatar mıydın 😅🙄🙄🙄
Soran
1 yıl
peki en bomba soru geliyor diyelimki seni aldatiyor ogrendin aldattığını neyse en yakin arkadaşıyla aldatirken o arkadasindan hamile kalip kocana o çocuğu kendi çocuğuymus gibi büyüttürmek ister miydin dürüst ol samimi ol yeter
Cevap sahibi
1 yıl
Hayır tabiki aslında aldatmazdım da hatta biliyor musun inadına kocamdan hamile kalıp onu eve hapsedil dünyayı ona dar ederdim. Çünkü onun ailesinde bir kadından çocuğun varsa evli kalmak zorunda erkekler
Soran
1 yıl
başkasından hamile kalip ona kendi çocuğuymus gibi büyüttürup onu eve hapsettirebilirsin ama bu daha cok aci vermez mi daha güzel intikam olmaz mi
Cevap sahibi
1 yıl
Bir başkası olursa bunu kanıtlar başı yanan ben olurum. Hem kendi çocuğu olursa ona dokunmasına bile izin vermem
Soran
1 yıl
bence sacma ona çocuk vererek ona hediye vermiş oluyorsun seni aldatan adamdan çocuk yapiyorsun vay be miden alir mi
Cevap sahibi
1 yıl
Aksi takdirde ondan olmayan bir çocuğu onun gibi göstermem benim hayatıma mal olur vururlar beni
Soran
1 yıl
söyle düşün ogrenmicek hicbir zaman tam ondan bosanirken ona soylicen ve seni vurma olayi olmayacak kimse vuramicak gibi düşün 😅
Cevap sahibi
1 yıl
Onların asiretini sen az mı sandin milyonluk nüfusları var gelir gebertirler seni
Soran
1 yıl
dur bekle o zaman soruyu sil baştan tekrar soruyorum diyelimki Türk bir erkekle evlendin modern bir aile rahat insanlar görgülü kibar eğitimli bir aile adam seni aldatiyor farkettin bunu o zaman bu adamin en yakin arkadaşından hamile kalmak ister miydinn
Cevap sahibi
1 yıl
Neden böyle saçma sorular soruyorsun tabiki istemezdim ama donuna kadar alırdım
Soran
1 yıl
sacma gibi gözüken lakin ne yazikki gerçeklerin ta kendisi olan şeyler bunlar sacma degil çoğu erkek bence karısını evliyken en az bir kere de olsa aldatiyordur diye tahmin ediyorum
Cevap sahibi
1 yıl
Onlarn ben aq o zaman
Soran
1 yıl
bu nasil bir tepki suosjzkskdjdjkdjdjd🤣🤣🤣🤣
Soran
1 yıl
bana bak ama dürüst olcam yüzüne soylicem evlenmeden önce bir defa ilkinin Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkek olmasini isterdim
Cevap sahibi
1 yıl
Erkekler iğrenç yaratıklar
Soran
1 yıl
evet öyle doğru söze ne hacet
Soran
1 yıl
peki sana soru dedin ya kardeşiyle yapardim diye ya o an kocan seni arasa telefondan ne yapcan
Kızlar Ne Diyor
Bana göre ırklar ikiye ayrılıyor birisi olmayan kocam bey, gerisi de tüm erkekler dkfkfkd anlarsın artık
anladimm saka bir yana genel olarak hepsi dahil hangi irki istemezdin
Ya dış görünüş olarak kimseyi yargılamıyorum da Afrika kökenliler birde araplar pis geliyor bana
tertemiz olsalar steril hastaliksiz hijyenik güzel kokan nsjsjdjdj
Irk değil de bakir olmayan erkekle asla evlenmezdim. İlla bir ırk lazımsa ermeniler
Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkekle peki?
Hayır ama şöyle söyleyeyim sevgilim esmer baya
ben simsiyah kapkara diyorum simsiyah yani kömür rengindekilerinden bahsediyorum djjsjdjd
Özür dilerim ama o kadar da ırkçı değilim onlar da bir insan Aşkın Dili dini ırkı olmaz seviyorsam olur ama sevmiyorsam imkanı bile yok
yok be sevemezsin ki işte onu diyorum nasil asik olcan yani insan ilk dış gorunuse bakar onlar kapkara simsiyah kömür renginde 🙄🙄
Çok yanlış düşünüyorsun ben de bu zamana kadar ne esmer severdim ne de Kürt biri ile ilişki yaşamak ama suanki sevgilim Kürt çok da iyi bir ilişkimiz var 2 yıllık. Yani sana şöyle diyim neyi kınarsan o başına gelir
sen türk musun
o Kürt
Evet ben türküm o da Kürt
vay bee yani Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkeklede sevgili olabilirim diyorsun yanii
ama bence sana hitap etmezler cekici hos gelmezler onlqr
Kimler Afrikalılar mi? Olabilir ama zaten suanki sevgilimle evlenmeyi düşünüyorum
orasi ayrı konu onlari nasıl buluyorsun görüyor musun onlardan disarda Afrikalı erkekleri bakis acin ne çekiciler mi yani
Duygusal bir şeyler hissetmediğim hiç bir erkek çekici değildir
sevgilin olmasaydi hayatinda biri olmasaydi dis görünüş olarak intiba olarak nasillar yani
Sokakta görsem kötü yanı korkarım da flört ediyorsam düşünülür yani
eee manyak sevgilin olmasa hayatında biri olmasa bile bak flört etmezsin iste onlarla birak sevgiliyi flört dahi etmezsin iste kendin itiraf ediyorsun🤣🤣🤣
Bir ortam olur tanışırım belli olmaz. Sen niye taktın zencilere
çünkü türk kadininin onlarla çıkmasını sevgili olmasini istemiyorum
Peki bir Kürtle?
belki
bence türk Türk'e yar olmalı
Ben bundan önce de bir çok her yaş grubundan denedim de bizimkilerden adam olmuyor ya gerçekten özür dilerim ama gvatlık diz boyu. Ne bir sahiplenme ne kıskanma ne flört var hepsinin tek amacı cinsellik
kac yasindasin ve hic türk erkekle sevgili oldun mu Kürtler ona bakarsan cok kiskanc ve cok kisitlar seni döverler hor görürler köle gibi gorurler eşlerini dar kafalılar aşiret denen bir sey var
Biliyorum ama benimki İstanbullu elit Kürt. Bu zamana kadar bir kere bana bagirmadi vurmadı aşırı kısıtlamadı çok açık giyinmediğim sürece giyinme karismadi bile. O hariç önceki 7 si de türktü
7 si mi sen kac yaşındasın
24
sen kesin erkeksin
Hayır baş baya da kizim
yemin et vallahi de
Kıran çarpsın ki kızım
kuran de
Kur'an çarpsın ki kızım ulam
vay beee 😅 demek öyle hepsi mi kötü çıktı tüm türk erkekleri
Evet ya olm en yatmamış olani bile 1 kişi ile ellesmiş oluyor
Kürtte belki yatti nerden biliyorsun suanki çocuğu
2 yılda anlardım emin ol
nerden biliyorsun yatmistir belki sana söylemiyor sen munnecim misin belki ustaca oynuyor belki cok iyi bir yalancı sonuçta erkek milleti bu
Ondan önce dindar biriyle çıktımıştım iyi bakır taklidi oynamıstı açıkçası ama erkekler 6 ayda foyasini ortaya verir en geç. Bunu sözlerinden bile anlayabilirsin
bu kadar emin olma derim bu insanoğlu köprüyü gecene kadar ayıya dayi der sonuçta 7 24 yaninda degilsin belki aralarında en karakterisizi bu bilemezsin belki gözünü boyadi yine de ihtiyatli ol derim benden demesi
Ben zaten vermiyorum. Böyle bir tamam de onu öldürürüm bundan korkum olmadığını biliyor. O aşiret olabilir ama ben daha şiddete meyilliyim aşireti benden korksun
diyelimki evlendin sana 1 hafta sonra dediki senden önce evlenmeden önce bir iki kizla yattim eski sevgililerimle napcan?
