- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılKadınlar sertlikten erkeklerse incelikten hoşlanır. Kadınları kalın sesli erkekler etkilerken erkekleri ise ince sesli kadınlar etkiler.
Tabi bu her zaman böyle değildir, aşırı ince sesi olmasına rağmen erkek arkadaşımın sesi kulağıma hoş geliyor.
Benim de sesim kalındır ancak beğenmedim diyen erkeğe rastlamadım bayım.18 Yorumla
Soran1 yılAşırı ince sesli erkek kadına kadınsı, aşırı kalın sesli kadın erkeğe erkeksi gelmez mi? Üstteki yazdığının doğal sonucu gibi.
- 1 yıl
İnceden kastım kadınsı ses değil, yani tiz sesli.
Gayette erkeksi geliyor, bazen alakası olmadığını düşünmekteyim, benim gözümde erkeksiliğini asla değiştirmedi.
Keza kendi sesimin kalınlığı sebebiyle de hiç bir erkeğe erkeksi geldiğim olmadı.
Soran1 yılPeki tam tersi etki yaratan tonlar olmadı mı?
Olduysa, hoşuna giden tonun sebebi ne?
Neden o tonlardan tahrik oluyorsun yani?- 1 yıl
Hmm ama tahrik olmak bambaşka bir şey. Hoşuma giden ses beni tahrik ediyor diye bir şey yoktur.
Elbetteki tahrik olduğum bir ses türü var, bu aslında demiseksüellikle alakalı benim için. Sevdiğim adamın sesi benim için dünyanın en güzel sesidir. Sevdiğim adamın saçı, gözleri, eti, budu hepsi, hepsi benim için dünyanın en güzel, en yakışıklı parçalarıdır, ve bu genelde isteyerek olmaz. Yani kendi kendime, ben bu adamı seviyorum o halde hadi en sevdiğim ses artık onun sesi olsun demem, istemsizce ona ait parçalardan başka hiç bir parça bana çekici gelmemeye başlar.
Seste bunlardan biridir. Sevdiğim erkeğin sesi benim için en güzel tonlamadır, bu hep böyle oldu.
İçimde aşk olmamasına rağmen phoneix'in sesi de beni tahrik eder mesela, beğendiğim bir ses tonu.
Demek ki bazende istisnalar oluyor. O da onlardan birisi.
Soran1 yılDuygu ve hisler sesin etkisini değişyirir bu doğru ama benim meraknettiğim altta yazdığın.
Phoneix derken?
Neden onun sesi mesela, bunu ne belirledi?- 1 yıl
Jokeri oynayan adam.
Son sorunuz benim için özel bir konu.
Soran1 yılJoaquin Phoenix, tamamdır.
Özelse konu kapanmıştır efenim, teşekkürler fikir paylaşımı için.- 1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
Karşı cins ebeveynin ses tonu mu etkili olur acaba diye düşündüm 🤔
Kolay olmuş bu sjj
İnsan daha zor sorar (!)
110 Yorumla
Soran1 yılAhahahha bu sefer parantez içi doğru.
Hayır.
Ebeveyn değil.
Fakat o kadar yakın olmasa da bir sonraki çevre olabilir galiba.
Fakat güzel tahmin ve çıkarım.
Orada o ebeveyn hissi sebepli olmuyor herhalde ama bir sonraki akraba seviyesi olabilir gibi duruyor veya yaşanılan çevredeki bir ses.- 1 yıl
Bazen parmaklarım aklımdan geçenleri yazıya dökmekde geç kalabiliyor veya yanlış yazıyor. Benim suçum değil ssjk Aman illa gör yanlışımı😬
Hani erkekler annelerine, kadınlar babalarına brnzeyen kişileri çekici bulur veya eş olarak seçerya.
Bazen çok sevdiği, rol model aldığı bazen de aksine nefret ettiği, düzeltme içgüdüsüyle yaparlar hani bunu.
O yüzden DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR ya..
Soran1 yılBu kesinlikle doğru.
Hatta sorunlu ilişkilerin hemen hemen hepsinin sebebi de bu.
Fakat ses konusunda benzer düşünmüyorum. Mesela ben baktığımda annemin sesine veya büyükanne sesine benzer seslerden tahrik olmuyorum.
Fakat annemin üzüldüğü konularda üzülen kadınları teselli etme isteğim var, doğru yani. Neyse ki ilişkiye başlamıyorum dndkdk
Fakat bugün annemin kuzeninin sesini duyunca bende ampul yandı djdkdk
Hiç cinsel bir şey hissetmedim, düşünmedim bile ama o ses tonunun güzelliği galiba yerleşmiş djmdkd
Soran1 yılSes tonu ergenlik bittikten sonra sabit eğer sağlık olarak bir etkilenme olmazsa kbb kısmında.
