Amacım başka bir şey değil saçma sapan şeyler yazmayın o yüzden. Ciddi soruyorum. Doktora gitmeye utanıyorum. Sürekli mastürbasyon ihtiyacı duyuyorum. Üst üste yaptığım, orgazm olmak şöyle dursun işiyorum fışkırıyorum resmen. Ama geçmiyor isteğim. Son 1 aydır böyleyim. Mastürbasyon yapmak istemiyorum. Çünkü rahatlamıyorum. Bunun sonu yok yani. Cinsel ilişki önermeyin. Evlilik öncesi yapmam. Sevgilim de yok. Evlenmeye param da yok. Malum tek maaşla geçinilmiyor. Kendi paramı kazanmadan da milyarderle bile evlenmem o da ayrı mesele.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılİnsanların "evlenmeden olmaz" düşüncesiyle yetiştirilmelerinin, toplumdaki nikahsız cinsel ilişki yasağının ne kadar yanlış olduğunun canlı örneğisin. Senin şu anda, evlenme kaygısı duymadan, sevgilinle çatır çatır s.. kişebiliyor olman gerekir, gelmişsin kaç yaşına, seks yapmak için koca bekliyorsun. Yazık sana...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
1 yılYoutubedan neverfap akademi'ye gir mastürbasyonu bırakmak veya azaltmak istiyorsan. Videolarının altında whatsapp topluluğunun linki de var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMilletin arayıp da bulamadığı kadınsın. Bunu bil ona göre ysşa. O fışkırmayı canlı görmek için erkekler birbirini vurur 😉
06 Yorumla
Soran1 yılErkekler genel olarak birbirini de kadınları da vurmaya yer arıyor o ayrı da. Burada da elle tutulur mantıklı gelen bir çözüm bulamadım. Doktora da anlatamayacağıma göre kaldım böyle.
Cevap sahibi1 yılYa ben senin mesajlarının hepsini okudum. Bulunduğun çaresizliği de anlıyorum. Bence doktora gayet rahat bi şekilde derdini açabilirsin. kadın doğum doktoruna git derdini anlat. Onlar bu isin erbabı. sen de kpss'ye hazırlandığına göre cahil değilsin zaten. sana yan etkisi isteğini azaltacak bi ilaç verir. Artık içeriğini bilemem.
Soran1 yılİlginize, alakanıza ve samimiyetinize çok teşekkür ederim. Burada sağlıkçı bir arkadaşımız da cesaret verdi sağ olsun. Aslında 2 yıldır bu atanma sıkıntısı maddi manevi sıkıntılarım için yüksek mg'lı antidepresan kullanıyorum hiç aksatmadan. Bunlar cinsel isteği azaltıyor diye biliyorum ama... En yakın zamanda randevu alıcam. Bir daha gitmeyeceğim uzak bir hastaneden alırım en olmadı.
Cevap sahibi1 yılBidaa görsen nolacak. Hastalık bu o kadar da dert etme. Bana arkadaşlık atar mısın arada mesajlaşırız 🙂
Soran1 yılBen girmiyorum ki bu siteye. Sadece belki doktor dışında bir yol bulurum diye bu soru için girdim. Nazik arkadaşlık teklifiniz için teşekkür ederim 🙂
Cevap sahibi1 yılŞansımı denemeliydim 🙂 Bence yine arkadaş olarak ekle. Girdikçe yazarsın 🙂
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Rahatlamak için bi değişiklik iyi olur. Bi dene istersen
06 Yorumla
Soran1 yılNe deneyebilirim ki
Soran1 yılYok abi rahatlamıyorum
Soran1 yılTeşekkür ederim. Belki 50 kere yapmışımdır sanal ama beni paklamıyor artık
Gizli Üye(36-45)1 yılO nasıl bir boşalma ya işeyerek birde inanılmaz hoşuma gitti
025 Yorumla
Soran1 yılHoş değil bence. Yatak sırılsıklam oluyor. Küfür ede ede yıkanmaya hem de çamaşır makinesine çarşafları koymaya gidiyorum.
