Gizli Üye(25-29)+1 yılflim izle bende duramiyom bazen diyom evlenimde kurtulam sonra yavaşça otur yerine okul bitmedi daha 😂😂😂
213 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani bir 3 yilim kaldi evlenmek için okulum biter bitmez evlenecem
Soran+1 yılaynen yaa evleniyim diyorum, sirf seks yapmak icin evlenmekte cok sacma geliyo, ayni düsüncedeyiz :D
Cevap sahibi+1 yıllann evlendimmi her gece seks yapacam adam der bu ne azginlik görmemiş 😂😂😂
Soran+1 yılcidden nasil bir sapikla evlendim dicek :D
Cevap sahibi+1 yılneyse bir evlenek hergece seks evli insanlar yatakta şimdi neler yapilar biz odun gibi yatiyoz odun gibi kalkiyik 😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bakire vakaları azalmaz artar. İlişki yaşarsan biraz geçer ama sakın yapma
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeden önce herkes düz duvarda evlendikten sonra da olay:
https://i.hizliresim.com/brY6zd.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha sesli güldüm :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. bakiresinde nerene sokuyon, ortalığı b. k götürmesin bak
00 YorumlaYani yediğin şeyleri değiştirebilirsin ama istekli olmak kötü birşey değildir
00 Yorumla
+1 yılaynı sorun bende de var.. aşırı istekliyim.. ne yapacağımı hiç bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı zamanlar beyin uyarıcı hormonları fazla salgılar. aslında mutlu olman için br firsattir ama yontemlerini bilmek gerek.
00 Yorumlaulan azimda sigara vardı gülmekten yere tükürdum 😂😂😂😂
00 YorumlaFilm izle. Rahatlat kendini. Bu donemler boyle hormonlar ucusta
019 Yorumla
Soran+1 yılfilmler yapmacik gelyo ya bir yrden sonra ya :)
Soran+1 yılhyal gücüm genistir ama bir yerden sonra oda yetiyo insan baska seyler ariyo
Soran+1 yılhoslandim isnanlar oldu ama sevgililerimle sevismekten öteye gitmek istemedim, cok istedim ama yapamadim acikcasi
- +1 yıl
rahat bırseylerı one sokabildiğini soylemıssın. bak ne kadar yuzeysel sevıssende bu avantaj en ılerı sevısmeyı yasayabilirsin. ayrıca farklı yolar var :) senınkisi farklı bir piskoloj,. fantazi gir oku yetmıyor film yetmıyor gercegını ıstıyorsun adam yok. valla aynı sehırde olsaydık hayrına vıbrator yollıcaktım :)
Soran+1 yılvibratörümün olmadigini nerden cikardin :D
Soran+1 yıloha asagalyici oldu biraz ama. yok zaten asik oldugumu söylemedim olmadim zaten sen oldunmu
Soran+1 yılKarşıma birbirimizi hakedecek birisi bulana kadar sonucta istekliyim diye herkesin altında yaticam diye bir kaide yok
- +1 yıl
Oyle birsey asla demedim. Hak edeni degil asik olabilecegini ara. Bukdr yorumlastin benimle nerden bilion yorumlasmaya deger biri oldugumu? Birisinin birseyi hak edip hak etmemesi sana gosterdigi dunya ile alakali. Belki gercekle hic alakasi yok. Oyuzden sen filmlerini izle. Milyar film var niye skilasin. Biraz sosyalles. Insanlarada guven. Birde okdr da sey sokma ya biliyosun genisleme vs oluyor. Ustunu oksayarak yap bu isi
Soran+1 yılseninle bu kdar yorumlasmamin sebebi seninle konusabildigim icindir, digerleri abazaliga cekiyo hemen. fazla sosyal oldugumu düsünüyorum bu konuda o yüzden cok degisik karakterde insan tanidigim icin güvenemiyorumdur belki asik olamiyorumdur? bilmiyorum karisik isler :)
- +1 yıl
Anladim. Guvenin aşınmış. Tanidikca hep daha kotuleri denk gelmis. Bence hayatini ikiye ayir. Cinsel konulari istegi duyguyu dusunceyi karindaki hissederse eger akli fikri herseyi oraya kayar ve iliski o yonde gider. Bence karsindakini tani tanis konus sevgili ol guvenmeye ve tanimaya bak ilerle tam yuzde yuz guvendikten sonra bu yuzun yavas yavas ortaya ciksin. Oyle olsun ki ortada guven saygi sevgi ask olsun. Kremasi cinsellik olsun. bir düşün?
