Cinsel Yaşam Gece bir anlık boşluğuna gelerek başka kızla seksting yapan sevgilimi affettim. Ne olacak şimdi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 sız affeder mıydınız? Güncellemeler1 yıl bu olay gece oldu. gecenın sabahında ben sevgılımı 2 kere oral bosaltmıstım ona ramen gece bunu yaptı. Gece bir anlık boşluğuna gelerek başka kızla seksting yapan sevgilimi affettim. Ne olacak şimdi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Nasil yakaladin ya 😂Affediyo nasilsa diye devam eder bence 5 1 Yorumla sk_0634 1 yıl Haklısın bak Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Asla affetmem, şimdi senden yüz bulup yüzsüzleşip daha fazlasını yapacak nasıl olsa bu affediyor diye 2 0 Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Affetmem fiziki aldatmayla eş değerdedir bu benim için 2 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Seninle yapamayıp başkasıyla yapıyorsa kendinde ara ama sen zaten mutlu ediyorsan ve böyle bir şey yapmışsa affetme 0 0 Yorumla
hkand26 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Sen de başka biriyle yap bakalım o affedebilecek mi:) 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben affetmezdim. Ayrica bi anlık bosluk ne saçma bahane 😂 0 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Açık ilişki öner sevgiline madem yapacak rahat olursunuz 0 1 Yorumla Alfadoomm 1 yıl İki oral ve devam etti şanslısın tamam theresome yapar bu çocuk Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Affedeceksen bile iyice surundur ama asla tepkisiz kalma cunku artik degersizlesmis olursun Senin icin cabalamasini sagla 1 3 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Güncellemeye baksana. Değeri, çabası mı kalmış. Ya troll ya yroll bu soru Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Affedecek emin ol Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Büyük konuşmayayım ama ben hayatta affetmezdim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sevgiline güveniyorsan affedersin zaten ki bende affettim 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben direk eşimi yakaladım Yorumla
Sookratess Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Her boşlukta seni aldatır artık 0 3 Yorumla Sookratess 1 yıl Bu adam seni aldatirrrrrrr tekrar Yorumla Soran 1 yıl cok pısman 3 ay surundurdum Yorumla Sookratess 1 yıl Güvenemezsin birdaha. Bak insanın içinde varsa yine yapar yine yapar yine yapar. Yorumla
malikalg57 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Önce surundurseydin yaaa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl surundurup affettım Yorumla malikalg57 1 yıl :) nasıl yakaladın Yorumla
reeLkullanıcı Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Bir şey olmaz 3 ünüz beraber takılın. 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Affetmem, sevgilisiyle yapsaymis. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Devamı gelir onun yanlış yapmışsın. 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vazgeç bu işten devam eder çünkü Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bir anlık la da aldatır seni 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Asla affedilmez 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı. Yorum yok... 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Affedilmez 0 1 Yorumla kafkass31 1 yıl İkinize de çakmış Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yarin bir daha yapar 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. neden senle yapmamıs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Nasil yakaladin ya 😂
Affediyo nasilsa diye devam eder bence
Haklısın bak
Asla affetmem, şimdi senden yüz bulup yüzsüzleşip daha fazlasını yapacak nasıl olsa bu affediyor diye
Affetmem fiziki aldatmayla eş değerdedir bu benim için
Seninle yapamayıp başkasıyla yapıyorsa kendinde ara ama sen zaten mutlu ediyorsan ve böyle bir şey yapmışsa affetme
Sen de başka biriyle yap bakalım o affedebilecek mi:)
Ben affetmezdim. Ayrica bi anlık bosluk ne saçma bahane 😂
Açık ilişki öner sevgiline madem yapacak rahat olursunuz
İki oral ve devam etti şanslısın tamam theresome yapar bu çocuk
Affedeceksen bile iyice surundur ama asla tepkisiz kalma cunku artik degersizlesmis olursun
Senin icin cabalamasini sagla
Güncellemeye baksana. Değeri, çabası mı kalmış. Ya troll ya yroll bu soru
Affedecek emin ol
Büyük konuşmayayım ama ben hayatta affetmezdim.
Sevgiline güveniyorsan affedersin zaten ki bende affettim
Ben direk eşimi yakaladım
Affetmem. Seninde mide sağlammış
Her boşlukta seni aldatır artık
Bu adam seni aldatirrrrrrr tekrar
cok pısman 3 ay surundurdum
Güvenemezsin birdaha. Bak insanın içinde varsa yine yapar yine yapar yine yapar.
Önce surundurseydin yaaa
surundurup affettım
:) nasıl yakaladın
Bir şey olmaz 3 ünüz beraber takılın.
Affetmem, sevgilisiyle yapsaymis.
Bunun affı olmaz.
İtiraf mı etti sana? Nasıl bulmuş kızı?
Devamı gelir onun yanlış yapmışsın.
Vazgeç bu işten devam eder çünkü
Bir anlik boslukmu😂😂😂😂
Sende biriyle sek sting yap daha iyi hissedrceksin
Kızı araya alın