Cevap sahibi1 yılNeden banyoda yapmıyorsun
Soran1 yılBen bir tek yatar pozisyonda boşalabiliyorum. Duşakabinde mi uzanayım 1.65 boyumla
Cevap sahibi1 yılSadece o pozisyonda olduğunu bilmediğim için tabi 🙈 cidden zor işin evlenince nasıl yapacaksın acaba
Soran1 yılHiç bilmiyorum ki. Yani evlenince de hala bu durum devam ederse utanma sıkılma dinlemeyip derdimi anlatıcam doktora
Cevap sahibi1 yılŞimdi de utanmadan anlatabilirsin sağlık bu sonuçta bende sağlıkçıyim gayet normal
Soran1 yılHaklısınız da siz de iyi bilirsiniz. Fazla da gizli kalmıyor. İlla bi makara döner hastanın arkasından diye düşünüyorum. Belki de kuruntudur bilemiyorum sağolun yine de
Cevap sahibi1 yılEmin olun kuruntu. Sizin gibi günde kaç hasta geliyor biliyor musunuz herkesin farklı bir derdi var o yüzden asla çekinmeyin
Soran1 yılCesaret verdiniz. Çok teşekkür ederim. İyi ki sağlıkçılarımız var. Hakkınız ödenmez
Cevap sahibi1 yılCidden öyle bir çok insanımız korkuyor, utanıyor. Ama işin içinde olunca çok farklı düşünüyoruz. Örneğin sen sadece kendi vajinani görüyorsun bir kadın doğum günde 20 tane görüyor:)
Soran1 yılHaklısınız. Doktorlar için kadavra gibi bir şey oluyoruz sanırım bir noktadan sonra 🙃
Cevap sahibi1 yılHahah bak çok doğru bir kavram aynen öyle:) ama şöyle de bir şey var eşinle de bu durumu konuş belki seni böyle daha çekici bulur hoşuna gider.
Soran1 yılEğer olursa öyle biri konuşurum mutlaka 😄 Teşekkür ederim ☺️
Cevap sahibi1 yılTedavi işini beklet:)
Soran1 yılHahahah peki öyle yaparım 😄
Cevap sahibi1 yılBirde böyle olmak sağlık göstergesi için rahat olsun
Soran1 yılBunu duymuştum ama bendeki tüm sistemi alt üst edince işkillendim ister istemez
Cevap sahibi1 yılHiç cinsel perhiz yapmayı denedin mi
Soran1 yılEn fazla 1 hafta sürdü :)
Cevap sahibi1 yıl21 gün olayını biliyorsun dimi iradene sonrasında hükmedebilirsin :)
Soran1 yılŞekersiz 21 gün diye bir şey duymuştum da aynı mantık sanırım. Bu konuda da araştırayım bi. Teşekkürler 😊
Cevap sahibi1 yılEvet aynı mantık kesinlikle. Yalnız kalma kendinle sürekli bir uğraş bul bu süreçte yoksa isteğine yenik düşersin birde çok tatlı tüketme:)
Cevap sahibi1 yılKendimi psikolog gibi hissettim 😁
Soran1 yılNe yalan söyliyim ben de danışan koltuğunda hissettim hahahah 😄 İyi geldiniz, sağ olun ☺️🙏🏻
Cevap sahibi1 yılSende sağol yaşadığın tatlı bir acı yardımcı olmaya çalıştım sonunu huzurlu kılmak için:) bir psikolog bir arkadaş edasında
Gizli Üye(25-29)1 yılStresliyken benim çok düşük oluyor. Kendine ciddi bir hayat stresi, kaygısı bul
22 Yorumla
Soran1 yılOlmaz mı kaygı. Zaten kpss çalışıyorum. Maddi manevi zor bir dönemdeyim. Kaygıdan uyuyamıyorum bile. Bu yıl 2. hazırlanışım. Bu hayat beni çok korkutuyor
Cevap sahibi1 yıl😞😞😞😞
Gizli Üye(18-24)1 yılYani ilgini odağını başka konulara verebilirsin hobi falan edinebilirsin diğer türlü yapmadan geçeceğini sanmıyorum
06 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız ama malum durumumu anlattım. Yani inanın aklımı başka bir şeye veremiyorum. Zaten kpss çalışıyorum. Test çözerken bile vajinamda kıpraşmalar oluyor
Cevap sahibi1 yılEğer bu durum günlük yaşantını etkiliyorsa bu normal bi durum değil hormansal bi sorun olabilir, onun haricinde bekar bi kadın veya erkek için cinselliği arzulamak gayet normal süreçlerdir.
Soran1 yılAslında hormon testi yaptırdım yakın zamanda. Normal çıktı. Hipotiroidim var ama onun da cinsellikle bir ilgisi yok diye biliyorum. Metabolizmam yavaş sadece. Onun dışında sorun yok dedi doktor
Cevap sahibi1 yılO zaman bu kadar arzulu olman normal ya, ya evliliği bekleyeceksin ya başka yollar bulacaksın kendini tatmin etmek için ya da bu duruma alışacaksın maalesef
Soran1 yılHaklısınız teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Erkek edinmelisim bence
02 Yorumla
Soran1 yılO konudan bahsettim soru detayında:(
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılSen adeta çölde bir vahasın kızım!
010 Yorumla
Soran1 yılVaha ne demek ilk defa duydum
- 1 yıl
Küçük gölcük gibi çevresi yeşilliklerle çevrili bir nevi küçük cennet
Soran1 yılYok o kadar ender bir şey olduğumu zannetmiyorum. Sağolun yine de
- 1 yıl
Kendine nasıl da haksızlık yapıyor farkında bile değil...
Soran1 yılAçıkçası inanın ben bunu düşünecek halde değilim. Yani bu durumun bu kadar sık olması yapmam gereken işlerime dahi engel oluyor
- 1 yıl
Bence sen hayatındaki şu dönemi çok stres yapıyorsun. Stresten kaçıp rahatlamanın yolunu da mastta arıyorsun gibime geliyor. Geleceği kontrol etme şansına sahip olmadığımıza göre gerekeni yapıp sonrasını zamana bırakmak en doğrusu bence. Sen dert etmen gereken şey mastürbasyon değil, strese odaklanman. Çok ileriyi düşünme, bazen bir çok hesap yaparsın ama zamanı geldiğinde o hesapların dışında bambaşka şeyler olup bittiğini görürsün. Ya da bazen bir işin içinden nasıl çıkacağım diye düşünürsün ama zamanı geldiğinde hiç ummadığın bir çıkış yolu her şeyi rayına sokar bir bakmışsın. Yani uzun lafın kısası kafana şapkadan başka bir şey takma. Gerçi güzel bir kızsan ona da gerek yok :D Hayatı kontrol etmeye çalıştığımız için yoruluyoruz strese giriyoruz. Biraz kafanın içini boşaltıp ileriyi çok düşünmemeye her şeyin yolunda olduğunu farzetmeye çalış. Belki biraz spor dışarı çıkıp günlük 45 dakikalık amaçsız yürüyüşler kafanı dağıtır, stresten uzaklaştıkça mastürbasyon yapma ihtiyacın da seyrekleşir. Senin biraz rahatlamaya ihtiyacın var
Soran1 yılCevabınız üzerine uzun uzun düşündüm ve gerçekten çok hak verdim. İleriyi geriyi çok düşünüyorum. Gelecek kaygısı biraz buna itiyor. En azından emeklerimin karşılığını alabileceğim bir ülkede yaşasaydım böyle olmazdı. Bu arada ben öğretmenim. İnanır mısınız her geçen gün atanmayı bize daha da zorlaştırıyorlar. Sırf özel okulda 3 kuruşa kölelik yapmayayım, özlük haklarımın olduğu bir yerde insana yaraşır bir şekilde çalışıp, aşık olup evlenmek istiyorum her insan gibi. Yani bu kadar basit bir hayata ulaşmamın bu kadar zor olması çok düşündürüyor beni. Sanırım içinden çıkamadığım için dediğiniz gibi odağım en ilkel yoldan rahatlamaya kayıyor. Başka mutlu olabileceğim hiçbir şey yok çünkü ne yazık ki. Aydınlattınız, çok sağ olun :)
- 1 yıl
Stres yapmak için o kadar çok haklı sebebiniz var ki şu düzen içinde, dediğiniz gibi basit bir yaşamın hayalini kurmak bile bu kadar yorucu olmamalı. Ama berbat bir döneme denk geldik, bunu kabullenip bununla başa çıkmayı öğrenmekten başka çıkış yolumuz yok. Her zaman üstümüze düşeni yapıp sonrasını, kağıttan bir gemiyi suya bırakmak gibi izlemek lazım. Su bir şekilde akıp yolunu buluyor. Çok düşünmek o suyu bulandırmaktan başka bir işe yaramıyor. Kontrol edemediğin şeyleri oluruna bırakmayı öğrendikten sonra sırtımdaki yükler daha hafif gelmeye başladı. Bazen farkında olmadan nefesimizin yettiğinden çok yükü sırtlıyoruz üstümüze, kendi kendimizi boğuyoruz. Biraz yükleri hafifletip nefes ala ala gitmek en doğrusu. Kader bir şekilde yolunu çiziyor insana. Yarın ummayacağın bir gelişme, yıllar sonrası için kafanı kurcalayan bir çok sorunu kestirmeden çözmüş oluyor bazen. Kendinize kontrol edemediğiniz geleceği dert etmeyin. Birileri bu hayatı mutlu yaşıyorken siz kendinize bu kötülüğü yapmayın hiç boşuna. Her şey er ya da geç olacağına varıyor. İş konusuna gelince; çok mecbur kalmadıkça özel sektörde çalışmayın zaten atamanıza kadar sabredin. Ya da çalışmanız gerekiyorsa da bunu para için ya da geçinmek için bir mecburiyet olarak değil, kendinizi yeni tecrübeler kazanmakz kafanızın içini boşaltacak bir meşakkat olarak düşünerek hobi niyetiyle çalışın. Zorunluluk içine soktuğunuz her iş sizi sıkar yorar. Kendinizi özgür hissettiğiniz her iş size hobi gibi gelir. Canınızı sıkmayın öğretmen hanım, hayatın yokuşları olduğu gibi inişleri de olacak mutlaka. Hayat dediğimiz şey de böyle bir şeydir zaten. Bazen gece, bazen sabah olur ama hiç bir şey aynı kalmaz. Siz de sağolun ne zaman dertleşmek isterseniz :)
Soran1 yılO kadar güzel yazmışsınız ki bunaldığımda okumak için ekran görüntüsü aldım. Sizinle karşılaştığım için çok mutlu oldum. Ben buraya pek giremiyorum, malum vaktimin çoğunu vermem gereken bir sınava hazırlık aşamasındayım tekrar. Güzel yazınız için tekrar tekrar minnettarım. İyi geldiniz 😊🙏🏻
- 1 yıl
Hakkımdaki nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederim, bunları sizden duymak da beni çok mutlu etti inanın :) Ben de pek sık girmiyorum ama girdiğinizde isterseniz bir mesaj yazabilirsiniz, sizinle sohbet etmekten tekrardan mutluluk duyarım. Sınavınız için bol başarılar, tekrar görüşmek üzere öğretmen hanım 😊 Her şey gönlünüzce olsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılSeks oyuncakları alıp günü kurtarmaya bak
04 Yorumla
Soran1 yılAilemle yaşıyorum saklayamam ki. Zaten bakireyim napıcam oyuncakla
- 1 yıl
Sadece klitorisini okşayarak mastürbasyon yaparsan tam doyuma ulaşamazsın. En azından analdan bir şeyler sokarak o doluluk hissini yaşa bence.
ya da farklı fantezilere yönel. Kendi kendine masaj yap bebek yağı ile, erotik film açıp ordaki kadının yerine koy kendini ve o an o kadın ne yaşarsa aynısını yap, seksting partneri bul, kız kıza dene vs..
Soran1 yılÖneriler için teşekkür ederim
- 1 yıl
İyi şanslar o halde kdjdjd
Sanal dene ya da tam rahatla doyana kadar
05 Yorumla
Soran1 yılYok olmuyor rahatlamıyorum
Soran1 yılSon derece rahat bırakıyorum. O kadar ki işer gibi boşalıyorum üst üste hem de ama yok bir gram azalmıyor
Gizli Üye(18-24)1 yılbende öyleyim 13 yaşımdan beri
37 Yorumla
Soran1 yılNasıl geçecek gittin mi doktora vs
Cevap sahibi1 yılYok utanıyorum mastürbasyon bı başladım gerisi geldi
Soran1 yılBen de 13 değil ama 14 15 yaşından beri böyleyim
Cevap sahibi1 yılUmarım geçer yaa yoksa bi azginla evlenip rahatlayacm
Soran1 yılYaşın da doğruysa küçükmüş daha. Elin ekmek tutmadan yapma öyle bir şey bence
Cevap sahibi1 yılEvet ya ama işte bi an böyle düşünüyorum
Soran1 yılBen seni çok iyi anlıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılArtik evlensen diyorlar sana
012 Yorumla
Soran1 yılAtanmadan asla
Cevap sahibi1 yılKim bilir ne zaman.. ooohooo
Soran1 yılİşte bu belirsizlik çok kötü
Cevap sahibi1 yılGerci senin yas kacti
Soran1 yıl26 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılEvlenme yasin aslinda. Hormknlarin ondan isyan a baslamis
Soran1 yılİnanın elim ekmek tutsun atanayım da sonra evliliğe bakarım diye diye hiçbir erkekle konuşmuyorum bile. Maddi manevi hazır değilim yani öyle bir hayat değişimine
Cevap sahibi1 yılSen de haklisin. Ailene de yuk olmak istemiyosun evlenecegin kisiyede karsi gucsuz
Soran1 yılKesinlikle. Bi de ileride çocuklarım olur, onlar da rahat etsin isterim. Hayat bu belli olmaz, Allah korusun belki eşim iş göremez olur. Kaza geliyorum demez sonuçta. O nedenle ona da bakabilmek isterim hastalıkta sağlıkta.
