Sadece erkeğin sesinden tahrik olduğunu söyleyen bir üyeyle tanışmıştım burada. Kadın ses tonunu beğenmediği erkekle cinsellik yaşamıyormuş ve kolay kolay da her erkeğin sesini beğenmiyormuş. Tipe, yaşa, kiloya, hiçbir şeye bakmıyor, sadece sesinden tahrik olabileceği erkekle cinsellik yaşıyormuş. Bana çok garip gelmişti aslında. Sizin de böyle ses tonundan cinsel olarak tahrik olma durumunuz var mı?
Karşı cinsin ses tonu sizi cinsel açıdan etkiler mi?
Elbette etkiler karşı tarafın erkeksi sesini duymak beni daha çok yükseltir Kulağıma Fısıldayarak bana hangi sestonu ile küfür edecek bunu bilmem lazım
Bu soruyu görünce yazasim geldi. Arkadasimin telefonu çalıyor kadında eşine sen konuş diyor. eczacı kız arıyor galiba diyor. adam konuşuyor o kadar kibar konusmuski kızla kadın şaşkın kocasını dinliyor. telefonu kapatınca adam karısına ilaçları sabh ben alırım diyor😂kadında neden diyor adamda kadını çok merak ettim sesi çok güzel seksi yüzünude merak ettim demis sabah ilaclari almış 🤗
Kişiye göre değişir bence. Arkadaşınızın bu durumuna ses fetişi var diyesim geldi değişikmiş. Karşımdakinin ses tonu ve kelimeleri düzgün telafuz ediyor olması, akıcı konuşması beni çeker ama cinsel açıdan değil dikkatimi çeker sadece diyelim.
Evet, ses tonunun benim için ayrı bir çekiciliği var. Zira cinsel olmasa da müşteri hizmetlerinde ses tonunu, diksiyonunu beğenip keşke görme şansım olsa dediğim kişiler olmuştur. Öyle bir merak uyandırıyor bazı sesler bende
Hiçbir erkek kız görünümlü erkek sesi olan bir kız gormez istemez karşısında Tabiiki hiçbir kız da erkek görünümlü olup kız sesi olan bir erkekten hoşnut olmayacaktır.
Evet hiç görmediğim birisinin ses tonunu beğenilir, bunu seksi bulabilirim. Fakat bu tek başına bir kriter olamaz. Görmem de gerekir. Sırf ses tonu etkileyici diye seks yapmam yani.
Hiç görmediğin birinin ses tonuna aşık olmakta aptallıık etkileyebilir ama görmem lazım görüntü önemli, sesiyle tatmin olursun , ilgini çekebilir , beklenti kötüdür sesi güzel olsa dahi görmeden bu işler olmaz
Tahrik olmam. Sadece ses tonu güzel diye etkilenmek tuhaf. Ilgini çeken insanın ses tonunun da güzel olması başka ama sadece sesi güzel tahrik olayım anlamsız bana göre.
Sadece sesinden tahrik olup hangi kadın bir erkekle cinsellik yaşar hele ki bu ülkede. Çok saçma bence. Küçük çocuk sesi gibi konuşmayan kadınların sesi ilgi çekici.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Etkiler ses de önemli tabi ibo tipli birinde imkansız etkilemesi
Of of konuştuğum biri vardı öyle bir ses tonu vardıki resmen insani ayakta boşaltırdı o kadarki isten etkiyileci ses tonu vardi halende arada bir aklima gelince zevke gelmemek elden degil