Cinsel Yaşam Hangi ırktan biriyle seks yapmak isterdiniz? sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Asyalı ya da Rus isterdim ben özellikle Hangi ırktan biriyle seks yapmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SaygılarBizden Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Türk'te 250 gram olan Rus'ta 500 değil ki, fark etmiyor yani... 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. siyah olmasin yeter. sevmiyorum 0 1 Yorumla sitmyface +1 yıl Bende Yorumla
Sertsevenadammm Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 62% +1 yıl Bugünlerde zenci kadınlar ilgimi çekiyor 0 2 Yorumla sitmyface +1 yıl Dikkat et çok hastalık varmış onlarda Yorumla Sertsevenadammm +1 yıl Zsten bende ondan dolayı çekiniyorum ama çok süper taş gibi vücutları var Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ahahahha ırk seçimim hiç olmadı 0 8 Yorumla sitmyface +1 yıl Yani şuranın erkekleri çok çekici dediğin olmadı mı hiç Yorumla Eylulemira +1 yıl Olmadı hiç Brezilyadan bir erkek arkadaşım olmuştı Amerika'dan da yani din ırk farketmez Yorumla sitmyface +1 yıl Yav dininden değil ya hani İtalyan erkekleri çok çekici derler ya da Rus kadınları daha seksi derler o tarz sordum sana yakın gelen hangisi Yorumla Eylulemira +1 yıl Fark etmiyor 😅 Yorumla sitmyface +1 yıl Ajdjdj tamam tamam Yorumla Eylulemira +1 yıl Siyahi olmasın istemem onlardan çok korkuyorum gece görsem altıma ederim heralde siyah ten gözler ve dişler bembeyaz rüyama girer Yorumla sitmyface +1 yıl Sjdjjd tövbe valla öyle ya ama şeyleri büyük işte 😂 Yorumla Eylulemira +1 yıl Banane be Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Irk farketmez ama iri erkekler 0 3 Yorumla sitmyface +1 yıl Sporcu tarzı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok illa sporcu kaslı olmasina gerek yok göbeği de olabilir ama uzun iri olsun işte Yorumla sitmyface +1 yıl 1,80 altı yazmasın diyon :) 1.77 olmaz mı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herhangi bir ırka özel ilgim yok 0 5 Yorumla sitmyface +1 yıl Seni çeken ne? Cevap sahibi +1 yıl Değişir. Ama genel olarak yapılı erkeklerden hoşlanırım sitmyface +1 yıl Göze güzel gelsin bari yiyorsak diyon 😂 Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle sitmyface +1 yıl Senin fizik nasıl?
Kohlhaas Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pigmeler. 0 1 Yorumla sitmyface +1 yıl Farklı bi bakış açısı Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. japon, çinli, koreli 0 3 Yorumla sitmyface +1 yıl Asyalı işte Yorumla PastiLL +1 yıl kanka asyalı dersen endonezya, pakistanı da içine alıyor o yüzden asyalı diyemeyiz Yorumla sitmyface +1 yıl Pakistan Asya mı oluyordu yav bilmiyordum valla Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Siyahi 2 7 Yorumla sitmyface +1 yıl Büyük olsun benim olsun diyon😂 Cevap sahibi +1 yıl Çeşit olsun sitmyface +1 yıl Araya yeşillik olsun ajsjd saygı duyarım Cevap sahibi +1 yıl Hahaahahs sitmyface +1 yıl Senin tipin nasıl Cevap sahibi +1 yıl Minyonum 😂 sitmyface +1 yıl Oy en tatlısı 🤣😋
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İskandinav 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Türk'te 250 gram olan Rus'ta 500 değil ki, fark etmiyor yani...
siyah olmasin yeter. sevmiyorum
Bende
Bugünlerde zenci kadınlar ilgimi çekiyor
Dikkat et çok hastalık varmış onlarda
Zsten bende ondan dolayı çekiniyorum ama çok süper taş gibi vücutları var
Ahahahha ırk seçimim hiç olmadı
Yani şuranın erkekleri çok çekici dediğin olmadı mı hiç
Olmadı hiç Brezilyadan bir erkek arkadaşım olmuştı Amerika'dan da yani din ırk farketmez
Yav dininden değil ya hani İtalyan erkekleri çok çekici derler ya da Rus kadınları daha seksi derler o tarz sordum sana yakın gelen hangisi
Fark etmiyor 😅
Ajdjdj tamam tamam
Siyahi olmasın istemem onlardan çok korkuyorum gece görsem altıma ederim heralde siyah ten gözler ve dişler bembeyaz rüyama girer
Sjdjjd tövbe valla öyle ya ama şeyleri büyük işte 😂
Banane be
Irk farketmez ama iri erkekler
Sporcu tarzı mı
Yok illa sporcu kaslı olmasina gerek yok göbeği de olabilir ama uzun iri olsun işte
1,80 altı yazmasın diyon :) 1.77 olmaz mı
Herhangi bir ırka özel ilgim yok
Seni çeken ne?
Değişir. Ama genel olarak yapılı erkeklerden hoşlanırım
Göze güzel gelsin bari yiyorsak diyon 😂
Aynen öyle
Senin fizik nasıl?
Pigmeler.
Farklı bi bakış açısı
japon, çinli, koreli
Asyalı işte
kanka asyalı dersen endonezya, pakistanı da içine alıyor o yüzden asyalı diyemeyiz
Pakistan Asya mı oluyordu yav bilmiyordum valla
Siyahi
Büyük olsun benim olsun diyon😂
Çeşit olsun
Araya yeşillik olsun ajsjd saygı duyarım
Hahaahahs
Senin tipin nasıl
Minyonum 😂
Oy en tatlısı 🤣😋
İskandinav