Bosayıp nafaka tabiki. Zaten evlilik sözleşmesi olmadan kimseyle evlenmem
istedigin kadar al hayatin yandıktan sonra ne önemi var nafakanin paranın
Niye yansın şu an istesem bir sürü isteyenim var 1 aya başkası ile evlenirim
peki sirf inat olsun diye en yakın dostu arkadasi ya da kardesiyle is pisirir miydin
Hayır evlenmeden kimseyle yatmam
boşandıktan sonra diyorum manyak
Böyle bir uğrasa girmem her zaman disarida daha iyisi vardır
diyelimki evlisin seni aldatti gemileri yakcan kafana koydun yapmazsın tabiki ama farzetki yapcan aldatcan yani yatcan bir erkekle türkle mi Kürtle mi yoksa simsiuaj kapkara zenciyle mi aldatirdin 1 saat
En yakın arkadaşı ile olabilir veya kardeşi
ohaaaa ciddi misin yatar mıydın 😅🙄🙄🙄
peki en bomba soru geliyor diyelimki seni aldatiyor ogrendin aldattığını neyse en yakin arkadaşıyla aldatirken o arkadasindan hamile kalip kocana o çocuğu kendi çocuğuymus gibi büyüttürmek ister miydin dürüst ol samimi ol yeter
Hayır tabiki aslında aldatmazdım da hatta biliyor musun inadına kocamdan hamile kalıp onu eve hapsedil dünyayı ona dar ederdim. Çünkü onun ailesinde bir kadından çocuğun varsa evli kalmak zorunda erkekler
başkasından hamile kalip ona kendi çocuğuymus gibi büyüttürup onu eve hapsettirebilirsin ama bu daha cok aci vermez mi daha güzel intikam olmaz mi
Bir başkası olursa bunu kanıtlar başı yanan ben olurum. Hem kendi çocuğu olursa ona dokunmasına bile izin vermem
bence sacma ona çocuk vererek ona hediye vermiş oluyorsun seni aldatan adamdan çocuk yapiyorsun vay be miden alir mi
Aksi takdirde ondan olmayan bir çocuğu onun gibi göstermem benim hayatıma mal olur vururlar beni
söyle düşün ogrenmicek hicbir zaman tam ondan bosanirken ona soylicen ve seni vurma olayi olmayacak kimse vuramicak gibi düşün 😅
Onların asiretini sen az mı sandin milyonluk nüfusları var gelir gebertirler seni
dur bekle o zaman soruyu sil baştan tekrar soruyorum diyelimki Türk bir erkekle evlendin modern bir aile rahat insanlar görgülü kibar eğitimli bir aile adam seni aldatiyor farkettin bunu o zaman bu adamin en yakin arkadaşından hamile kalmak ister miydinn
Neden böyle saçma sorular soruyorsun tabiki istemezdim ama donuna kadar alırdım
sacma gibi gözüken lakin ne yazikki gerçeklerin ta kendisi olan şeyler bunlar sacma degil çoğu erkek bence karısını evliyken en az bir kere de olsa aldatiyordur diye tahmin ediyorum
Onlarn ben aq o zaman
bu nasil bir tepki suosjzkskdjdjkdjdjd🤣🤣🤣🤣
bana bak ama dürüst olcam yüzüne soylicem evlenmeden önce bir defa ilkinin Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkek olmasini isterdim
Erkekler iğrenç yaratıklar
evet öyle doğru söze ne hacet
peki sana soru dedin ya kardeşiyle yapardim diye ya o an kocan seni arasa telefondan ne yapcan
Rihannayladami olmazdin
hayirrr sen peki?
Afrikalı erkekle?
Olurdum
Kendinizi ne saniyorsunuz anlamadim.
istemiyorum sizi onlarla
fotodaki sen misin
Evet
tas gibisin yeminle
zenciyle yatsan yemin ederim kahrolurum
bu arada rihanna zenci değil
Zenciyle yatmam da
Rihanna karayipli zenci
Insan olsun yeter
zenciyle yatmam derken ee yukarda sana sordum olurum dedin ya 🙄
Karayipli zenci degil o melez , zenci dedigin kapkara simsiyah olur kömür renginde melezlerden bahsetmiyorum ki benn
bencede yatmazsin onlar ne öyle yaa simsiyaj kapkara iyyy midem bulandi cidden tiksinc 🤮🤢
www.instagram.com/.../?utm_source=ig_web_copy_link
bu adamla yapar miydin
Hayir ama baksana gayet duzgun ve zeki. Ingilizce bilmeyen dolu turk erkegi var... insanlara ayrimcilik yapmayin.
Adam bide turkcede konusabiliyor
iyi de adamı övüp onlari övüp yapmam diyorsun çelişki var burada ya yaparsın ya yapmazsin demekki istemiyorsun hiçbir zenci erkekle yapmayı
Türkçe konusmasi turk erkeklerinin ingizlizce bilmemesi senin onlardan biriyle ya da o adamla yatacagin anlamina gelmiyor ki
hep ayrımcılık yapiyorsun diyorsun hem yatmam diyorsun 🤣🤣😅😅🤣
günaydın netliğe kavuşturalim insan ayiriyor musun normalde onlardan biriyle simsiyah kapkara zenci bir erkekle yapar miydin
Hayir yapmazdim genelde ortadogulu erkeklerden hoslaniyorum iran li arap turk falan iste zenci sevmiyorum avrupalida sevmiyorum. Dogulu olcak
Mesela yahudiler de ilgimi cekiyor du yurt disindayken (bunun icin linc edilirim kesin ama)
aslen nerelisin
bir de fotodaki sen misin gerçekten
Yok o benim nenem
Sinop
allah çarpsın cook güzelsin bir itirafta buluncam bir erkek sana yatakta yetmez valla en az 2 erkek senin icabindan gelir anca doyarsin
zenciyle asla ama asla olmaz misin dünyanın sonu bile gelse bir adaya tek kadin sen dussen o tek erkek düşse bile mi