Soran+1 yılEvet haklısın zaten aynen böyle olmalı:)
- +1 yıl
Ortak bir fikirde bulustuk ne mutlu bari bunun serefine 1. Ltfen napcksn bundan sonra oksayarak yap 2. Sevgilin olucak şahıs cinselligin c sinden bile bahsetme konusma guvenene kadar. 3 korkma sapiklik yapmam bir mesaj atsana sora aninda engelle sadece merak ettim bukdr iyi anlastigim kim :)
Soran+1 yılTamamdır zaten tanımıyosun profil resmimde yok zaten yazmanın anlamı yok yardımın icin tşkler 😀
Soran+1 yılfenomen degilim sorun yok :D
+1 yılsakin ol şampiyon kendini frenle biraz dikkatini çekme hemen oralara
10 YorumlaCinsel isteği azaltmanın en mantıklı yolu mastürbasyondan geçer
10 Yorumla
+1 yılSenin vaktin gelmiş 😀 Salatalık biberi bırak erkek bul artık
04 Yorumla
Soran+1 yılkendimi emanet edecek kadar güvendigim erkek bulamadim henüz
- +1 yıl
O ne demek ya.. neden emanet edeceksin? Kimsenin himayesi altına girmene ihtiyacın Yok.. kendi ayaklarının üstünde dur
Soran+1 yılöyle degil zaten ayaklarimin üstünde durabiliyorum, ama bakireligimi kaybedecek kadar kimseye güvenmedim. hersei sokabiliyorm belki ama zarim hala var :)
- +1 yıl
Zar dediğin nedir ki gülüm 😂 Bigün yırtılacak ve ilk kişinin son kişi olma olasılığı %50 sanki.. zaten ilk seferde Yusuf Yusuf çekmekten bir bok anlamican...
+1 yılaslında bende öyleyim 😂 Allaha şükür biz kendimize sokmuyoz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçbişey y... ragın tadını vermez bikere aldınmı vazgecemezsin arkadanmı sokuyosun
00 Yorumla
+1 yılbakireyken nasıl sokuyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılzara zarar vermiyorum
- +1 yıl
zarar vermeden sokabiliyormusun?
Soran+1 yıldemek ki oluyomus :D kan gelmedi simdiye kadar, demek ki ya dogustan yok ya da cok genis zar
- +1 yıl
ya da yedin farkında değilsin.. ne kadar sokuyorsun kız? ve en çok ne sokuyorsun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılen güzeli sanal :) :D bitet gider azgınlık :D arkdanmı sokuyon :D
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbebeğim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılönden mı sokuyon da ne varsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılönce kafana beyin sok kardeş
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkeşke gizli üye olmasaydım mükemmel kişiliğimi görseydiniz... neyse
+1 yılSen nasıl bir sapıksın be :/
00 Yorumlaherşey sokuyorsun ama bakiresin nasıl oluyo o :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgenlik döneminde oluyor öyle şeyler.
04 Yorumla
Soran+1 yılergenlikten cikali cok oldu kardessss :D
Cevap sahibi+1 yıl18 mı 24 mu yaş 😂
Soran+1 yıl20 üstü kardes :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı var 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olman çok doğal.
00 Yorumla
+1 yılBakore olunca nasil sokuyosun?
06 Yorumla
Soran+1 yılzara zarar vermiyorum bisey olmadi yani
- +1 yıl
İgne mi sokuyosun kurdan mi :D zara anca boyle zarar vermezsin
Soran+1 yılcok biliyosun :D demek ya dogustan zaten yok ya da cok gens zar oldugu icin bisey olmadi
- +1 yıl
Sen de ne azginmissin. 22 yasi sendromu olabilir
Soran+1 yılAzgın olduğumu yalanlamıyorumki zaten sorudan belli oldugu gibi :D dogru olabilir
- +1 yıl
Hadi seviselim
E nasıl hala bakiresin
05 Yorumla
Soran+1 yılzara zarar vermedim var
Soran+1 yılaaa ne biliyim kafami karistirdi herkes he bakireyim o zaman :D
+1 yılözür ama ne varsa sokuyasan bakire olamazsın
00 YorumlaSenin gibi bir partner lazim sana. d
00 Yorumla
+1 yılbakiresin ama ne varsa sokuyosun :D
00 Yorumla
+1 yılhem bakiresin hem sokuyorsun o nasl oluilo
00 YorumlaSürekli mat yapıyormusun. Ne gibi tahrik oluyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sakin ol ve klavyeyi yavaşça elinden bırak
00 YorumlaNe varsa sokuyosun bakiresin
00 Yorumla
+1 yılBirde benimkini dene 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz sakin ol küçük herşeyi sokma yazık sana :)
00 YorumlaAzalmiyor benimki bir turlu
00 Yorumla
+1 yılasırı istekli partner ile
00 YorumlaOhaaa bakire degil misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi geceler dilesem ılık ılık akacak 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimkini bul ne diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen mutlu ederim seni canısı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılşap at
00 Yorumla
+1 yılPartner bul kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılseks yap
00 Yorumla
+1 yılfazla yiyp içme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılEvlen azalır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. masturbasyonla
00 Yorumla
+1 yılşu an durumun nasıl
00 YorumlaEvlen biran önce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı ben
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevlenilecek kizsin sen
Cevap sahibi+1 yılYaş kc