Cevap sahibi1 yılIyi bi es olcan bellide. Hayirlisi diyelim
Soran1 yılMutlu oldum, sağ olun. Sizin için de her şeyin hayırlısı olsun ☺️
Cevap sahibi1 yılSaol 😉
Gizli Üye(25-29)1 yılknk burcun akrep veya boğa mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılİlgini değiştir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
1 yılYaparak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNerde oturuyosun
00 Yorumla
1 yılevlenince geçer
028 Yorumla
Soran1 yılO benim için zor bir ihtimal
- 1 yıl
neden zor
Soran1 yılAtanamadım çünkü
- 1 yıl
erkek misin sen
Soran1 yılYoo kadınım ama tek maaşla geçim olmaz. Ben kocadan para isteyecek bir kadın değilim
- 1 yıl
evlilik amacın nedir sadece cinsellik mi
Soran1 yılÖyle saçma şey olur mu hiç
- 1 yıl
o zaman ne
Soran1 yılHayatımı düzene sokmak. Annelik duygusunu tatmak. Yanında güvende ve huzurlu hissedeceğim bana kadın olduğumu unutturmayacak birinin olması. Aile olmak yani kısacası
- 1 yıl
gurur yapan bir kadın olarak aile olabilecek misin
Soran1 yılÇalışmak istememe takıldıysanız o gururdan değil. Hem kendinin yeri geldiğinde eşimin ve çocuklarımın geleceği için de çalışmak istiyorum. Lazım olursa tabii ki ben de kocamdan para alırım para da veririm. Hayat müşterek ama benim garantim olmadan evlenmem. Babam da kızar zaten bunun için mi okuttum seni diye
- 1 yıl
işsiz kalırsan hiç mi evlenmeyeceksin yani
Soran1 yılMuhtemelen evet. Yani ülke şartları o kadar normal bir insan gibi yaşamaya hayat kurmaya müsait değil ki. Çevremdeki kadın erkek çoğu genç bu yüzden evlenmiyor
- 1 yıl
her şey para mı sence
Soran1 yılAsla değil fakat çoğu boşanmalar maddi sıkıntılardan oluyor günümüzde. Parayla saadet olmayacağı belirsiz ama parasız olmayacağı kesin bir hakikat.
- 1 yıl
evliliğe böyle başlarsan dediğin gbi olur
Soran1 yılNeyse siz beni anlamamakta ısrarcısınız sanırım. Hepimizin gönlünce olsun her şey 🙂
- 1 yıl
hayır anlıyorum ama kadınlığını yaşamak önceliğin olmalı
Soran1 yılOnun için hem kendi bakış açımı hem ailemin bakış açısını kökten değiştirmem lazım. Çok zor. Teşekkürler yine de
- 1 yıl
kapalı bir ailen mi var
Soran1 yılHayır tam tersi. Kendi ayaklarımın üzerinde durmadan evlenmeme destek vermeyecek bir ailem var açıkçası. Kendimden başka birine maddi olarak muhtaç olmama müsaade etmezler.
- 1 yıl
nerelisşn sen
Soran1 yılKarslıyım kürdüm hatta fakat ailemin, özellikle de babamın düşüncesi böyle. Hatta dedemin bile böyle.
- 1 yıl
tesettürlü müsüsn
Soran1 yılHayır değilim. Asla da olmam açıkçası.
- 1 yıl
yaşın kaç senin
Soran1 yıl26
- 1 yıl
zamanın gelmiş bence evliliği
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026