Bugün duydum annem telefonda konuşurken o sesi. Zaten o şekilde fark ettim ses bir yerden tanıdık geliyor diye djdkdk
O zamanlar da 30 falandı herhalde çünkü benim kuzenler vardı yani evli, çocukluydu. Beraber oynardık o da yemek falan yapardı.
Hiç cinsel bir şey hissetmedim düşünmedim ama o ses yerleşmiş gibi duruyor.
En azından bende böyle gibi. O yüzden sordum acaba başka fark eden var mı diye.
Soran1 yılAhahah tam üstüne bastın.
En sevdiğm mantı onun yaptığıydı hatta bizimkilerden de isterdim olmazdı. Meğer keramet sesteymiş bugün aydınlandım ndkdkd
Senin de o güzel gelme sebebi başka bir şey olabilir. İlla ki böyle bir şey değil ama farklı bir beğeni.
Tavır, yaklaşım vs.- 1 yıl
Yengemin yaptığı sahanda yumurtayı yemek için evden gizlice giderdim. Beni bulamayınca onun evini ararlardı hemen. Ben orada tıkınıyo olurdum ahaha
Birde komşumuzun yaptığı domatesli pilav vardı. Ben de yapıyorum ama asla o tadı alamıyorum. O bana ondan yapsın diye sürekli ona yardıma giderdim 😄
Soran1 yılYemeğe sevgi katmak deyimi var ya onu bilmem de yapan kişilerle ilgili kesin bir şey var dkdkdk
Tok sesler etkiler genelde. Güzel diksiyon da eklenince. Haliyle erkeksi geliyor
18 Yorumla
Soran1 yılHer tok ses aynı etkiyi yapıyor mu peki? Eğer yapmıyorsa öyle etkileyeni ne belirliyor sence?
Soran1 yılÜzeelrine düşünmüş gibisin, güzel. Tavır etkili olabilir güzel detaydı.
Soran1 yılKesinlikle var o.
Ses yakışiklılığı da güzelliği de.
Benim sesi duyduktan sonra iletişim kurmadığım insanlar var. Evet belki bu kötü bir şey ama öyle dkdk
Soran1 yılE normal ama bence jsksk
Hatta yazım şekli bile olabilir çünkü sanal ortamda başka alınabilecek veri yolu yok.
Ya yazı ya ses belki görüntü sadece.
Tavır mimik hareket vs. bunlar olmayınca odak noktası bu oluyor.
Bence haklıyız jdksls
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
1 yılÇocuklukla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Yüzlerce ses duydum ve tahrik olmak bence sese bağlantılı değil.11 Yorumla
Soran1 yılNeye bağlı peki infini hanım?
Bunun bilinç altı veya geçmişten gelen herhangi bir durumla alakası olduğunu düşünmüyorum.
112 Yorumla
Soran1 yılNe ile alakası olabilir peki?
Soran1 yılSes ile ilgili nasıl bir tarz olabilir?
Soran1 yılHımmm emojiler bir çıkarıma sebep oldu biraz dkdk
Teşekkürler.
Soran1 yılDetay veremicem jdkdkdk
Yok bu şakaydı.
Ses ile tarz ancak konuşma ve ifade tarzı olabilir. Mesela bazı kişiler daha sert veya kaba tarzda konuşur, bazıları daha sempatik, bazıları işveli cilveli, bir kısmı da seksi ve tahrik edici.
Sanırım bunu kastettin ama şimdi bunu yazdım diye detay verme. Detay vermeme isteğin kabulümdür tabi ki.
Soran1 yılBence pek de farklı değilmiş ama sen farklı diyorsan tamam jdkdk
Soran1 yılAhahah Deja vu djdksk
Tamamen tonla ilgili ve inleme çok seviyorum
113 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle.
İnlemedeki tonlar bazen her şeyin önüne geçebiliyor hatta.
Merak ettiğim de o, neden o tondan etkileniyoruz?
Her tonda olmuyor çünkü.
Soran1 yılPeki hangi sesi güzel bulduğumuzu ne etkiliyor sence?
Soran1 yılGenelde tam tersi söylenir enteresanmış. Neden sence?
Soran1 yılÇok mantıklıymış djndnd
Discord'un son durumu ne oldu bu arada? En son yasak vs. okudum ama bilmiyorum.
Soran1 yılAh bu federaller djjdkd
Soran1 yılKural koyucu, engelleyici, cezalandırıcı vs. gibi görevleri olan kurum veya çalışanların yaptıkları için söylenen bir klişe.
eksisozluk.com/lanet-olasi-federaller--750735
Mesela buradaki moderatörleri engelleyenler de bunu söylüyordur yakalandıklarında jdksm
Soran1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılHisler
11 Yorumla
Soran1 yılHisler olmadan etkileyen veya hoş bulduğun ya da tahrik olduğun bir ses olmadı mı?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer